تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 83 از 1174 اولاول ... 3373798081828384858687931331835831083 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

همچين چيز نوبريم نيستيا ...
    شوخي كردم بابا چرا بهت برميخوره
    دوست عزیز من جواب یه سوال رو دادم همین.....
    در ضمن شما که منو ندیدی..........

شوخی کردم.....
    راستی یه زمانی رو مشخص کنید که همه اون موقع باشند تا بتونیم بهتر با هم صحبت کنیمنه مثلا مثل خود من که دارم بعد نزدیک به 12 ساعت جواب یه سوال رو می دم ......

اینم از مصاحبه روبن با روزنامه مارکا:

بعد از بازى چه احساسى داشتى؟
    < يكشنبه روز مهمى براى من بود. از اينكه دوباره بازى مى كردم احساس خوبى داشتم. همه ما پس از اين بازى خوشحال بوديم من هم از اينكه بخشى از اين پيروزى بودم بسيار خوشحال بودم.
    در جناح راست بيشتر احساس راحتى مى كنى يا در جناح چپ؟
    < من معمولا در جناح چپ بازى مى كنم اما در گذشته بارها در جناح راست بازى كرده ام. به اعتقاد من تغيير و بازى در پست هاى مختلف خوب است چرا كه به اين ترتيب كار براى مدافعان سخت تر مى شود.
    فكر مى كنى اين تيم بتواند قبل از پايان فصل عنوان قهرمانى را به دست آورد؟
    < مهمترين مساله اين است كه در هر بازى فقط به آن بازى فكر كنيم و نتايج تيم هاى ديگر برايمان اهميتى نداشته باشد. براى تداوم پيروزى هايمان بايد تمركزمان را حفظ كنيم. تيم براى قهرمانى دوباره بسيار با انگيزه است.
    طرفداران بايد بار ديگر بازى شما را مى ديدند. زدن گل چه احساسى دارد؟
    < اين بازى براى من اهميت زيادى داشت چون اولين بازى ام پس از مصدوميت هاى اخيرم بود. فرصت بسيار خوبى بود تا ثابت كنم كه بازيكن خوبى هستم و به چه دليل اينجا حضور دارم. من فقط به انجام بازيهاى بيشتر براى رئال فكر مى كنم. مى خواهم ثابت كنم كه براى اين تيم مهم هستم.
    فكر مى كنى اضطراب و تشويق دليل پسرفت ات در رئال باشد؟
    < خير فكر نمى كنم اين مساله ربطى به اضطراب و استرس من داشته باشد. فكر مى كنم بدشانس بوده ام. روش هاى متفاوتى براى بهتر كردن من مورد استفاده قرار گرفت و خودم هم براى بهبودى سخت تلاش مى كردم. آنچه مسلم است مصدوميت دوباره و سه باره كار را براى يك بازيكن بسيار سخت مى كند اما من هميشه حمايت رييس، مياتوويچ و مربى و هم تيمى هايم را در اين مدت احساس مى كردم.
    آيا بازى بارسلونا را ديدى؟ فكر نمى كنى آنها فاصله خيلى زيادى با شما دارند؟
    < من بازى را نگاه نكردم چرا كه يك عصر دلپذير را همراه با خانواده ام مى گذراندم بنابراين نمى توانم نظرى در اين باره بدهم. همان طور كه قبلا گفتم ما بايد فقط به بازيهاى خودمان فكر كنيم و همين گونه در بازيهايمان پيروز شويم.
    شوستر گفته شما يك بازيكن كليدى براى اين تيم هستيد. چه احساسى در اين باره دارى؟
    < شنيدن تعريف و تمجيد از مربى هميشه براى يك بازيكن اهميت زيادى دارد. من فقط مى خواهم به مردم نشان دهم براى اين تيم مفيد هستم.
    رم برخلاف بسيارى از تيم هاى ايتاليايى تدافعى بازى نمى كند. آيا اين مساله به نفع رئال است؟
    < رم يك تيم بزرگ و كاملا تهاجمى است. آنها علاوه بر اينكه در خط حمله توانا هستند در خط دفاع هم بسيار مستحكم هستند. هر دو بازى رفت و برگشت بسيار هيجان انگيز خواهد بود. اميدوارم ما پيروز در ميدان شويم.
    چقدر از توانايى هايت را در بازى وايادوليد ديديم؟
    < من از عملكردم كاملا راضى هستم اما مى دانم كه مى توانم عملكرد بهترى داشته باشم. من تا بدين جا زياد براى رئال بازى نكرده ام در عين حال بازگشت از مصدوميت هميشه كار دشوارى است. فكر مى كنم خيلى بهتر از اين بازى كنم.
    بسيارى از طرفداران رئال نگران وضعيت تو بودند. آيا مى توانيم بگوييم كه مصدوميت هايت اكنون به پايان رسيده است؟
    < من نمى دانم در آينده چه اتفاقى خواهد افتاد اما با تلاش سخت سعى مى كنم همين گونه خوب بازى كنم. اكنون كاملا به خودم اطمينان دارم.
    نظرت راجع به عملكرد چلسى تا بدين جا چيست؟ آيا مى دانستى كه مورينيو از اين تيم جدا خواهد شد، آيا به اين دليل بود كه به رئال پيوستى؟
    < آنها در يك ليگ دشوار و در كنار تيم هايى چون آرسنال و منچستر يونايتد عملكرد خوبى داشته اند. آنها بدون مورينيو هم خيلى خوب بازى مى كنند. من در هر حال مى خواستم به رئال مادريد بپيوندم چرا كه به دنبال تجربه اى جديد بودم و به خاطر تصميمى كه گرفته ام خيلى خوشحال هستم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

کاسياس در بازی با بتيس غايب خواهد بود ؟!

ایکر کاسیاس که در انگشت دست چپ خود احساس درد می کند امکان دارد در بازی برابر بتیس به میدان نرود.

این دروازه بان در بازی دوستانه تیم ملی اسپانیا در برابر تیم ملی فرانسه دچار مصدومیت شد اما به ان توجهی نکرد و در بازی برابر تیم ویادولید نیز با برخورد به یکی از بازیکنان تیم حریف این مصدومیت بیشتر شد.

در حال حاضر کاسیاس در تمرینات رئال جدا از سایر دروازه بانان به تمرینات ویژه می پردازد تا برای بازی برابر بتیس اماده شود اما از طرف دیگر شوستر نیز دست به کار شده است و در تمرینات از دو دروازه بان ذخیره تیم یعنی دودک و کودینا خواسته است با جدیت بیشتری تمرین کنند تا اگر کاسیاس نتوانست بازی کند از یکی از این دو استفاده کند.

کاسیاس در ۶ سال اخیر فقط در ۳ بازی رئال غیبت داشته است ( فک کنم منظورش لالیگاست) یکی به دلیل مصدومیت یکی به دلیل محرومیت و دیگری به تشخیص مربی جهت استراحت دادن به این دروازه بان بوده است و در تمام ۶۲ بازی رسمی اخیر رئال در میدان حضور داشته است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

دونی : رم می تواند برای رئال مشکل ساز شود

دونی دروازه بان تیم اس رم معتقد است که انها می توانند رئال مادرید را در لیگ قهرمانان شکست دهند.

این ملی پوش برزیلی گفت :

در لیگ قهرمانان ما باید با بهترین تیم اروپا بازی کنیم اما هر تیم که به مرحله حذفی لیگ قهرمانان امده است دوست دارد تا فینال برود که رم نیز از این قاعده مستثنی نیست.

بر روی کاغذ نیز هیچ شانسی برای تیمهای بزرگ وجود ندارد و تیمی در این رقابتها قهرمان خواهد شد که منسجمتر باشد.
    ************************************************** *********************************
    سيسينيو : از وقتی رئال را ترک کرده ام بهتر شده ام

سیسینیو مدافع راست اس رم و سابق رئال مادرید معتقد است از وقتی رئال را ترک و به رم امده بازیکنی بهتر شده است.

این برزیلی افزود :

من کاملا تغییر کرده ام و حالا می دانم که چگونه دفاع و چگونه حمله کنم و خیلی خوشحالم که رسانه ها از من تعریف می کنند.

خروج از رئال مادرید انتخاب خودم بود و از اینکه در رم هستم خیلی خوشحالم.

زرت چند تا بازی واسه رم کرده ؟؟؟؟
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++
    رونالدو : ايده - کهکشانی ها - يک اشتباه بزرگ بود

رونالدو مهاجم تیم میلان و سابق رئال مادرید معتقد است که ایده ایجاد یک تیم کهکشانی در رئال مادرید یک اشتباه بزرگ بود.

رونالدو در بین بزرگان فوتبال در رئال مادرید بازی کرد بازیکنانی مانند فیگو - زیدان - رائول - بکهام که رئال مادرید در ان زمان بدلیل وجود این همه ستاره به تیم کهکشانی ها معروف شده بود.

اما رونالدو از این اتفاق ناراحت است :

در پایان این کهکشان خیلی بد تمام شد چون خیلی بد شروع شده بود هیچ کدام از ما بازیکنان این همه تعریف و تمجید را نمی خواستیم و در اخر بهای چیزی را دادیم که هرگز به دنبال ان نبودیم.

او در مورد رائول گفت :

او دوباره برای تیم ملی بازی خواهد کرد چون بازیکن مهمی است و جدا از استعداش در گلزنی قدرت رهبری او در زمین می تواند هر تیمی را موفق کند.

گوتی ؟ او یک بازیکن تماشایی است و از نظر شخصی نیز ادم خوبی است و او به خاطر من بازی کردن در رئال مادرید را از دست داد.

سرجیو راموس استیلش خیلی به فوتبال ایتالیا نزدیک و بازیکنی بسیار جوان است.(منظور داشت ها...)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

لیست ۱۰ تیم برتر در زمینه درامد زایی در سال ۲۰۰۷-۲۰۰۶ منتشر شد که رئال مادرید بازهم بمانند 3 سال گذشته در صدر است:
    ۱- رئال مادرید با ۲۳۶.۲ میلیون یورو
    ۲ - منچستر یونایتد با ۲۱۲.۱ میلیون یورو
    ۳ - بارسلونا با ۱۹۵.۳ میلیون یورو
    ۴ - چلسی با ۱۹۰.۵ میلیون یورو
    ۵ - ارسنال با ۱۷۷.۶ میلیون یورو
    ۶ - اث میلان با ۱۵۳ میلیون یورو
    ۷ - بایرن مونیخ با ۱۵۰.۳ میلیون یورو
    ۸ - لیورپول با ۱۳۳.۹ میلیون یورو
    ۹ - اینترمیلان با ۱۳۱.۳ میلیون یورو
    ۱۰ - اس رم با ۱۰۶.۱ میلیون یورو

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

فابیو کاناوارو در مورد بازی در مقابل تیم رم گفت:
    در رئال مادرید همیشه روحیه پیروزی وجود دارد ما به رم می رویم تا انها را شکست دهیم و برای تساوی هم جشن نمی گیریم و این حرف را من به دنیل د روسی در تیم ملی ایتالیا گفتم ما می دانیم که رم چه تیم خوبی است و اینکه انها حریفی اسان برای ما نخواهند بود.
    او ادامه داد :
    توتی وقتی رم در ایتالیا قهرمان شد از من خواست که به تیم انها بروم تا در لیگ قهرمانان بازی کنم من هرگز یادم نمی رود زحماتی را که توتی کشید تا برای جام جهانی ۲۰۰۶ اماده شود.
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــت
    توتی نیز به جمع حامیان رائول پیوست
    کاپیتان تیم اس رم گفت :
    رائول در رئال مادرید مثل توتی در تیم اس رم است هر دوی ما بزرگ شدنمان در جهان فوتبال شبیه به هم است در اینکه هر دوی ما فقط در یک تیم بازی کرده ایم و اینکه ارزو داریم در همان تیم هم از فوتبال خداحافظی کنیم.
    در طول سالین گذشته همه چیز تغییر کرده اما ارزوها همچنان پابرجا هستند و اینکه بخواهید تا پایان حامی تیم بمانید.
    او ادامه داد تعجب می کند که چه طور است که رائول هرگز نتوانسته جایزه توپ طلا را بدست بیاورد :
    او بازیکنی قوی است همیشه گل می زند و همه جامها را کسب کرده است اما هرگز نتوانسته توپ طلا را بدست بیاورد و این برای بازیکنی همچون رائول وحشتناک است.
    وی در مورد دعوت نشدن رائول به تیم ملی اسپانیا گفت:فقط می توانم بگویم که در تعجب هستم...

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آدم و عالم دارن میگن رائول باید تو تیم ملی بازی کنه اونوقت یه پیر خرفت رائول رو دعوت نمیکنه همچنین گوتی رو.
    اصلا این مردک چیزی از فوتبال میفهمه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض یه خبر عالی

رائول و کاسياس با رئال قرارداد مادام العمر بستند

رامون کالدرون به شهرک رئال مادرید امد تا قراردادهای مادام العمر رائول و ایکر کاسیاس را رسمی کند.

رائول تا پایان فصل ۲۰۱۱ - ۲۰۱۰ و ایکر کاسیاس تا پایان فصل ۲۰۱۷ - ۲۰۱۶ با رئال مادرید قرارداد بستند.

رامون کالدرون و الفردو دی استفانو در اتاق کنفرانس شهرک رئال مادرید اعلام کردند که قرارداد این دو بازیکن بسته شد و هر دو بازیکن تا پایان دوران بازیگری در رئال خواهند ماند.

کالدرون گفت :

من باید ابتدا از دی استفانو تشکر کنم که با حضورش در این مراسم ابهت و وقار را به این مراسم بخشید.

طرفداران و اعضای رسمی باشگاه و خودم همه از این قرارداد بلند مدت راضی هستیم. کاسیاس و رائول و رئال مادرید هر ۳ همدیگر را تکمیل می کنند و هر ۳ به همدیگر احتیاج دارند.

به همین دلیل انها تصمیم گرفتند که در زندگی نیز با هم شریک شوند من به شما اطمینان می دهم که انها خیلی کمتر از انچه که مستحقش هستند قرارداد بستند ( مفاد و ارزش این قرارداد ها اعلام نخواهد شد ) چون انها پیش کودکان الگو هستند و هیجان را برای هواداران به ارمغان می اورند.

خیلی خوشحالم که توانستم با این دو کاپیتان به توافق برسیم چون انها الگوی مادریدیسموها هستند و برای تمام هواداران مادریدی الگو هستند.

من میل دارم که بگویم اعضای رسمی و اعضای هیئت مدیره از این اتفاق بسیار خرسندند چون معتقدند که این قراردادها ضروری و بسیار زیبا هستند.

این بهترین کاری بود که می شد انجام داد و هیچ خبری به اندازه این خبر نمی تواند خوشحال کننده باشد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

راستی دوست عزیز کسرا جان بدجوری رو دست خوردی ها؟!!!
    اما چارلز عزیز تو هم بد جوری تو ذوق میزنی ها!!خوب حالا اگه میگفتی اره اسمان به زمین می اومد؟
    یک سوال دارم:
    مگه خانمها هم فوتبال رو دوست دارند که شما جنسیت رو پرسیدید؟(من که تا حالا ندیدم)

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

6

راستی دوست عزیز کسرا جان بدجوری رو دست خوردی ها؟!!!
    اما چارلز عزیز تو هم بد جوری تو ذوق میزنی ها!!خوب حالا اگه میگفتی اره اسمان به زمین می اومد؟
    یک سوال دارم:
    مگه خانمها هم فوتبال رو دوست دارند که شما جنسیت رو پرسیدید؟(من که تا حالا ندیدم)
    .
    آره ناجور دوست دارن!!!
    البته به شیوه ی خودشون!
    مثلا خواهر من یادم هست یه بار که ازش پرسیدم چه تیمی رو دوست داری گفت: از اسم و پیراهن استقلال ( رنگ آبی ) خوشم میاد، اما پرسپولیس هم خوبه ها!
    .
    تو دانشگاه دوخترایی هستن که سر فوتبال کل کل می کنن با پسرا، اما همه برای اینکه بیان تو جمع پسرا یه چیزی بگن...

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فرانچسکو توتی کاپیتان تیم اس رم نظر خود را در مورد غیبت احتمالی روبینیو در بازی رفت این دو تیم در لیگ قهرمانان بیان کرد.

توتی اذعان کرد که همیشه دوست دارد تا بازیکنان بزرگ در زمین حضور داشته باشند حتی اگر ان بازیکن حریف تیم اس رم باشد :

روبینیو در لیگ قهرمانان در مقابل ما بازی نمی کند ؟ خیلی بد است چون همیشه دیدن بازیکنان بزرگی همچون وی بسیار خوب است به خصوص در بازیهای بین المللی.

مطمئنم که در بازی برگشت روبینیو بازی خواهد کرد اما مطمئنا با غیبت او در بازی رفت از کیفیت مسابقه کاسته خواهد شد.

از طرف دیگر خوشحالم چون وجود او می توانست مشکلات زیادی را برای ما بوجود بیاورد.

برای ما خیلی خوب می شود که ۲ یا ۳ تن از بازیکنان بزرگ انها در برابر ما بازی نکنند و روبینیو بزرگترین انهاست چون او بازیکنی خطرناک است.

اگر بخواهم در مورد بازیکنان بزرگ رئال مادرید صحبت کنم این کار تا فردا صبح طول خواهد کشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •