دوست عزیز doyenfox بی زحمت برنامه Mplayer را بذار.یه برنامه میخوام که فایلهای wmv را باز کنه.
دوست عزیز doyenfox بی زحمت برنامه Mplayer را بذار.یه برنامه میخوام که فایلهای wmv را باز کنه.
سلام به همگی کاربران انجمن لینوکس و مخصوصا A1200 دارها.
من دنبال یه هندزفری برای این گوشی میگردم که لا اقل یکی از دو مورد زیر را داشته باشه :
1 - تو گوشی باشه مانند سری واکمن سونی اریکسون
2 - هندزفری بلوتوثی باشه ولی امکان پخش آهنگ هم داشته باشه
مثل این مدل سونی اریکسون : Headset HBH-DS970
اگه مورد اول با توجه به جک ورودی هندزفری این گوشی موجوده یا تبدیلی براش وجود داره لطفا راهنمایی کنید.
اما در مورد دوم من در جمهوری از هر کس پرسیدم همه میگفتم امکان پخش آهنگ وجود ندارد و فقط چند مدل نوکیا امکان پخش آهنگ دارند ولی خودم فکر میکنم چرند میگن چون بلوتوث این گوشی از نوع A2DP میباشد.
منتظر راهنمائی شما هستم.
با تشکر
آقا يکی به داد من برسه
من ورژن فريم ور رو به 24xp30 تغير دادم ،کيفيت رنگ دوربينم بد جور ريخت چی کار کنم
رنگش بعضی وقتا انقدر کم ميشه که به سياه سفيد ميزنه
سلام دوست من.
من یه بار عرض کردم که فقط برنامه هایی رو میزارم که خودم تست کردم ولینک الکی نمیدم.
خودم از وایت لیست استفاده میکنم یعنی اونایی که میخوام پاسخوشونو بدم میریزم تو وایت لیست بقیه بلاک میشن.
اس ام اس هم بلاک میکنه.
بهترین برنامه پخش ویدئو ZMPLAYER هستش.شک نکن.WMV هم پخش میکنه DAT هم پخش میکنه.
WMV ها با سایز بزرگ با هر برنامه ای باز شن با مکس پخش میشن.
MPLAYER هم چون حجمش حدود 5 مگ هست من نمیتونم اپ کنم اما اگه لینک غیر مستقیم پیدا کردم براتون میزارم.
از وایت بالانسش نی؟
سلام دوستان
ممنونم از راهنماییهاتون
من تمام این 83 صفحه رو خوندم باورکنید ولی یه سری سوال برام پیش اومده بود که قبلا کسی گفته بود مثل همین کند شدن قلم ( شوخی )
من این 83 صفحه رو دانلود کردم و RAR کردمش و آپلود کردم که کلا حجمش با عکساش میشه 1.5 مگا بایت (تعجب نکنید ) بعد از اینکه دانلود کردید و Unrar کردیدش با موزیلا فایرفاکس یا برنامه Opera میتونید بازشون کنید (اینترنت اکسپلولر یکمی بلا نسبت همه سروران IQ پایینی داره و بهتره باز نکنیدش ) و کل این 83 صفحه کلوپ A1200 رو بصورت آفلاین و بدون وصل شدن به اینترنت بخونید . راستی اگه با Opera بازش میکنید حتما File Type رو روی All file قرار بدید . و بعدش فایلی با عنوان showthread.php@t=140430&page=4 که صفحه 4 تاپیک میباشد رو باز کنید و بعدش میتونید با کلیک کردن به صفحات بعد برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اون فریموری که داشتم دانلود میکردم روی 75 درصد اکانتم تموم شد و الان دوباره دارم از اول دانلود میکنم (حدود 7 ساعت طول میکشه الان 8 درصد هستم !!!! )
یا علی
راستی دادا doyenfox جون این MPlaye با Zmplayer فرق میکنه ؟
این zmplayer-rokre6-v1_2.pkg که من دارم حجمش 2.87 هستش
اینم لینکش :
جریان این 5 مگیه چیه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این 5مگیه رو یکی از دوستان توی صفحات گدشته لینکشو ناقص داده بود
اینم لینک ناقصش :اینم توضیحاتی که داده بود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم يه پلير عالي درحد اسمارت مووي
کد:
آ1200 هم همينه 6مگ هست برا اجراي فايل هاي با فرمت AVI و 30فريم در صانيه هست بسيار عاليه فايلو بريزين رو گوشي قلمو روش نگه دارين اپن ويت كه اومد سوپر من يا mpkg رو(بسته به اينه كه كدوم رو داشته باشين رو ورژنهايي كه پيشنهاد دادم سوپرمن نصب هست) رو انتخاب كنين اينسال كه شد گوشي رو ريست كنين و فايل هاي تصويري رو كه ريختين روگوشي با همون روش اپن ويت (البته موقع اپن ويت عين ويندوز يه گزينه داره كه از اين به بعد اين نوع از فايل هارو با همين برنامه باز كن چك بزنين كنارش تا ديگه بعدا به راحتي با يه كليك رو فايلهاي ويديويي اونارو با zmplayer اجرا كنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه لینکشو داری براذی ممنون میشم
یا علی
سلام دوست خوبم.
ممنون از لطفت که این تاپیک رو برای دوستان اپ کردی.
ببین zmplayer با mplayer فرق داره.باور کن zmplayer بهتره من خودم جفتشو نصب کردم اما فقط از zmplayer استفاده میکنم.
به چند دلیل:
برنامش فاینال ریلایز شده و مشکل خاصی نداره.
در هنگام تماشای فایل تصویری میتونی نور و کنتراستشو به طور دلخواه تنظیم کنی که خیلی به کار میاد.
بعضی کلیپ ها یا فیلم ها صدا و تصویر هم خوانی ندارند با ادیو دیلی میتونی اینو توش رفع کنی.
با هدست به خوبی کار میکنه و ....
حالا این نظر من بود.
دوباره لینک zmplayer رو براتون میزارم :
ولی بازم میگم اگه لینک کامل mplaye رو دیدم میزارم واستون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by doyenfox; 26-09-2007 at 05:55.
بهتون پیشنهاد میکنم حتما نصبش کنید.همش 20 کیلو بایته.
هر فونتی که بدین براتون اجرا میکنه.
محیط گوشی وقعا جذاب میشه.
----پس از نصب برنامه و ری استارت : فایل هایttf(فونت) را open with و با این برنامه اجرا کنید----
.دوستانی که گوشی رو فلش نکردن با این برنامه میتونن فونت فارسی بریزن و بصورت مقطع و بر عکس کلمات رو ببینند.
.بعد هر بار ری استارت گوشی به فونت اصلی خودش بر میگرده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براتون لینک غیر مستقیم میزارم.اگه کسی سرعتش خوبه لطف کنه و جای دیگه اپ کنه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از کلی ور رفتن فهميدم که واسه هر عکس که ميگيری بايد وايت بالانس رو جداگانه تنظيم کنی،واسه شما هم همين طوره؟
آخه من قبل از اين 53p plus داشتم ,وايت بالانس رو همون 5 که بود همه عکس هرو بدون مشکل خوب ميگرفت،حالا اين طبيعی که واسه هر عکس بايد تنظيم شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)