تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 114 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1140

نام تاپيک: المپيادي ها بيان تو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

می دونی محمد جواد!بچه ها به من میگن معلم آمار!آمار همه و همه چی رو دارم که نقطه ضعف بزرگی واسم محسوب میشه!تا ته همه چی میرم!در هر زمینه ای که وارد شم همه چی شو می دونم.مثلا علاوه بر المپیاد در زمینه رشته ها و انتخاب رشته نیز آخرشم!(و چند زمینه دیگر)هر اطلاعاتی بخواین در خدمتتم.ان شاا... تو دوره همه مون همدیگرو ببینیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

توجه توجه خبر کاملا معتبر از باشگاه(یکی از بچه ها زنگ زده پرسیده از خودشون) سوال 7 هم گزینه ی1 وهم گزینه ی 3 را درست گرفته اند(جالبه من ... گزینه ی4 رو زدم.خودمم نمی دونم چرا!)سوال 14 حذف شده است.نتایج هم قبل از اتمام امتحانات اعلام می شود.(خبر های دست اول همیشه از زیر دست من رد میشه!)
    علیرضا حالا امید قبولیت خیلی میره بالا.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اینم برای روحیه مثبت برای شماها:
    دانشگاه تهران از ميان برگزيدگان علمي بدون كنكور دانشجو مي‌پذيرد
    دکتر زرگر گفت، دارندگان نشان طلاي کشوري المپيادهاي دانش آموزي (موضوع مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي) با معرفي دبيرخانه المپياد، رتبه هاي اول تا سوم مرحله نهايي جشنواره هاي بين المللي خوارزمي، جوان خوارزمي، رازي و فارابي در رشته مرتبط با طرح ابتکاري خود با زمينه اي که در آن برگزيده شده اند با معرفي دبيرخانه هر يک از جشنواره ها و نفر اول مسابقه ها و جشنواره هاي معتبر علمي بين المللي با معرفي مراجع ذيربط را از مشمولان اين پذيرش بيان كرد و گفت: افزود: افرادي مي توانند از تسهيلات اين دستور العمل برخودار شوند که واجد حداقل يکي از شرايط فوق باشند.

وي در پايان گفت: متقاضيان لازم است داراي گواهي ديپلم با معدل کتبي حداقل 15 بوده و در دوره پيش دانشگاهي فارغ التحصيل شده باشند و پيش از يکسال از زمان فراغت از تحصيل آنان نگذشته باشد.

منبع:ایسنا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

توجه توجه خبر کاملا معتبر از باشگاه(یکی از بچه ها زنگ زده پرسیده از خودشون) سوال 7 هم گزینه ی1 وهم گزینه ی 3 را درست گرفته اند(جالبه من ... گزینه ی4 رو زدم.خودمم نمی دونم چرا!)سوال 14 حذف شده است.نتایج هم قبل از اتمام امتحانات اعلام می شود.(خبر های دست اول همیشه از زیر دست من رد میشه!)
    علیرضا حالا امید قبولیت خیلی میره بالا.
    يعني چنذم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

توجه توجه خبر کاملا معتبر از باشگاه(یکی از بچه ها زنگ زده پرسیده از خودشون) سوال 7 هم گزینه ی1 وهم گزینه ی 3 را درست گرفته اند.سوال 14 حذف شده است.نتایج هم قبل از اتمام امتحانات اعلام می شود.(خبر های دست اول همیشه از زیر دست من رد میشه!)
    .
    بايد هم زودتر نتايج رو اعلام كنن ولي من كه چشمم آب نمي خوره قبل از بيستم خبري بشه . شايد منظور از وسط امتحانات 22 اُمه!!!
    اگه سوال 7 هر دو تا گزينه رو درست گرفتن پس كف نمره بايد بياد بالاتر.
    به اين بچه هايي كه زنگ مي زنن باشگاه بگيد يه جوري بفهمند كه كف چنده ؟ اعلام نتايج چه سودي داره وقتي قبول نمي شيم؟

آخر فروم باز hlpmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کازرون،پایتخت تاریخ و تمدن ایران

پيش فرض

اینم برای روحیه مثبت برای شماها:
    دانشگاه تهران از ميان برگزيدگان علمي بدون كنكور دانشجو مي‌پذيرد
    دکتر زرگر گفت، دارندگان نشان طلاي کشوري المپيادهاي دانش آموزي (موضوع مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي) با معرفي دبيرخانه المپياد، رتبه هاي اول تا سوم مرحله نهايي جشنواره هاي بين المللي خوارزمي، جوان خوارزمي، رازي و فارابي در رشته مرتبط با طرح ابتکاري خود با زمينه اي که در آن برگزيده شده اند با معرفي دبيرخانه هر يک از جشنواره ها و نفر اول مسابقه ها و جشنواره هاي معتبر علمي بين المللي با معرفي مراجع ذيربط را از مشمولان اين پذيرش بيان كرد و گفت: افزود: افرادي مي توانند از تسهيلات اين دستور العمل برخودار شوند که واجد حداقل يکي از شرايط فوق باشند.

وي در پايان گفت: متقاضيان لازم است داراي گواهي ديپلم با معدل کتبي حداقل 15 بوده و در دوره پيش دانشگاهي فارغ التحصيل شده باشند و پيش از يکسال از زمان فراغت از تحصيل آنان نگذشته باشد.

منبع:ایسنا
    مگه تا حالا نمی پذیرفت؟؟!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

به نظر من به جاب اینکه این هه اضطراب داشته باشین یک هفته صبر کنید تا نتیجه بیاد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

جذابیت های المپیاد در گفتگو با نفر اول گروه ریاضی فیزیک کنکور سراسری سال 1385
    فکر میکنین منظور باشگاه از این خبر چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

يعني بابا ما خيلي شاخيم
    حتي نفر اول كنكورم المپيادي بوده كه شده نفر اول كنكور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

يعني خيلي هاتون مرحله 2 قبول نمي شيد . ولي ضرر نكرده ايد ، براي كنكورتون آماده شديد و وقت تلف نكرديد. مثلا من مرحله 2 قبول نمي شم ولي مي تونم شيمي كنكور رو خوب بزنم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •