[
نمرات بازیکنان اعلام شده توسط کیکر
![]()
![]()
![]()
![]()
بوروفسکی تنها نماینده بایرن مونیخ
![]()
Last edited by mohamad23; 27-08-2008 at 00:25.
بوروفسکی تنها نماینده بایرن مونیخ
![]()
Last edited by mohamad23; 27-08-2008 at 00:37.
رالف رانگنیک، سرمربی موفق هوفنهایم
در پایان هفته دوم رقابتهای فوتبال بوندسلیگای آلمان تیم گمنام ۱۸۹۹هوفنهایم از مقام خود در صدر جدول دفاع کرده است. این در حالیست که تیمهای صاحبنامی چون بایرن مونیخ و وردر برمن در مکانهای میانی جدول به سر میبرند.
تیم ۱۸۹۹ هوفنهایم با برتری یک بر صفر در نبرد خانگی مقابل بوروسیا مونشن گلادباخ به دومین پیروزی پیاپی خود در فصل جدید بوندسلیگا دست یافت و با مجموعا شش امتیاز پیشتاز لیگ دسته اول فوتبال آلمان است.با توجه به برنامهریزیهای حرفهای در طبقات مدیریتی، کادر فنی و سرمایهگزاریهای حساب شده در چهارچوب امکانات ممتاز در بخش امور تمرینات، احداث استادیوم جدید و همچنین صرف هزینه برای جذب بازیکنان تراز اول بینالمللی، پیشتازی تیم هوفنهایم در بوندسلیگا چندان هم شگفتانگیز نیست.هوفنهایم دهکده کوچکی واقع در منطقه شمالی ایالت بادن وورتمبرگ آلمان است که حدود ۳ هزار و ۳۰۰ نفر جمعیت دارد. علت اصلی رشد و موفقیت چشمگیر تیم ۱۸۹۹ هوفنهایم که در طول تنها دو سال خود را از لیگ دسته سوم به بوندس لیگای یک آلمان رسانده، بنیه وسیع مالی این باشگاه است.دیتمار هوپ که به عنوان بنیانگذار و مالک شرکت تولیدات نرم افزارSAP یکی از ثروتمندترین چهرههای آلمان محسوب میشود، با حمایت مالی کلان و شخصی خود زمینه پیشرفت درخور توجه باشگاه هوفنهایم را فراهم کرده است.گزینش رالف رانگنیک، یکی از مربیان نوآور آلمان در صدر کادر فنی تیم هوفنهایم را میتوان یکی دیگر از دلایل اصلی موفقیت این باشگاه دانست. رانگنیک که همچنین سابقه سرمربیگری تیمهای دسته اولی شالکه و اشتوتگارت را دارد، در صحنه فوتبال آلمان به علت گرایشهای نوآورانه و روشنفکری در فلسفه فوتبال «پروفسور فوتبال» نامیده میشود.دست خط او از جمله در برنامهریزی درازمدت و جذب بازیکنان جوان با استاندارد بین المللی و همچنین پرورش موفق فوتبالست های جوان و آرایش یک ترکیب منسجم و با روحیه قابل مشاهده است.شایان ذکر است که هدف درازمدت کادر رهبری باشگاه ۱۸۹۹ هوفنهایم راه یابی به مسابقات لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا عنوان شده است.
فرید اشرفیان / سرویس ورزشی دویچه وله
Last edited by mohamad23; 27-08-2008 at 00:33.
اين صدر نشيني موقته.
شايد هفته اخر بازيها قيافه اين مربي اينجوري نباشه.(يعني اون پاييناي جدول واسه موندن تو ليگ داره تلاش ميكنه)
باشگاه فيورنتينا علاقمند است تا مهاجم سابق خود را بار ديگر به خدمت بگيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل خبرگزاري ورزش آلمان، آندرا ولا، رئيس باشگاه فيورنتينا عنوان كرد كه باشگاهش پس از فروش لوكا توني به باشگاه آلماني بايرن مونيخ در سال گذشته، همواره در صدد جذب مجدد اين بازيكن بوده است.
اين مقام با رد اين شايعه كه باشگاهش براي بازگرداندن مهاجم تيم ملي ايتاليا و كنوني بايرن به توني پيشنهادي نداده است، اظهار داشت: در چند وقت گذشته مطالب زيادي در مطبوعات ايتاليا چاپ شده، مبني بر اينكه با توني تماس داشتم و از او خواسته ام به فيورنتينا برگردد.
وي عنوان كرد: يك بخش از اين اخبار درست است. اينكه با او حرف زدم؛ ولي به او فقط گفتم هر وقت قراردادش به اتمام رسيد، به فيورنتينا برگردد. اينجا خانه او است.
لوكا توني تا تابستان سال گذشته عضو فيورنتينا بود. پس از آن به بايرن ملحق شد و قراردادي سه ساله منعقد كرد كه دو سال ازآن هنوز باقي است.
فرانك ريبرى در دقيقه هفتم بازى فرانسه مقابل ايتاليا در جريان رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ به خاطر مصدوميت از زمين بيرون برده شد. هواداران بايرن مونيخ از فرط نگرانى نفس هاى خود را در سينه حبس كردند. خوشبختانه آنچه كه در ابتدا به نظر مى رسيد مصدوميتى وحشتناك بود و تنها براى ريبرى ۳ ماه تا بهبودى وقت برد اما اخبار بد تنها به ستاره فرانسوى اختصاص نيافت.
بازهم موضوعى براى نگرانى هواداران بايرن پيدا شد. يعنى كه گلزن شماره يك اين تيم در بازى هاى پيش فصل متحمل كشيدگى عضلات ساق پا شد. در اولين بازى فصل مقابل هامبورگ سؤال هاى جدى در ذهن همه در مورد توانايى بايرن در ايستادگى مقابل حريف بدون ستارگانشان آشكار شد. پس از آنكه قهرمان دوره قبل بوندس ليگا در دقايق آغازين بازى ۲گل به ثمر رساند، دفاع اين تيم هم ۲ گل دريافت كرد و بازى با نتيجه تساوى ۲ بر ۲ پايان گرفت اما در كل بايرن مونيخ ثابت كرد بدون ستارگانش نيز قادر به گلزنى است.
تونى براى بازى شنبه آمادگى لازم خود را باز خواهد يافت و ريبرى تا ۳ هفته ديگر به ميدان بازمى گردد بنابراين هواداران اين باشگاه مجبور نيستند زمان زيادى را براى تماشاى درخشش بازيكنان مورد علاقه خود صرف كنند. به هرحال آن ديدار از ضعف اين تيم در نبود تونى و ريبرى حكايت مى كرد. يعنى واقعاً تمام قدرت بايرن به اين ۲ ستاره بستگى دارد؟
درست ۲ سال پيش عزيمت سمبل باواريايى ها ميشائيل بالاك به استمفوردبريج قهرمان بوندس ليگا را از حضور در ليگ قهرمانان محروم كرد. آنها كه از سال ۱۹۹۵ تا به آن سال همواره در اين رقابت شركت داشتند اما رفتن بالاك اين تيم را تا حد قابل توجهى شكننده كرد. مربى خوليو دوس سانتوز را جانشين وى كرد اما درست پس از ۵ بازى اولى هوينس به اشتباه خود پى برد. او اجازه داده بود بايرن بيش از حد وابسته به نقش يك بازيكن شود، ستاره اى كه به سادگى نمى شد براى او جانشينى پيدا كند. او كه درس خود را خوب فرا گرفته بود تلاش كرد كه هرگز اجازه ندهد تيم بار ديگر وابسته به يك توزيع كننده توپ و بازيساز باشد.
با اين حال فصل گذشته، همه ديديم كه بايرن مونيخ بار ديگر به راه و روش گذشته اش بازگشته است اما با اين تفاوت كه اين بار تمركز بر روى ۲ بازيكن بوده است. سال گذشته تونى و ريبرى در كنار هم ۶۵ گل در بوندس ليگا به ثمر رساندند. البته چندان غافلگير كننده نيست. وقتى بايرنى ها از خلاقيت ريبرى محروم مى شوند مشكلاتشان دوچندان خواهد شد.
آنها ۶ بازى بدون ريبرى انجام دادند و ميزان گل ها به اندازه قابل توجهى كاهش يافت تونى در ۴ مورد آن بدون ريبرى بازى كرد و در مجموع توانست ۵ گل به ثمر برساند. در واقع وقتى ريبرى نبود تونى مى توانست تا حدى بار تيم را به دوش بكشد و تيم را از مهلكه نجات دهد. شروع اين فصل براى ساير مهاجمان بايرن سخت بود زيرا نبود ريبرى و تونى آنها را تحت فشار و تا حدى سردرگمى قرار دارد.
به طورى كه مقابل هامبورگ ۲ گل و مقابل دورتموند تنها يك گل به ثمررساند. باواريايى ها هميشه موقعيت سازى هاى خوبى براى گلزنى انجام مى دهند اما طى اين ۲ بازى نتوانستند از فرصت هاى خود به خوبى استفاده كنند. در واقع بايرنى كه كلينزمن ساخته است چنان گسترده بازى مى كند كه فرصت ها اكثراً از دست مى روند وگرنه مهاجمان و هافبك ها همه خوبند. مشكل اصلى خط دفاع است در نهايت شايد بتوان گفت قهرمان دوره قبل بوندس ليگا اگربخواهد مى تواند بدون ريبرى و تونى گلزنى كند.در واقع اگر بيشتر به فكر تقويت مدافعان خود باشد خيالشان راحت تر مى شود.
اين يك شانس است كه به تيم رو كرده است اينكه ديگر وابسته به ستارگان خاص نباشند فوق العاده است. خيلى از هواداران اكنون نااميدند اما حضور تونى و ريبرى فقط براى تيم انرژى بخش است وگرنه بايرن قادر است بدون اين ستارگان نيز بازى كند. حقيقت خيلى ساده است، نبود اين ۲ مهاجم كارها را سخت نكرده، بلكه نبود مدافعانى چون ويلى سانيول، مارسل يانسن و مارتين دميكليس است كه بايرن را از شرايط ايده آل خود دور كرده است.
![]()
![]()
![]()
تايج ضعيف بايرن طى هفته هاى اخير باعث شده تا اين روزها شاهد انتقاد مطبوعات آلمانى از يورگن كلينزمن باشيم. سرمربى جديد اين فصل بايرنى ها به خوبى مى داند كه تيم پرستاره اى مثل بايرن، در صورت كسب نتايج ضعيف خيلى زود گرفتار بحران خواهد شد. كلينزمن در گفت و گو با وب سايت sport1 انتقاد در دنياى فوتبال را امرى كاملاً طبيعى دانست و گفت: انتقاد در دنياى فوتبال امرى است طبيعى. من مقابل اين انتقادات عكس العملى نخواهم داشت و با آرامش به كار خود ادامه خواهم داد. در ادامه گفت وگوى وب سايت sport1 با يورگن كلينزمن را خواهيد خواند:
• پس از گذشت ۲ هفته از رقابت هاى بوندس ليگا هنوز تيم شما طعم پيروزى را نچشيده است. شرايط تيم خود را چطور مى بينيد؟
- شرايط مطلوبى در باشگاه ما حاكم است. هنوز هم مى گويم كه همه چيز طبق برنامه هايى از قبل تعيين شده پيش مى رود. مسلماً ما دوست داشتيم اين برنامه ها با پيروزى بايرن در ۲ بازى اول همراه باشد اما به هر حال تساوى هم يكى از نتايج دنياى فوتبال است. ما پس از ۲ تساوى به بازى هفته سوم فكر مى كنيم. من مطمئنم كه بايرن به زودى به شرايط ايده آل خود خواهد رسيد.
• اما مطبوعات وهواداران توجه خاصى به برنامه هاى بايرن نمى كنند. آنها پس از ۲ تساوى تيم شما شروع به انتقاد كرده اند.
- انتقاد در دنياى فوتبال امرى است كاملاً طبيعى. مى توان گفت انتقاد بخشى از فوتبال است. من در تيم ملى آلمان نيز همين شرايط را تجربه كرده ام و مى دانم چطور با آن كنار بيايم.
• چطور؟
- بدون نشان دادن عكس العمل به اين انتقادات با آرامش به كارم ادامه مى دهم.
• مسلماً انتقادات از شما به عنوان مربى، بيش از بازيكنان بايرن خواهد بود. از اين بابت نگران نيستيد؟
- خير. همان طور كه گفتم تجربه اى كه در تيم ملى آلمان كسب كردم به كمكم خواهد آمد. ديديد كه در تيم ملى آلمان شرايط را به گونه اى مهيا كرده بودم كه حرف آخر را خودم بزنم. يك مربى براى اينكه بتواند به كار خود در يك تيم ادامه دهد، بايد شرايط كاملاً مطلوبى را براى خودش فراهم كند. من در تيم ملى آمان اين كار را كرده بودم و در بايرن نيز از همان ابتدا براى رسيدن به اين مهم تلاش كرده ام.
• به نتيجه رسيده ايد؟
- اگر به نتيجه نرسيده بودم نمى گفتم با آرامش به كارم ادامه مى دهم.
• اگر چنين شرايطى را در تيم ملى براى خودتان فراهم نكرده بوديد، چرا پس از جام جهانى كنار كشيديد؟
- خب. بعد از جام جهانى واقعاً به استراحت احتياج داشتم. آماده كردن تيم ملى براى جام جهانى انرژى زيادى را از من گرفته بود.
• رابطه شما با كادر مديريتى بايرن چطور است؟
- روابط در بايرن كاملاً تعريف شده است. اين تيم بر پايه اصول كاملاً حرفه اى پايه ريزى شده است. رابطه من به عنوان مربى با مديران باشگاه طبق اصول حرفه اى مى باشد. آنها همواره براى شنيدن تفكرات و نظرات من گوشى شنوا دارند.
• اهداف خود را چطور براى مديران بايرن تعريف كرده ايد؟
- تيمى مثل بايرن بايد در رقابت هاى بوندس ليگا و ليگ قهرمانان به عنوان يك مدعى ظاهر شود. هدف همه اعضاى بايرن در اين فصل دفاع از عنوان قهرمانى بوندس ليگا و همچنين بازگشتى قدرتمند به رقابت هاى ليگ قهرمانان است.
ابرار ورزشی
روند پيشرفت TSG 1899 Hoffenheim در طول بيست سال گذشته واقعا باورنكردني است. ورزشگاه كنوني اين تيم فقط 350/6 گنجايش دارد و چون گنجايش آن مطابق قانون فدراسيون فوتبال نيست اين باشگاه مجبور است كه دور رفت اين فصل بوندسليگا بازيهاي خانگي خود را در ورزشگاه شرمانهايم برگزار كند. ورزشگاه خود اين باشگاه در اوايل سال 2009 با 30 هزار گنجايش آماده خواهد بود. لازم به گفتن است اسپانسر اين باشگاه ديتمار هوپ رييس شركت كامپيوتور SAP و همچنين خود اين باشگاه است. همچنين كارنامه ورزشي مربي اين تيم رالف رانگنيك به گونهاي عجيب است. وي از نادر مربياني در بوندسليگا است كه هرگز به عنوان بازيكن حرفهاي توپ نزدهاند. تاكنون در دسته اول بوندسليگا مربي تيمهاي اشتوتگارت و شالكه بوده است. او موفق شد در فصل 2002-2001 در حالي كه تيم او هانوفر در 34 بازي 93 گل زده بود در دسته دوم مقام اول را به دست بياورد. او همچنين در سال 2005 با تيم شالكه پس از بايرن مونيخ دوم شد
آقاي رانگنيك براي اينكه به دسته دوم سقوط نكردهايد به شما تبريك ميگويم. شما خود ميدانيد كه يك تيم پس از گذشت دو هفته در صدر جدول باشد به دسته دوم سقوط نميكند.
احساسم به من ميگويد كه ما مورد خطر سقوط قرار نخواهيم گرفت. ما شروع خيلي خوبي داشتهايم و اين دو پيروزي خيلي مهم بودند و از اين موقعيت خيلي خوشحال هستيم اما ميدانيم كه بايد واقعگرا باشيم كه اين وضعيت هميشگي نخواهد بود.
با اين حال شما اكنون بايد خود را بالاي ابرها احساس كنيد. هرچه باشد دو سال پيش پس از گذشت چهار بازي در دسته سوم فقط دو امتياز داشتيد.
طبيعتا زمانيكه يك تيم بتواند در طول دو فصل از دسته سوم به دسته اول صعود كند و پس از گذشت فقط دو هفته در صدر جدول دسته اول ايستاده باشد.
زمانيكه شما دو سال پيش مربي تيم هوفنهايم شديد خيليها بودند كه از تعجب سر خود را تكان دادند. آيا اكنون احساس آسودگي ميكنيد؟
آسودگي نه. ما ميتوانيم به چيزهايي كه در طول 23 ماه گذشته بدست آوردهايم افتخار كنيم. اين يك امر طبيعي و قابل انتظار نبود. مسنترين بازيكن ما برابر مونشنگلادباخ پرنيلسون فقط 25 سال سن داشت. اگر يك تيم بتواند با يك تيم جوان در طول چنين مدت كوتاهي به اين حد برسد ميتواند حداقل براي چند لحظه به خود افتخار كند اما تكليف بزرگ آخر اين هفته در انتظار ماست در بازي بايرلوركوزن ما نفر كوچك به حساب ميآييم.
روند موفقيت هوفنهايم براي شما چه ارزش خاصي دارد؟
راستش را بگويم كه من در طول دو سال گذشته بزرگترين موفقيت زندگي را تجربه كردهام. من هرگز فكر نميكردم كه با اين تيم اكنون در صدر جدول بوندسليگا ايستاده باشم. هرچند اين موفقيت براي يك لحظه است من در چند تيم ديگر نيز كار كردهام اما يك چنين روند پيشرفت با چنين تيم جواني را تجربه نكرده بودم.
جام قهرماني چه زماني در شهر هوفنهايم خواهد بود؟
روند و سرعت كار در اين باشگاه را آقاي ديتمار هوب، مشخص ميكند. او بايد احساس رضايت كند. ما براي اين فصل تصميم گرفتهايم كه در بخش جوانان سرمايهگذاري كنيم. ما خيلي خوشحال خواهيم بود كه اگر در خطر سقوط به دسته دوم قرار نداشته باشيم.
برخيها هوفنهايم را يك تيم محلي به حساب ميآورند. هواداران شما چه قدر است؟
پتانسيل ما اكنون واقعا شگفتانگيز است. دو سال پيش در دسته سوم زمانيكه در دو بازي نخست برابر الورزبرگ و كاسل شروع خيلي بدي داشتيم و فقط هزار و صد تماشاگر بازي ما را نگاه ميكردند در آن زمان ما فقط يك كلوپ هواداران داشتيم ولي اكنون تعداد آنها به 50 رسيده است. هنگام بازي در زمين حريف چندين هزار هوادار ما را همراهي ميكنند. اين پيشرفت واقعا شگفتانگيز است. من نسبت به آينده خيلي خوشبين هستم.
![]()
بایرن مونیخ در پوت شماره دو قرعه کشی
Champions League Draw Pots
Pot 1
Chelsea - Liverpool - Barcelona - Arsenal - Manchester United - Lyon - Internazionale - Real Madrid
Pot 2
Bayern Munich - PSV Eindhoven - Villarreal - Roma - Porto - Werder Bremen - Sporting Lisbon - Juventus
Pot 3
Marseilles - Zenit St Petersburg - Steaua Bucharest - Panathinaikos - Bordeaux - Celtic - Basle - Fenerbahce
Pot 4
Shakhtar Donetsk - Fiorentina - Atletico Madrid - Dynamo Kiev - CFR Cluj - AB Aalborg - Anorthosis Famagusta - BATE Borisov
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)