سلام
با این که یک روز دیر شده
اما بسیار تبریک می گم
خیلی خوشحالم
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
سلام
با این که یک روز دیر شده
اما بسیار تبریک می گم
خیلی خوشحالم
شاهکار بود خدایی
10 نفره پوزه استقلال اهواز رو زد
پرسپولیس زلزله همینه
پرسپولیس بین المللی همینه
پرسپولیس سازماندهی شده همینه
افشین امپراطور ازت ممنوونییییممم
فرشاد پیوس سرمربی تیم فوتبال هما در مورد عملکرد پرسپولیس در مسابقات لیگ اینگونه می گوید؛ تحسین کردن عملکرد پرسپولیس کار سختی نیست. همه می توانند بگویند آفرین به تیمی که 10 نفره یکی از چهار تیم قدرتمند لیگ را شکست داده است، اما من به جای این تحسین، ضمن عرض خسته نباشید به افشین قطبی، حمید استیلی و مرزبان و تشکر از بازیکنان، یادآور می شوم که پرسپولیس برای نیم فصل باید حتما به مقوله پر کردن دو جای خالی خود با دو بازیکن مفید توجه کند.
تصور من این است که پرسپولیس برای حفظ روند خود در نیم فصل دوم باید دو بازیکن در سطح درجه اول بین المللی به ایران بیاورد. اگر این بازیکنان خارجی باشند، باید در اندازه و کلاس الونگ باشند و اگر قرار است یار ایرانی بیاورند، باید هم سطح مردان لژیونر شاغل در لیگ های خارجی، بازیکن به پرسپولیس بیاورند. اگر پرسپولیس بتواند اینگونه خود را تقویت کند و اسیر کمبود انرژی و کمبود بازیکن نشود، فاصله اش را تا پایان لیگ نسبت به نزدیک ترین رقیب، به 20 امتیاز می رساند.
ghermezeteh.ir
هافبك تيم فوتبال پرسپولس گفت: از حضورم در اين تيم لذت ميبرم و با همه توان براي آن تلاش ميكنم.
الونگ الونگ تصريح كرد: ديدارهاي فوتبال ايران در اين فصل، در سطح بالايي انجام مي شود. تيمها همه خطرناك هستند و جاي هيچگونه اشتباهي وجود ندارد.
وي ادامه داد: از روز اولي كه به ايران آمدم، به پرسپوليس پيوستم. از رفتار تماشاگران پرسپوليس لذت بردم؛ حتي باوجود مشكلاتي كه فصل گذشته برايم پيش آمد، به ايران برگشتم تا دوباره براي قرمزپوشان بازي كنم.
الونگ الونگ خاطر نشان كرد: بازيكني هستم كه به هيچ عنوان كم كاري نميكنم. هميشه تمام زحمتم را براي موفقيت به كار ميگيرم. در بازي مقابل استقلال اهواز ديدار بسيار سختي را برگزار كرديم. اين برد لذت بخش بود كه از صميم قلب خوشحال شدم.
وي افزود: از رفتن به شهرستانها خيلي خوشنود مي شوم چون واقعاً ايران شهرستانهاي زيبايي دارد و از لحاظ فوتبالي هم در سطح بالايي است. اميدوارم اين فصل دچار موضوعات فصل گذشته نشوم چون اگر دچار حاشيه شوم، از لحاظ تكنيكي ضرر خواهم كرد.
الونگ الونگ تصريح كرد: با كادر فني جديد بسيار راحت كار ميكنم چون هم استيلي و قطبي را دوست دارم و از تاكتيكهاي فني آنها لذت ميبرم.
ghermezeteh.ir
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: نمي خواهم وارد حاشيه شوم و پاسخ مدافع استقلال را نمي دهم.
شيث رضايي درباره ديدار با استقلال اهواز اظهار داشت: به نظرم بازي بدي را انجام نداديم و در پايان به خواسته اصلي خود كه كسب 3 امتياز بود، رسيديم.
وي ادامه داد: نبايد از عملكرد خوب استقلال اهواز غافل شويم. آنها تيمي جوان و با انگيزه بودند؛ اما مقابل پرسپوليسي بازي ميكردند كه سرشار از انگيزه بود و فقط به سه امتياز بازي فكر مي كرد.
وي افزود: وقتي تعويض شدم و بلافاصله گل سوم را به ثمر رسانديم، از خود بيخود شدم و افشين قطبي را در آغوش گرفتم، زيرا موفقيت پرسپوليس بيش از هر چيز ديگري برايم اهميت دارد.
رضايي درباره اظهارات موضع گيري مدافع استقلال كه عليه وي مصاحبه كرده بود، چنين پاسخ داد: به هيچ عنوان دوست ندارم وارد حاشيه بشوم، بنابراين جواب مدافع جوان استقلال را نميدهم و سعي ميكنم با عملكرد خوبم در هر بازي شايستگيهايم را به نمايش بگذارم.
تيم هاي پرسپوليس و ملوان در هفته يازدهم ليگ برتر در انزلي ديدار حساسي را برگزار خواهند كرد.
ghermezeteh.ir
خبرگزاري فوتبال ايران- هافبك كامروني پرسپوليس در ديدار با استقلالاهواز دچار آسيبديدگي شد.
دكتر زرينه در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران در خصوص مصدوميت الونگ اظهار داشت:الونگ در ديدار با استقلال اهواز از ناحيه رباط مچ پا دچار آسيبديدگي شد كه در همين رابطه اقدامات ويژهاي را به عمل خواهيم آورد.
پزشك پرسپوليس خاطرنشان ساخت: با اقدامات خاص پزشكي، الونگ را به بازي ملوان ميرسانيم تا مشكلي از بابت اين بازيكن خوب در ديدار آينده احساس نكنيم.
زرينه در پايان وضعيت عباس آقايي را نيز خوب توصيف كرد و اطمينان داد اين بازيكن مشكلي براي تمرين و بازي در پرسپوليس ندارد ضمن آنكه عباس آقايي در تمرين شنبه گذشته پرسپوليس حضور داشت و تمرينات اختصاصي را پشتسر گذاشت.
FootballIran.ir
تعطيلي يك روزه تمرينات پرسپوليس
خبرگزاري فوتبال ايران- تمرينات پرسپوليس پس از برتري مقابل هما، امروز برگزار نخواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران؛ تمرين پرسپوليس پس از ديدار دوستانه روز شنبه مقابل هما، امروز برگزار نخواهد شد. كادرفني امروز را به بازيكنان تيمشان استراحت دادند تا از روز دوشنبه تمرينات برگزار شود.
تمرينات پرسپوليس از دوشنبه راس ساعت 10:30 در ورزشگاه نفت تهرانسر برگزار خواهد شد.
footballiran.ir
اقا دمت گرم بابت این خبر های دسته اول![]()
خواهش می کنم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)