تم هایی که خودم ساختم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تم هایی که خودم ساختم:
----------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام، آقا كسي قيمت اين گوشي رو الان تو بازار نداره؟
و اگر كسي از دوستان 6120 تميز و سالم دارند براي فروش؛ به من Pm بدن و قيمت هم اعلام كنند. ممنون
حدود 210 - 230 قیمتش نوش هست.سلام، آقا كسي قيمت اين گوشي رو الان تو بازار نداره؟
شما کجا زندگی می کنی؟ من تمیز و نو دارم اگه بخوام بفروشم چه حدود می خری؟
سلام
من ساله پیش همین موقع این گوشی رو خریدم 235 از علائدین
الانم دارمش.
اون وقت بعد از یک سال قیمت فقط 20 نوسان داشته؟!
مطمئنید نوش زیره 200 نیست؟
تم هاتون هم قشنگ به نظر میان ..سره فرصت یه تست می کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان من تو سايت ها قيمت هارو حدود 200 ديدم البته نو! كه 100% تو بازار پايين تر ولي من كار كرده لازم دارم ؛و دوم اينكه من تهرانم همون سمت جمهوري چندتا چهار راه بالا پايين D: (چون پرسيديد كجا زندگي مي كنم گفتم )
و دوم ابنكه قيمت رو شما بگيد يه جور با هم كنار مياييم...
پارسا یعنی میخوای بفروشیش؟ دلم گرفت!! البته تو کله منم وسوسه رفت اما من مطمئنم که بهتر از این گوشی (در کل نه فقط امکانات) واسه من وجود نداره!من تمیز و نو دارم اگه بخوام بفروشم چه حدود می خری؟
قیمت هم گارانتی نیا هنوز 235 هست متفرقه حدود 200
شاید بخوام بزنم تو کار N82 . چون قابلیت هایی که من می خوام رو داره (سیمبین ، رم و سی.پی.یو قوی ، چیپست گرافیکی ، شتابسنج ، دوربین عالی و ...) البته خودمم وقتی فکرش رو می کنم دلم نمیاد 6120 رو ول کنم. اگرم خواستم عوض کنم سعی می کنم 6120 رو حفظ کنم!پارسا یعنی میخوای بفروشیش؟ دلم گرفت!! البته تو کله منم وسوسه رفت اما من مطمئنم که بهتر از این گوشی (در کل نه فقط امکانات) واسه من وجود نداره!
قیمت هم گارانتی نیا هنوز 235 هست متفرقه حدود 200
این یکی از «ثابت قیمت» ترین گوشی های بازار بوده و هست. زیر 200 نشده.سلام
من ساله پیش همین موقع این گوشی رو خریدم 235 از علائدین
الانم دارمش.
اون وقت بعد از یک سال قیمت فقط 20 نوسان داشته؟!
مطمئنید نوش زیره 200 نیست؟
قصد فروش جدی ندارم می خواستم یه قیمتی دستم بیاد ببینم صرف داره یا نه؟ شما روی من حساب نکن.و دوم ابنكه قيمت رو شما بگيد يه جور با هم كنار مياييم...
سری ان کلا یه چیز دیگست، اگه خواستی کلاسیک بمونیشاید بخوام بزنم تو کار N82 . چون قابلیت هایی که من می خوام رو داره (سیمبین ، رم و سی.پی.یو قوی ، چیپست گرافیکی ، شتابسنج ، دوربین عالی و ...) البته خودمم وقتی فکرش رو می کنم دلم نمیاد 6120 رو ول کنم. اگرم خواستم عوض کنم سعی می کنم 6120 رو حفظ کنم!و اسپورت نشی
روی 6220 یه فکری کن!
Last edited by nima912; 04-10-2008 at 21:58.
اتفاقا زیاد بهش فکر کردم ولی به این دلایل ، N82 رو ترجیح میدم.سری ان کلا یه چیز دیگست، اگه خواستی کلاسیک بمونیو اسپورت نشی
روی 6220 یه فکری کن!
![]()
1. سری ان همونطور که خودت گفتی از هر نظر یه سر و گردن بالاتره
2. قیافه 6220 اصلا گویای امکانات درونش نیست (به نظر میاده یه گوشی 200 تومنیه)
3. چیپست گرافیکی و شتابسنج نداره و ان.گیج ساپورت رسمی نیست. (مناسب ان.گیج نیست)
4. یه اشکال بزرگ 6120 که کوچک بودن LCD هست در 6220 هم دیده میشه!
5. و ...
تایید میشه 6220 با اینکه 5 مگاپکسل هست فلش xenon هم داره کیفیتش به n82 نمیرسه ولی فراموش نکن n82 در آستانه خز شدن هست پارسا جان در ضمن 6120 سرعت بالاتر و cpu قویتری نسبت به n82 داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)