100% تایید میشه
اونا میخوان به اینجا برسوننش که فقط از تبیان دانلود کنیم - فقط بازی های اشغالی رو هم که خودشون میسازن بازی کنیم
100% تایید میشه
اونا میخوان به اینجا برسوننش که فقط از تبیان دانلود کنیم - فقط بازی های اشغالی رو هم که خودشون میسازن بازی کنیم
ببخشید ،کجای رپید و بستن ،من که الان رفتم باز بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول بگم که اینا کارشون که معلوم نیست یهو دیدی نظرشون عوض بشه
ولی تا آخرین جلسه شون با مسئولین شرکتها که کاملا جدی گرفته بودن و من یکی که بعید میدونم کوتاه بیان
صد در صد جاهایی هم خواهند بود که بازی ها رو بطور کامل بعدا پخش خواهند کرد ولی اونا هم مواردی داره
1 اینکه اگه بفهمن کیه پلمپ میکنن در مغازش رو
2 اون فروشنده ها هم بازار سیاه راه میندازن و به قیمت پول خونشون بازی های کپی رو میفروشند
برادر من مگه کشور دیگه ای هم ارشاد داره
این موضوع فقط مربوط به ایران هست دیگه
رپید هم تعطیل شد فعلا (البته باید بعضی isp نبسته باشن ) باید دید میتونن جلوی اعتراض ملت رو بگیرن چون یادمه چند سال پیش هم یه چند روز ----- شد ولی ملت دانلود باز صداشون در اومد بازش کردن
به نظر من کارمون تمومه.بازی پر.موزیک پر.فیلم پر...
بیچاره شدیم.بدون رپید نمیشه زندگی کرد.حتی به پرژن گیگم رحم نکردن پریروز.(الان بازه؟)
بابا قاتي نكنيد اينقدرا هم سخت نميشه100% تایید میشه
در ضمن شما ميتوني بري بازي باكيفيت بسازي . كسي جلوتو نگرفته
اینا هر کاری بکنن بازم ایرانی ها باسش راه حل درست می کنن و کار خودشونو می کنن مگه خودت نمیدونی...!!!!
الان ورود خیلی چیزا ممنوعه ولی ...........
![]()
اخه کی گفت من میتونم بسازم!
کلا بازی ایرانی اینه (مثل اینکه نمیتونی قبول کنی) میخوای برو رانندگی دز تهران بازی کن
بابا چرا اینقدر بحث می کنید که خوبه یا بده ............. ببین چه جوری Ea ما رو انداخته به جون هم ........![]()
Last edited by brain; 20-11-2007 at 15:39.
مشهدی ها دو DVD سر نبش پیروزی 61 داره.
تبلیغ نمیکنم چون به خدا نه دوستمه و نه آشنا. فقط به خاطر این کار وزارت ارشاد.
روشون باید کم بشه.
من که مجبورم این بازی رو بخرم.چون ویندوز ویستا دارم و کربن قدیمیه هم روی ویستا اجرا نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)