چطور؟ خيلي داغونه؟
من كه نميخوام پول بدم. گفتم رايگانه برم استفاده كنم.
چون از دايال اپش استفاده ميكردم برنده شدم
چطور؟ خيلي داغونه؟
من كه نميخوام پول بدم. گفتم رايگانه برم استفاده كنم.
چون از دايال اپش استفاده ميكردم برنده شدم
قبلا خوب بود ولي الان بدرد نميخوره البته واسه من اينطوريه. هم قطعي زياد داره هم اين كه سرعت را كردن همون 128. قيمتش هم نسبت به آسياتك و داتك بيشتره و از سرويسهاي اقتصادي هم همين طور. به نظر من در حال حاضر لااقل سرويس هاي S فن آوا خوب نيست چه از لحاظ قميت و چه از لحاظ كيفيت.
از نظر پشيباني هم كه كلا تعطيل هستن. براي من كه تا سرويسم وصل بشه حدود 2 ماه طول كشيد كه دليلش گيج زدن بخش پشتيباني بود و البته يك مقدار هم مخابرات.
اگر دو ماه اينترنتي كه برنده شديد از نوع سرويس هاي S باشه بايد به ازاي هر گيگي كه استفاده مي كنيد از 3000 تومان به بالا بديد اين دو ماه رايگان فقط مربوط به آبونمان ميشه. و اينكه بعد از دو ماه چي بالاخره بايد ادامه بديد ديگه اگر نخواهيد ادامه بديد ارزش نداره كه مودم بخريد و ده هزار تومان هزينه رانژه شدن را بديد.
در كل از نظر من فن آوا در حال حاضر بدرد نميخوره من خودم هم ميخوام از داتك بگيرم اگر نشد از آسياتك. متاسفانه مركز مخابرات ما سرويس هاي اقتصادي را ساپورت نميكنه وگرنه اقتصادي ميگرفتم.
این sms برای منم اومده یعنی منم که الان دو ساله دارم از فناوا سرویس می گیرم می تونم دو ماه آینده را مجانی استفاده کنم؟
تایید میشه، معنی سر گردنه رو عینیت بخشیدن ! (البته وضع کل اینترنت کشور همینه، ولی این فن آوا دیگه شاهکاره)
آخرش هم باید بری خود شرکت (یا زنگ بزنی!) بپرسی ...
دوستان شما هنوز هم درگير سرعت اكانت nightfanava هستين؟بابا اين 100 بار
اگه سرعت قراردادتون 256 با ترافيك حجم 2 گيگ به بالا و سرعت قرار داد 512 با ترافيك حجم 3 گيگ به بالا هستين ميتونيد بين ساعت 2 تا 7 شب براي 256 با سرعت حدود 30 و 512 با سرعت حدود 60 و بدون نوسان سرعت دانلود داشته باشيد بدون اين كه از شارژ شما كم شه
من از همون اول كه كه nightfanava رو 128 بعد 256 كردن با اكانت روزانه ي خودم كه 512 هست راحت مثل سرعت گذشته دانلود دارم
فقط در پنل كاربريتون ببينيد اين گذينه هست يا نه.اگه نباشه از شارژ اكانت كم ميشه
ولي در كل صبانت>شاتل>پارس به ترتيب خيلي خيلي بهتر و به صرفه تر از سرويس مزخرف فناواي دزد هستش
128 سرويس هاي بالا سرعتشون 1.5 تا 2 برابر سرعت سرويس 512 فناوا هستش و ماهي 6 هزار تومان هم ارزان تر در مياد
ميگن قرار هست سرورش رو عوض كنه isp و كيفيت سرويس ها بره بالا ولي اين هم دروغي بيش نيست،مطمئنم
از ماه ديگه بعد از 1 سال مشترك فناوا بودن خداحافظي ميكنم با اين شركت جيب خالي كن
Last edited by dvb_hamed; 14-04-2010 at 00:45.
نميدونم والا. دوستان اينقد بد گفتن كه من بيخيال شدم.زنگ هم نزدم.
تازه دوبار به من sms زده. گويا خيلي مصر هستن![]()
من دو ساله دارم با فناوا کار می کنم
اگر دانلود زیاد داری مخصوصا دانلود شبانه سمت فناوا هم نیا چون یک دزد به معنای واقعی کلمه است منم می خوام سرویسمو عوض کنم
سلام
دوستان جدیدا فن اوا سرویس شبانشو برداشته چون night@fanava دیگه شبا کانکت نمیشه
فناوا یک شرکت دزده به تمام معناست
-سرعت خیلی پایین دائیم دارن مرکز تعمیر میکنن ( نمیدونم هر هفته یعنی مکر احتیاج به تعمیر داره )
- پشتیبانی خیلی خیلی ضعیف !!!
- سرویس نا مناسب ( من فقط برای شبانش این سرویس گرفتم 2-3 ماه پیش سرویس شبانش کردن 128 زنگ هم زدم به مدیر عامل بی تربیتش وصل کردن گفت اصلان شماها حق ندارید که میگید چرا شبانش 128 کردیم ما اینو مجانی میدیم !!! هرچی گفتم من برای شبانش گرفتم تو کتش نرفت )
توصیه من به همه کاربران اینه که به هیچ امکان از این شرکت دره پیت سرویس نگیرن هرکی گرفته خدا وکیلی پشیمون شده !!!
دوستان من توصیه میکنم هیچ کی فن اوا نگیره چون اولش با 1000 تا التماس میان مشتریت میکنن بعد این کارا رو میکنن :
موارد عمومی در کلیه تعرفه ها: مبلغ آبونمان مخابراتی در تمام سرویسها توسط شرکت فن آوا پرداخت خواهد شد. سرعتهاي ارسال و دريافت تمامی سرویسها برای مصارف خانگي ( Kbps 128/128 ) مي باشد. هزینه اموراداری و فنی نصب و راه اندازی سرویس مشتریان تک کاربره 20،000 تومان و چند کاربره 50،000 تومان است. قیمت مودم های دو پورت تحویلی فن آوا به مشترکین 40،000 تومان میباشد. شرکت مجاز به حذف ، کاهش یا افزایش سرویسهای ارزش افزوده و یا رایگان میباشد. طبق قانون " مالیات برارزش افزوده " معادل 1.5% مالیات و 1.5% عوارض در هر پرداخت مشترک محاسبه و اخذ میگردد.
شما فقط یک شرکت دیگه به من معرفی کن که اینکارا رو نکنه!
Last edited by Masoud.Neshat; 15-04-2010 at 09:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)