تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 89 اولاول ... 3373798081828384858687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 890

نام تاپيک: آرشیو / اخبار کوتاه و تک‌خطی

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تاريخ فصل نقـــــل و انتقالات ليــــگ برتر اعلام شد

از سوي سازمان ليگ ؛

تاريخ شروع و پايان فصل نقل و انتقالات بازيكنان ليگ برتر فوتبال ازسوي سازمان ليگ اعلام شد. به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ براساس اعلام سازمان ليگ فوتبال، باشگاه‌هاي ورزشي مي‌توانند از 2 خرداد تا 5 مرداد براي خريد و فروش بازيكنان تيم‌هاي فوتبال خود اقدام كنند.
    با توجه به اينكه دوره نهم ليگ برتر فوتبال از 15 مردادماه سال جاري آغاز مي‌شود لذا تيم هاي فوتبال فقط در فاصله زماني 2 خرداد تا 5 مرداد مي‌توانند قراردادهاي خود را با بازيكنان مورد نظر در هيات فوتبال استان به ثبت برسانند.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض ارزیابی کارنامه ورزشی دولت احمدی نژاد

تیم ملی فوتبال ایران

فریدون شیبانی، عضو پیشین شورای سردبیری کیهان ورزشی و کارشناس ورزش ایران، در گفت و گو با دویچه وله، کارنامه‌ی دولت فعلی را علیرغم سرمایه گزاری‌های کلان در ورزش، ضعیف توصیف می کند.

در طول چهار سال اخیر رشته های ورزشی حرفه ای و همگانی در ایران تحولات فراوانی را از سر گذرانده‌اند. به ویژه توسعه حضور بانوان ایرانی در میادین بین المللی ورزش و ادامه سیر نزولی فوتبال و کشتی، جزو نتایج عملکرد ورزش کشور در این زمان محسوب می شوند. فریدون شیبانی، عضو پیشین شورای سردبیری کیهان ورزشی و کارشناس ورزش ایران، معتقد است که مسئولان ورزش "دولتی"، از ورزش به عنوان "وسیله" برای امور تبلیغاتی خود سواستفاده می‌کنند.
    دویچه‌وله: آقای شیبانی! اگر بخواهیم کارنامه‌ی ورزشی دولت آقای احمدی‌نژاد را با کارنامه‌ی ورزشی دولت‌های پیشین، مانند دولت آقای خاتمی مقایسه کنیم و با زیر ذره‌بین قرار دادن جزییات این کارنامه، ترقی و یا نزول رشته‌های ورزشی اصلی مملکت را بررسی کنیم، شما چه کارنامه‌ی مدیریت ورزشی را می‌توانید برای این دولت صادر می کنید؟
    فریدون شیبانی: در ابتدا باید بگویم که بررسی جزئیات خیلی زمان می‌برد. ولی شاید در میان رشته‌های اصلی مورد علاقه مردم ما، بتوان از فوتبال، کشتی و وزنه برداری یاد کرد. من در این رشته‌ها، کارنامه دولت نهم را صفر و حتا زیر صفر می‌دانم. یعنی یکی از ناموفق‌ترین دوران ورزشی ما، همین چهارسال اخیر بوده است.
    چرا؟ عدم موفقیت در کدام عرصه‌ها آشکار است؟
    علی دایی، مربی برکنار شده‌ی تیم ملی فوتبال ایران

از نظر مدیریت، از نظر نتیجه‌گیری و از هر نظری که مثلا به فوتبال یا کشتی نگاه کنید، می‌بینید که ما حتی در سطح آسیا پس‌رفت عجیبی داشته‌ایم. ما دیگر الان قدرت اول فوتبال آسیا نیستیم. اگر قرار است از میان ده تیم آسیایی چهار تیم مستقیما به جام جهانی بروند و یک تیم پنجم هم وجود داشته باشد، ما برای رسیدن به یکی از این رده‌های پنج‌گانه ضعف نشان می‌دهیم و اصلا نمی‌توانیم به آن امیدی داشته باشیم. دنبال معجزه‌ی دیگری هستیم. دنبال این هستیم که اتفاقی بیفتد تا ما بتوانیم از هیچ همه چیز بسازیم. ورود ما به جام جهانی ۱۹۹۸ سبب شده است که تصور کنیم هر بار می‌توانیم چنین شانسی داشته باشیم. به‌عنوان یک ایرانی، آرزویم این است که تیم ملی بازهم به جام جهانی برود، ولی واقعا این خوش‌بینی می‌تواند به واقع‌بینی هم نزدیک باشد؟ من فکر می‌کنم نه.
    در مورد کشتی چطور؟
    در المپیک آن نتیجه بسیار ضعیف را گرفتیم. همیشه وقتی سال المپیک تمام می‌شود، چه در مسابقات جهانی و چه در مسابقات آسیایی، تیم‌ها یک‌مقدار جوان‌گرایی می‌کنند. ما الان می‌بینیم که در آسیا اول شده‌ایم و یک کشتی‌گیرمان توانسته است با دو یا سه مسابقه مدال طلا بگیرد. آن هم در رقابت با کشتی گیرانی که بعضی از آن‌ها ورزشکارانی بی‌نام و نشان از کشورهای هند و کشورهای فاقد کشتی بودند. آن‌وقت به شدت خوشحالی نشان می‌دهیم که کشتی‌مان زنده شده است. در حالی که کشتی موقعی زنده می‌شود که کار زیربنایی انجام بشود و ما بتوانیم ریشه‌های شکست را پیدا کنیم و فقط با شعار پیش نرویم. ما در این چهارسال بالاترین سطح سرمایه‌گذاری را در ورزش داشته‌ایم، ولی سرمایه‌گذاری نکردیم، در واقع پول را دور ریختیم.
    در دوران پس از انقلاب، هیچ‌وقت به اندازه این چهارسال خرج ورزش نشده است. در فوتبال لیگ برتر و حتی دسته اول ایران، تعداد زیادی از مربیان و بازی‌کنان خارجی به خدمت گرفته شدند. حقوق‌هایی به مربیان پیشنهاد می‌شود که قابل مقایسه است با حقوق‌های مربیان برجسته‌ی بوندس لیگای دو آلمان و بازیکنان، اگر بخواهند یک قرارداد خوب بگیرند، دیگر نیاز ندارند بروند کشورهای عربی. با توجه به این که پیش از این گفته می‌شد در ورزش سرمایه گذاری نمی‌شود، حالا که این خرج‌ها می‌شود، پس چرا نتیجه‌ی سرمایه‌گذاری‌ها قابل مشاهده نیست؟
    شما می‌گوئید بعداز انقلاب سرمایه‌گذاری نمی‌شد. من باید بگویم قبل از انقلاب هم نمی‌شد. ورزش اتفاقا همیشه در حاشیه بود. ولی در این دوره‌ی چهارساله، ما یک سرمایه‌گذاری عجیبی کردیم. اما دلیل این که سرمایه‌گذاری‌ها به بهبود کیفیت نرسید، ضعف مدیریت است. به وضعیت امروز دو تیم همیشه برتر فوتبال ایران توجه کنید که دو بال تیم ملی هم بودند: استقلال و پرسپولیس. ببینید به لحاظ مدیریت در چه وضعیتی هستند. تیم استقلال، با این که یک‌سال پیش‌ در آسیا محروم شد و به دنبالش هم به رده‌ی سیزدهم چهاردهم نزول کرد، الان قهرمان لیگ ایران شده است. شما ببینید وضعیت مربی با مدیرعامل و بقیه‌ی جریاناتی که آنجا هست به چه شکل می‌گذرد. بیایید سراغ باشگاه‌های پرسپولیس. ببینید مدیرعامل و رییس هیات مدیره چه درگیریی دارند؟ این‌هایی که برایتان می‌گویم دیگر آخرین نمونه‌های قضیه است. دو باشگاهی که توسط تربیت بدنی دارند اداره می‌شوند و مدیریت‌اش، همه چیزش، سرمایه‌اش از طریق دولت است. عدم مدیریتی که در تربیت بدنی وجود دارد، دقیقا منتقل شده است به همین مدیریت دو باشگاه و بقیه‌ی باشگاه‌ها.
    نمونه‌های ضعف مدیریت کدام‌اند؟
    ما الان می‌توانیم ادعا کنیم که در کرمان، در همدان، در قزوین و در شهرهای دیگر تیم‌های فوتبالی داریم که در لیگ اول‌اند. آیا این تیم‌ها در آن شهرها بوجود آمده‌اند؟ این که ما برداریم تیمی که در تهران ریشه داشته است ببریم همدان و در آنجا بگوییم حالا همدان تیم دارد، این یک نوع آرایش است و یک برنامه‌ریزی نیست و فقط مسئله‌ی پول اینجا مطرح نیست. فرض کنیم الان اینجا بیایند مدیریت کارخانه‌ی ب.ام.و یا زیمنس را دو روزه بدهند به دست من. دو روزه نابود می‌شود و از بین می‌رود. همان سرمایه‌است، همان آدم‌ها آنجا هستند. اگر قرار باشد، به صرف این که من نسبت دارم با آن آدم‌هایی که می‌توانند من را در این رده بگذارند، من نمی‌توانم این مسئله‌ی مهم اقتصادی را بگردانم. و ورزش هم الان یک صنعت است و مدیریت دقیق، فنی، علمی و کارآمد می‌خواهد. ما نمی‌توانیم آدم‌های غریبه‌ با فوتبال را در راس این رشته بگذاریم و انتظار داشته باشیم که با خرج کردن پول موفقیت داشته باشیم. نتیجه‌اش همین است که الان داریم می‌بینیم. دقیقا این جریانی‌ست که به اعتقاد من جامعه‌ی ما را دارد نشان می‌دهد. ورزش و بخصوص فوتبال نمادی از جامعه را دارند.
    یکی از مسایلی که توجه صحنه‌ی بین‌المللی ورزش را در دوران فعلی به خود جلب کرد، دخالت بیش از حد دولت در امور ورزش، به ویژه در امور فدراسیون فوتبال بود که سبب به تعلیق درآمدن فوتبال ایران در سال ۲۰۰۷ شد. در آن‌زمان کشمکشی وجود داشت بین رییس وقت فدارسیون فوتبال محمد دادکان با محمد علی‌آبادی رییس سازمان تربیت بدنی. دخالت‌های دولت، در کنار سرمایه‌گذاری‌ها چه نتیجه‌ای داشته است؟ یعنی ما در مسیری قرار گرفته‌ایم که باید خصوصی‌سازی ورزش را در ایران فراموش کنیم؟ یعنی دخالت دولت به آنجا رسیده که فاصله گرفتن از آن غیرممکن است؟
    اشاره شما به حضور دولت در ورزش جالب است. ما در ایران بیش از هرچیز رسانه‌ی ورزشی داریم و تلویزیون و رادیو هم به بالاترین حد به ورزش می‌پردازند. دلیل این نیست که علاقه به ورزش در نزد آن‌ها زیاد است. ورزش الان یک وسیله شده است، یک وسیله‌تبلیغاتی برای وکیل و وزیر شدن. همه دوست دارند به ورزش و به‌خصوص فوتبال بپردازند. وقتی آقای واعظی آشتیانی می‌آید مدیرعامل استقلال تهران می‌شود، تازه ورزشی ‌بودنش خیلی مطرح می‌شود. در حالی‌که ایشان دست‌کم از زمانی که حکومت احمدی‌نژاد شروع شد در بطن حکومت بوده‌اند. این‌ها مسایلی‌ست که باعث یک توجه کاذب می‌شود و آدم‌ها برای این که بگویند ما ورزشی هستیم، بلافاصله مثلا تیم ملی که تشکیل می‌شود، با لباس ورزشی می‌آیند و دوتا شوت هم می‌زنند. در باشگاه‌هایی مثل منچستر یونایتد یا بایرن مونیخ هیچ وقت نمی‌بینید کسانی که در راس هستند، و حتا بعضی از آن‌ها سابقه‌ی تیم ملی داشته‌اند، بیایند و چنین ژستی بگیرند. ورزش ‌ما الان یک وسیله است فقط برای تبلیغ آدم‌ها و برای حضور داشتن در صحنه. و این حضورداشتن حضور فعال نیست، حضور نمادین است. این حالت‌ها باعث شده است که هرج و مرج بشود. ما آدم‌هایمان ورزشی نیستند، ورزشی‌نما هستند. من ورزشکاران را نمی‌گویم، مربیان را نمی‌گویم، مدیران منظورم است. ورزشی‌نماهایی هستند که آمده‌اند و می‌گویند ما مدیریم و از مدیریت هم فقط نابودن کردنش را یاد گرفته‌اند و این شده است وضع فوتبال ما.
    ورزش زنان
    ورزش زنان ایران در چند سال اخیر دستخوش تحولاتی شده است. بانوان ایران الان در رشته‌های ورزش توپی و تیمی، مانند فوتبال و بسکتبال در میادین بین‌المللی حضور پیدا می‌کنند. در سال‌های پیشین این قابل مشاهده نبود. حتا می‌بینیم که پرچمدار ایران در بازی‌های المپیک یک خانم است، خانم هما حسینی که عضو تیم ملی قایقرانی ایران بود که حتا به آلمان هم اعزام شد و در حالی که نصف بیشتر موهایش هم بیرون بود، داشت ورزش می‌کرد. تحولات ورزش بانوان را چه طور می‌بینید؟
    این بستگی دارد به این که ما چه جوری به صحنه نگاه کنیم. زمانی یادم می‌آید که خیلی شما بندرت می‌توانستید در میان خانم‌ها و بخصوص دخترخانم‌های جوانتر و نوجوان گرایش به ورزش را ببینید. ولی آن شرایط اجتماعی که در مملکت ما بوجود آمد، خود به خود باعث شد که گرایش عجیبی به ورزش بوجود بیاید. من یادم می‌آید که در دهه‌ی شصت شمسی، مسابقات کشتی را در تلویزیون از یک سوراخ کلید نشان می‌دادند و این کلید در واقع حجاب کشتی‌گیر بود، بدحجابی بود و برای خانم‌ها مضر بود و فوتبال در کمترین مقدارش بود. مثلا در تلویزیون ایران فقط تکه‌هائی از جام جهانی ۱۹۸۶ پخش شد. این ممنوعیت و محرومیت یک گرایش عجیب بوجود آورد. بعد هم با محروم کردن خانم‌ها از ورود به ورزشگاه اشتیاق را بیشتر کرد و توجه خانم‌ها به‌خصوص به فوتبال بیشتر شد. البته حضور خانم خوش‌جمال فکر و خانم حسینی در المپیک گذشته جنبه تبلیغاتی هم داشت. با این همه، نمی‌شود منکر پیشرفتی بشویم که خود خانم‌ها باعث آن شدند. شما الان می‌بینید که یک هزارم توجه و خرجی را که برای فوتبال مردان می‌کنند، صرف فوتبال زنان نمی‌کنند. ورزش زنان بیشتر جنبه خودجوش داشته و تحرکش مدیون تلاش‌های خستگی ناپذیر خود خانم‌ها است. البته دولت هم برای نمایش بعضی وقت‌ها کارهائی می‌کند. اما این کارهای نمایشی هیچ‌وقت نمی‌تواند مورد تحسین باشد. زنان ایرانی به رغم همه محدودیت‌ها و سرکوب‌ها در رشته‌های فوتبال، قایقرانی، تیراندازی و بسیاری رشته‌های دیگر خود را ثابت کرده‌اند. و وقتی که از یک جامعه‌ی هفتاد میلیونی خانم‌ها با تعداد خیلی بالایی به ورزش روی می‌آورند، نمی‌توانیم بگوییم که اگر یک ورزشکار خوب در یک رشته ورزشی داریم حاصل کار دولت است. اگر تیم فوتبالمان رفت به مسابقات قهرمانی آسیا و شانزده گل نخورد، آن موقع است که می‌گوییم کار شده است. ولی این که خانم‌ها می‌آیند با فداکاری کار می‌کنند و حتا با محدودیت‌های زیاد می‌آیند تیم هند را شکست می‌دهند، این خیلی قابل تقدیر است و فقط تقدیرش برای خانم‌هاست و نه برای دولت و جمهوری اسلامی.
    مصاحبه‌گر: فرید اشرفیان

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض «من هم مچ‌بند سبز بستم» گفت‌وگو با منصور بهرامی، تنیس‌باز سرشناس ایرانی

در این روزها مسابقات تنیس ویمبلدون در لندن در جریان است. منصور بهرامی، تنیس‌باز سرشناس ایرانی در گفت‌وگویی با دویچه وله از بازی‌های این دوره و نیز از نمایش همبستگی ملی‌پوشان فوتبال ایران با مردم معترض سخن گفته است.

دویچه وله: آقای بهرامی مسابقات تنیس ویمبلدون چند روزی هست که آغاز شده است. شما در بخش مردان و بانوان چه مدعیان را می‌بینید و از نظر شما این تورنمنت چه چشم‌اندازی را دارد؟
    منصور بهرامی: راستش اگر بخواهم بگویم من بیشتر متخصص بازی مردها هستم. فکر می‌کنم روجر فدرر امسال ویمبلدون را خواهد برد و با غیاب رافائل نادال، کار برای روجرفدرر ساده‌تر خواهد شد و او می‌تواند با این موفقیت دوباره باز مقام اول دنیا را به‌دست بیاورد. من فکر نمی‌کنم که یک چنین موقعیت خوبی را برای اول شدن دوباره از دست بدهد.
    دویچه وله: پس از روجر فدرر چه مدعیانی را می‌بینید؟
    منصور بهرامی: پس از روجر فدرر، اندی موری هست که خیلی... الان اگر شما نگاه بکنید یک ویمبلدون هست و اندی موری. یعنی موقعی که اندی موری بازی‌هایش را ببرد، تمام ویمبلدون پشت سر اوست. ولی با وجود این فکر کنم که نه امسال، بلکه دو سه سال دیگر بتواند قهرمان بشود. البته با نبودن نادال خیلی کسان دیگری هم می‌توانند مدعی باشند، مثل اندی رودیک، ولی باز هم معتقدم که بخت اول با روجر فدرر خواهد بود.
    دویچه وله: روجر فدرر چندی پیش در مسابقات گراندسلم فرانسه در پاریس برای اولین بار قهرمان شد. او لحظه‌ی قهرمانی اشک ریخت و حالت فوق‌العاده احساسی از خودش به نمایش گذاشت. شما این لحظه را چطور دیدید؟
    منصور بهرامی: آن لحظه برای من واقعا دیگر قهرمان را نشان می‌دهد که در اوج هست. او تنها مسابقه‌ای که تا آن لحظه در زندگی ورزشی‌اش نبرده بود، مسابقات فرانسه بود و با آن موفقیت می‌شود بدون شک گفت که فدرر بزرگترین بازیکن تاریخ تنیس است. من که واقعا از وجود چنین تنیس‌بازی لذت بردم. الان من پنج سال است که می‌گویم فدرر خواهد برد. سه سال اخیر، قبل از امسال، هرسال فکر می‌کردم می‌برد و همه هم می‌گفتند که قهرمان خواهد شد. ولی خب هر سه سال در فینال به نادال باخت و من هر دفعه هم می‌گفتم این خواهد برد، مردم هی می‌خندیدند و می‌گفتند نه چنین چیزی ممکن نیست. ولی بهرصورت من خیلی خوشحال شدم که در این مسابقه اول شد.
    دویچه‌ وله: از نظر شما در طول این یکی دوسال اخیر ورزش تنیس در چه روندی قرار گرفته است؟ روند فیزیکی بازیکنان، روند تکنیکی و به چه سمتی گرایش دارد؟
    منصور بهرامی: ببینید با آمدن فدرر و نادال که اصلا تنیس به کلی عوض شده و بازیکنان مجبورند که تمرین‌هایشان را فشرده‌تر بکنند و خیلی قویتر‌ بشوند تا بتوانند از نظر فیزیکی پنج ساعت، شش ساعت تو زمین بمانند. فقط از نظر فیزیکی فرق کرده است. بازیکنان از نظر ماتریال و جنس راکت‌ها که البته الان می‌شود گفت که بیست‌ سالی‌ هست، بیست و پنج سالی هست که به کلی عوض شده. الان بیشتر قرعه با کسی‌ست که بیشتر قوی‌تر باشد و (هرچه) بیشتر توی زمین بتواند بماند بخت بازیش بیشتر است.
    دویچه وله: عملکرد ارغوان رضایی تنیس باز زن ایرانی تبار فرانسوی را در مسابقات ویمبلدون چه طور دیدید؟
    منصور بهرامی: ارغوان رضایی که بازی دوم را باخت. بازی ارغوان رضایی برای من خیلی مهم است و سعی می‌کنم دنبال بکنم. درباره‌ی ارغوان رضایی من سال‌ها گفته‌ام که به نظر من بازیکنی است که جایش در ده تای اول دنیا هست. البته من فکر می‌کنم که او تا سال پیش حتا دو سال پیش باید در ده‌ تای اول دنیا می‌بود، ولی خب متاسفانه کمی تعویق افتاده است. ولی هنوز فکر می‌کنم بتواند خودش را به ده تای اول برساند.
    دویچه‌ وله: آقای بهرامی ملی‌پوشان فوتبال ایران در بازی مقابل کره جنوبی با استفاده از مچ‌بندهای سبزشان همبستگی ‌خودشان را با ملت ایران به نمایش گذاشتند و الان مثل این که قرار است مورد مجازات قرار بگیرند. شما این کار بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران را از دیدگاه خودتان چه طور می‌بینید؟
    منصور بهرامی: راستش من فکر می‌کنم اگر عقیده‌ داشتند که باید آن مچ‌بندهای سبزشان را دستشان می‌کردند، خب باید می‌کردند. من هم در بعضی از بازیها مچ‌بند سبزم را دستم کردم. من فکر می‌کنم آدم باید بتواند عقیده‌ی خودش را ابراز بکند. به نظر من کارشان درست بود.
    مصاحبه‌گر: فرید اشرفیان

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

اخــبــــار کوتاه و تک‌خطی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Goal.com

According to Zlatan Ibrahimovic, the world's greatest players must play for Barcelona

مهاجم سوئدی, زلاتان ایبراهیموویچ: بهترین بازیکنان دنیا باید برای بارسلونا بازی کنند.

طبق صحبت نماینده اش هنوز با بارسا امضا نکرده اما کار تمومه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض فرگوسن: تغییرات تاکتیکی برای منچستر یونایتد

یونایتد به دنبال رویکردی نو در فصل پیش رو است.

سایت گل: سر الکس فرگوسن مربی منچستر یونایتد گفته تاکتیک‌های تیم را تغییر خواهد داد تا جای خالی کریستیانو رونالدو پر شود. رونالدو که اخیرا به رئال مادرید پیوسته نقطه محوری حملات یونایتد در چند سال پیش بود. او در سه فصل گذشته 66 گل در لیگ برتر به ثمر رساند. فرگوسن می‌گوید: «از دست دادن کریستیانو، به خاطر گل‌هایی که برای ما می‌زد صدمه‌ای بزرگ به شمار می‌رفت. اما اکنون باید جای دیگری به دنبال این گل‌ها بگردیم و تاکتیک‌هایمان را تغییر دهیم. طرفداران این فصل فوتبالی کمی متفاوت از ما خواهند دید. تیم به سیستم‌های 2-4-4 و سیستم های با سه هافبک به خوبی عادت کرده است و حضور آنتونیو والنسیا به انعطاف‌پذیری ما می‌افزاید. شاید با آمدن او نسخه‌ای کامل از 2-4-4 را به اجرا بگذاریم.»

فرگوسن می‌گوید مطمئن است تیمش این فصل هم به نتایج خوبی می‌رسد: «معمولا به دنبال زدن صد گل در تمامی رقابت‌ها هستیم و این هدف را در فصل جاری هم خواهیم داشت. اگر می‌خواهیم دوباره فاتح لیگ شویم یا در اروپا بدرخشیم، نیاز داریم بازیکنانی جای خالی رونالدو را پر کنند. وین رونی می‌تواند 18 گل یا بیشتر بزند، و اگر مایکل 25 بازی انجام دهد فکر کنم 15 گل خواهد زد. اکنون به پارک، نانی، والنسیا و حتی ولبک و ماکدا امید دارم تا با هم 40 گل بزنند. مدافعان هم در ضربات ایستگاهی گل‌زنی خواهند کرد.»

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض باسیله: میلان به بازیکن جدید نیاز دارد

مربی بوکا جونیورز هم از سیاست میلان در بازار انتقاد کرده است.

سایت گل: میلان در هر دو دیدار خود در جام آئودی شکست خورد. آنها چهار بر یک به بایرن مونیخ باختند و سپس در دیدار رده‌بندی در ضربات پنالتی مقابل بوکا جونیورز شکست خوردند.

آلفیو باسیله، مربی تیم آرژانتینی می‌گوید میلان بسیار ضعیف‌تر از چند فصل پیش شده است: «با لئوناردو، مربی میلان صحبت کردم. او نگران است. سیلویو برلوسکونی رییس باشگاه باید به او کمک کند و بازیکنان جدیدی برای حمله آنها خریداری نماید. آنها نسبت به سال 2007 که قهرمان جام باشگاه‌های جهان شدند بسیار ضعیف‌تر شده‌اند و از قدرت تهاجمی آنها کاسته شده است.»

داره خودمونی میشه shiraz13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

هادی نوروزی مهاجم سرخپوشان به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، هادی نوروزی مهاجم جوان سرخپوشان بعد از درخشش در بازی با مس کرمان از سوی افشین قطبی به تمرینات تیم ملی دعوت شد.
    پیش از این میثاق معمارزاده، مجتبی زارع، علیرضا محمد از تیم فوتبال پرسپولیس به تمرینات تیم ملی دعوت شده بودند

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سران باشگاه منچستر سیتی باری جذب لیونل مسی از بارسلونا چک سفید امضا به وکیل این بازیکن دادن
    ببین پول چه میکنه ....

آخر فروم باز t.s.m.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    AZƏRBAYCAN

پيش فرض تراکتور متوقف شد،ذوب آهن با یک امتیاز ارزشمند به اصفهان برگشت

ذوب آهن که در ابتدا برای کسب هر سه امتیاز به تبریز آمده بود بعد از گذشت تنها چند دقیقه پی به این موضوع برد که تنها باید مراقب باشد تا گلهای کمتری را دریافت کند.ظاهراً بازیکنان ذوب آهن از همان ابتدا تحت تأثیر جو ورزشگاه قرار گرفتند این در حالی بود که در نیمه دوم تنهابه قصد ائتلاف وقت پای به میدان بازی گذاشتند و در اوایل نیمه ی دوم مربی این تیم بهترین هافبک مهاجم خود را بیرون کشید و دقایق آخر را بدون مهاجم بازی کرد.5 موقعیت خطرناک تراکتور در برابر تنها موقیت ذوب آهن بی نتیجه ماند تا امتیازات این بازی تقسیم شوندتا شرایط خطرناکی را برای تراکتور فراهم سازد.تماشاگران با اینکه از نتیجه بازی خوشحال نبودند ولی از بازی خوب تیمشان راضی بودند،

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •