تو بازي crysis كدي ( v_goliathmode) وجود داره كه جون ماشين رو نامحدود ميكنه . ولي هر كاري مي كنم مقدارش از 0 تغيير نمي كنه . كسي ميدونه چرا
تو بازي crysis كدي ( v_goliathmode) وجود داره كه جون ماشين رو نامحدود ميكنه . ولي هر كاري مي كنم مقدارش از 0 تغيير نمي كنه . كسي ميدونه چرا
دوست عزیز ترینر این بازی رو براتون گذاشتم ببینید شاید کارتون رو راه بندازه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این رمز ها رو امتحان کن شاید بهت بهتر جواب داد
CRYSIS
به محل زیر در محل نصب بازی در کامپیوتر خود بروید:
C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Config
فایل های زیر را به وسیله نوتپد باز کنید(کلیک راست کردن و زدن اوپن ویت و بعد نوتپد)
diff_easy.cfg** diff_normal.cfg** diff_hard.cfg ** diff_bauer.cfg
و متن زیر را در آخرین خط همه فایلهای بالا اضافه کنید و همه را سیو کنید
g_godMode = 1
حالا در بازی وارد شوید می بینید که ضد ضربه شده اید ؟؟؟
برای رمزهای بیشتر طبق روش بالا بروید و به جای متن بالا متنهای زیر را بنویسید تا کارایی روبه رویشان انجام شود
رمزبازی: نتیجه:
i_unlimitedammo = 1 تیر بینهایت
ai_IgnorePlayer = 1 دشمنان شما را نمی شناسند
i_noweaponlimit = 1 حمل کردن تفنگ به مقدار بینهایت
نکته بسیار مهم : همیشه از فایلهایی که می خواهید تغییر دهید یک بک آپ یگیرید یعنی در جای دیگر ذخیره کنید تا مشکلی پیش نیاید
با تغيير فايلهاي cfg درست شد و همون كد هم كار كرد . متشكرم .
سلام. آقا ما يه بازي گرفتيم به نام battlefield 2142. 5 تا سي دي داره. خلاسه تو راهنماي فارسي نوشته بود مهتويات پوشه ي كرك رو كپي كنيد توي مهل نسب بازي. و فايل t20game رو از پوشه ي كرك بدون تغيير آدرس نسب كنيد. ولي من هرچي ميبينم همچين فايلي وجود خارجي نداره!!! واسه همين وقتي بازي رو اجرا ميكنم يه پنجره مياد كه account و password ميخاد! ما يه accounti تو سايت بازي ساختيم. اما اينجا با اينكه به اينترنت هم وسل هستم ميگه وسل نيستي. و ok رو بزن تا آفلاين بازي كني. با زدن ok ميگه اكانت شما در اين كامپيوتر وجود نداره. يكي ديگه رو امتهان كن. و مجبور ميشي بياي بيرون!
هالا با اين اوساف ، من بايد چيكار كنم؟!
ممنون.
دوست عزیز اکثر بازی ها در پوشه ی My Documents با همان نام بازی یک پوشه درست می کنن
و سیو هایی که در بازی کرده اید در آنجا ریخته میشه
حالا اگه بخواید سیو های بازی رو بریزید باید به My Documents رفته و داخل پوشه ایی که بانام بازی در اونجا ساخته شده است بروید و سیو ها خودتون رو در آنجا Paste کنید.
مثال: My Document\ My Games\Gears of War for Windows
من سيو باؤيNFS MW مرحله 6 black list 6 ميخام
سلام كاربران عزيز در سايتو اقسام ترينر ها وسيو بازي ها وچيت كد وجود دارد فقط كافيه كه كمي انگليسي بلد باشيد در ضمن سايت مال كشور آمريكا ميشد وهمچنين دانلود ترينر بسيار ساده ميباشد واين سايت آموزش ترينر سازي ونرم افزارهاي ترينر سازي رو قرار داده شما ميتونيد كلي از مشكلات خود را اونجا حل كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببا سلام خدمت شما سيو گيم رو شما وقتي از فايل زيپ شده باز كرديد در ماي دايكيومنت در فولدر همان بازي كپي كنيد
سايت مربوطهو در تكست باكس بازي مورد نظر را بنويسيد وكنسول پي سي را انتخاب كنيد سپس سيوگيم راطبق روال دانلود كرده وبازي را به راحتي ادامه دهيد در ضمن اين سايت كاملا انگليسي ميباشد ولي بيست دقيقه در سايت كار كردن متوجه ميشويد كه براحتي ميتوانيد بهكار خود برسيد وسرعت كار رو حس كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)