سلام
دوستان من میخوام واسه اولین بار به شبکه xbox live وصل بشم! چند ماهه الیت خریدم ولی وصلش نکردم، میخواستم ببینم همون تنظیماتی که توی پست اول نوشته رو انجام بدم کافیه؟ LT+ هم هستم! مشکلی که پیش نمیاد؟ flag و ban و از این چیزا نشم یهو؟!![]()
سلام
دوستان من میخوام واسه اولین بار به شبکه xbox live وصل بشم! چند ماهه الیت خریدم ولی وصلش نکردم، میخواستم ببینم همون تنظیماتی که توی پست اول نوشته رو انجام بدم کافیه؟ LT+ هم هستم! مشکلی که پیش نمیاد؟ flag و ban و از این چیزا نشم یهو؟!![]()
سلام
نه دوست من مشکلی نیست اگه +LT ریختی میتونی وصل شی..
تنظیمات IP و ... رو طبق پست اول انجام بده و DNS سرویس اینترنتت رو هم از طریق تنظیمات مودمت در بیار . _ (برای اینکه بری به کنترل پنل مودمت عدد 192.168.1.1 رو در Browser وارد کن)
معمولا مودم های جدید به طور اتوماتیک کنسول رو شناسایی میکنند.
سلام..من کنسولم lt+ نیست! و خیلی از بازیها رو نمیتونه بیاره مثل Assassin's Creed Brotherhood
یا cod black ops اینارو نمیتونه بیاره...
ولی من وصل میشم به xbl و تا حالا مشکلی نداشتم مثل بن شدن....
حالا اگ رخطر داره دیگه وصل نمیشم!
به نظر شما بن نمیشم همینجوری ادامه بدم؟؟
سلام
دوست من کنسول شما به احتمال 90 درصد Flag فلگ شده و به زودی بن خواهد شد.
البته هیچی معلوم نیست و باید تا موج بن بعدی یا عرضه آپدیت جدید صبر کنیم ..
بازیهای جدید رو هم به خاطر این اجرا نمیکنه که پچ AP 2.5 روی بازیها نصب نیست ... به این تاپیک برید و این بازیها رو پچ کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد میکنم حالا دیگه با خیال راحت به لایو وصل شید؛ اگر قرار به بن باشه شما حتما بن خواهی شد!
موفق باشید
خب پس اگه تا حالا LIVE نرفتی باید Flagبودن یا نبودن رو چک کنی .
آموزشش رو تو تاپیک Xbox 360 گذاشتم البته نمیدونم کدوم صفحه هست ولی مطمئن هستم که بعد از صفحه 2000 هست.
در مورد Ban هم اکثر Ban شده ها تو BanWave ترتیبشون داده شده ولی امکانش هست که تو حالت معمولی هم شمارو Ban کنن.
مرسی آقا پیمان
پیمان خان من اگر بن بشه کنسولم دیگه فقط آنلاین نمیتونم وصل بشم یا کلا کنسول فاتحش خونده میشه
و حتی آفلاین هم بازیهارو اجازه اجرا نداره؟یعنی اگر بن بشم باید کنسول رو بندازم دور؟
اگر بن بشید فقط نمیتونید آنلاین بازی کنید؛ از کنسول همچنان میشه استفاده کرد در حالت آفلاین.
البته معلوم هم نیست که حتما بن بشی.یکی از دوستای من هست تا دلت بخواد بازی قبل از ریلیز توی لایو بازی کرده و brother hood و fable 3 رو هم بدون ال تی + گذاشته تو دستگاه ولی بن نشده هنوز.
سلام
الان اسليمم رسيد ميخوام برم تو لايو بچرخم با واي فاي !!!
چي كار كنم؟؟؟ از اكانت گلد استفاده ميشه!!!؟؟؟؟؟؟
از اکانت گلد بیشتر تو بازی ها استفاده میشه ! بازم نمیدونم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)