دوست عزیز من جواب یه سوال رو دادم همین.....
در ضمن شما که منو ندیدی..........
شوخی کردم.....
راستی یه زمانی رو مشخص کنید که همه اون موقع باشند تا بتونیم بهتر با هم صحبت کنیمنه مثلا مثل خود من که دارم بعد نزدیک به 12 ساعت جواب یه سوال رو می دم ......
اینم از مصاحبه روبن با روزنامه مارکا:
بعد از بازى چه احساسى داشتى؟
< يكشنبه روز مهمى براى من بود. از اينكه دوباره بازى مى كردم احساس خوبى داشتم. همه ما پس از اين بازى خوشحال بوديم من هم از اينكه بخشى از اين پيروزى بودم بسيار خوشحال بودم.
در جناح راست بيشتر احساس راحتى مى كنى يا در جناح چپ؟
< من معمولا در جناح چپ بازى مى كنم اما در گذشته بارها در جناح راست بازى كرده ام. به اعتقاد من تغيير و بازى در پست هاى مختلف خوب است چرا كه به اين ترتيب كار براى مدافعان سخت تر مى شود.
فكر مى كنى اين تيم بتواند قبل از پايان فصل عنوان قهرمانى را به دست آورد؟
< مهمترين مساله اين است كه در هر بازى فقط به آن بازى فكر كنيم و نتايج تيم هاى ديگر برايمان اهميتى نداشته باشد. براى تداوم پيروزى هايمان بايد تمركزمان را حفظ كنيم. تيم براى قهرمانى دوباره بسيار با انگيزه است.
طرفداران بايد بار ديگر بازى شما را مى ديدند. زدن گل چه احساسى دارد؟
< اين بازى براى من اهميت زيادى داشت چون اولين بازى ام پس از مصدوميت هاى اخيرم بود. فرصت بسيار خوبى بود تا ثابت كنم كه بازيكن خوبى هستم و به چه دليل اينجا حضور دارم. من فقط به انجام بازيهاى بيشتر براى رئال فكر مى كنم. مى خواهم ثابت كنم كه براى اين تيم مهم هستم.
فكر مى كنى اضطراب و تشويق دليل پسرفت ات در رئال باشد؟
< خير فكر نمى كنم اين مساله ربطى به اضطراب و استرس من داشته باشد. فكر مى كنم بدشانس بوده ام. روش هاى متفاوتى براى بهتر كردن من مورد استفاده قرار گرفت و خودم هم براى بهبودى سخت تلاش مى كردم. آنچه مسلم است مصدوميت دوباره و سه باره كار را براى يك بازيكن بسيار سخت مى كند اما من هميشه حمايت رييس، مياتوويچ و مربى و هم تيمى هايم را در اين مدت احساس مى كردم.
آيا بازى بارسلونا را ديدى؟ فكر نمى كنى آنها فاصله خيلى زيادى با شما دارند؟
< من بازى را نگاه نكردم چرا كه يك عصر دلپذير را همراه با خانواده ام مى گذراندم بنابراين نمى توانم نظرى در اين باره بدهم. همان طور كه قبلا گفتم ما بايد فقط به بازيهاى خودمان فكر كنيم و همين گونه در بازيهايمان پيروز شويم.
شوستر گفته شما يك بازيكن كليدى براى اين تيم هستيد. چه احساسى در اين باره دارى؟
< شنيدن تعريف و تمجيد از مربى هميشه براى يك بازيكن اهميت زيادى دارد. من فقط مى خواهم به مردم نشان دهم براى اين تيم مفيد هستم.
رم برخلاف بسيارى از تيم هاى ايتاليايى تدافعى بازى نمى كند. آيا اين مساله به نفع رئال است؟
< رم يك تيم بزرگ و كاملا تهاجمى است. آنها علاوه بر اينكه در خط حمله توانا هستند در خط دفاع هم بسيار مستحكم هستند. هر دو بازى رفت و برگشت بسيار هيجان انگيز خواهد بود. اميدوارم ما پيروز در ميدان شويم.
چقدر از توانايى هايت را در بازى وايادوليد ديديم؟
< من از عملكردم كاملا راضى هستم اما مى دانم كه مى توانم عملكرد بهترى داشته باشم. من تا بدين جا زياد براى رئال بازى نكرده ام در عين حال بازگشت از مصدوميت هميشه كار دشوارى است. فكر مى كنم خيلى بهتر از اين بازى كنم.
بسيارى از طرفداران رئال نگران وضعيت تو بودند. آيا مى توانيم بگوييم كه مصدوميت هايت اكنون به پايان رسيده است؟
< من نمى دانم در آينده چه اتفاقى خواهد افتاد اما با تلاش سخت سعى مى كنم همين گونه خوب بازى كنم. اكنون كاملا به خودم اطمينان دارم.
نظرت راجع به عملكرد چلسى تا بدين جا چيست؟ آيا مى دانستى كه مورينيو از اين تيم جدا خواهد شد، آيا به اين دليل بود كه به رئال پيوستى؟
< آنها در يك ليگ دشوار و در كنار تيم هايى چون آرسنال و منچستر يونايتد عملكرد خوبى داشته اند. آنها بدون مورينيو هم خيلى خوب بازى مى كنند. من در هر حال مى خواستم به رئال مادريد بپيوندم چرا كه به دنبال تجربه اى جديد بودم و به خاطر تصميمى كه گرفته ام خيلى خوشحال هستم.