تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 97 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 965

نام تاپيک: نگهداری از گلها و گیاهان آپارتمانی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام
    نه شمعدونی هارو از همین جا گرفتم, پدرم یه مدل شمعدونی ایران داشتن که قرمز خوش رنگ بود از اون میخواستم که وقتی اومدم ایران خشک شده بود واسه همین نیاوردم دیگه از همین جا گرفتم, دیگه
    فکر میکنم همون روش قلمه رو باید استفاده کنم
    اینجا هوا کاملا خنکه الان, 12تا 18 درجه , الان نمیشه قلمه بزنم ؟

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام
    نه شمعدونی هارو از همین جا گرفتم, پدرم یه مدل شمعدونی ایران داشتن که قرمز خوش رنگ بود از اون میخواستم که وقتی اومدم ایران خشک شده بود واسه همین نیاوردم دیگه از همین جا گرفتم, دیگه
    فکر میکنم همون روش قلمه رو باید استفاده کنم
    اینجا هوا کاملا خنکه الان, 12تا 18 درجه , الان نمیشه قلمه بزنم ؟
    سلام

شمعدونی هایی که بذر تولید می کنن 1 ساله هستن و یکبار گل میدن و بذر هم تولید می کنن و معمولا در فضای آزاد کشت میشن .

شمعدونی که شما دارین و گل داده و بذر تولید نکرده هم احتمالا از همین جنس Pelargonium هست ..

اینکه تاکید میشه اوایل پاییز قلمه زده بشه به خاطر درجه حرارت هوا نیست علتش اینه که همه گیاها تو این زمان از حالت تولید برگ و

ساقه خارج میشه و اصطلاحا به خواب میرن و وقتی قلمه رو می زنید انـرژی برای تولید ریشه صرف میشه و برای سـاقه و برگ هدر

نمیره شما تو هر فصلی می تونید قلمه بزنید ولی وقتی قلمه رو تو فصلی مثل تابستون و بهار میزنید انرژی به جای اینکه صرف تولید

ریشه بشه صرف برگ و ساقه دادن میشه یا ممکن هست زمینه ایجاد آلودگی و بیماری ایجاد بشه ..

به نظر من برای قلمه از ساقه ای که گل نداره و 2-3 تا برگ داره استفاده کنید ولی اینطور گفته میشه که ساقه هایی که انتهاشون یه

گل سالم دارن برای قلمه زدن قوی هستن ..

این پست هم بخونید برای قلمه زدن هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از راهنماییتون , میزارم پاییز قلمه میزنم که مطمئن باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام. دیروز چندتا گل از یه گلخونه تهیه کردم برای داخل آپارتمان. یکیشون کالانگوئه ست اون یکی رو نمیدونم! مشکلی که دارم اینه که بعضی از برگهای این گیاه لبه های سوخته دارن. پشت برگهای گیاه رو که نگاه کردم احساس کردم نقطه های ریزی روی گیاه هستند که بعضی وقتا هم راه میرن! فکر کنم آفت داره احتمالا شته. با دقت بیشتر متوجه شدم برگهای پایینیش بیشتر دارن و یه برگش هم یه چیزی شبیه حلزون روش چسبیده بود و یکی دوتا برگهاش هم کامل پژمرده شده بودند. بلافاصله از حشره کش معمولی با اسپری از فاصله 20 سانتی زیر برگها به صورت کم استفاده کردم. عکسهایی که گذاشتم رو لطفا ببینید و لطف کنید بگید مشکل چیه و چه کار باید کرد. ضمنا اسم گیاه رو هم بگین اگه میدونید. ممنون...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

با توجه به اینکه پشت برگ هست و نشونه های ایجاد شده روی برگ (پیچیدگی برگ) به نظر میاد حشره های سیاه رنگ شته هستن (احتمالا در محل فعالیت عسلک هم

باید تولید کرده باشن )برای کنترل شته در صورتی که تعداد کمی هستند از حشره کش های معمولی هم میشه استـفاده کرد.در غیر این صـورت از سم دیازینون (با روشی

مصرفـی که معمـولا روی بسته نوشته شده ) یا مالاتیون استفـاده کنید (استـفاده از سـم بهتره در هوای آزاد باشه و از ماسک استفاده کنید).

برای حشره ای که گفتین شبیه حلزون هست عکس چندان واضح نیست ممکن هست حلزون یا لیسک باشه که اگر فقط روی یک برگ دیده شده از گیاه جداش کنید.

7. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

با توجه به اینکه پشت برگ هست و نشونه های ایجاد شده روی برگ (پیچیدگی برگ) به نظر میاد حشره های سیاه رنگ شته هستن (احتمالا در محل فعالیت عسلک هم

باید تولید کرده باشن )برای کنترل شته در صورتی که تعداد کمی هستند از حشره کش های معمولی هم میشه استـفاده کرد.در غیر این صـورت از سم دیازینون (با روشی

مصرفـی که معمـولا روی بسته نوشته شده ) یا مالاتیون استفـاده کنید (استـفاده از سـم بهتره در هوای آزاد باشه و از ماسک استفاده کنید).

برای حشره ای که گفتین شبیه حلزون هست عکس چندان واضح نیست ممکن هست حلزون یا لیسک باشه که اگر فقط روی یک برگ دیده شده از گیاه جداش کنید.
    ممنون از پاسختون. یه جای دیگه همین عکسا رو گذاشتم بهم گفتند آلودگی قارچیه!! یعنی ممکنه آلودگی قارچی باشه؟ من امروز حشره کش رو زدم ببینم تا یکی دو روز دیگه اگه خوب نشد میرم سراغ مالاتیون. فقط اسم این گل رو میشه لطف کنید بگید. هرچی سرچ کردم پیدا نکردم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

علت اینکه بهتون گفتن آلودگی قارچی هست منظره ریسه مانند (اندام زایشی قارچ) روی برگ و تیره شدن برگ هست که امکان آلودگی به وسیله قارچ رو میده

ولی شته ها هم بعد از تولید عسلک حالت دوده ای شکل تولید می کنن بهترین مرجع خودتون هستین دقت کنید قسمتی از برگ که آلوده هست حالت چسبنده

و تولید عسلک می بینین قسمت های تیره رو نگاه کنید حشره دیده میشه ؟ اگر در قسمت های آلوده حشره دیدین آلودگـی مربوط به حشـره هست . شته ها

ناقل بیماری های ویروسی هستن که باعث دِفرمه شدن برگ هم میشه در هر حال اولویت مبارزه با چیزی هست که اطمینان دارین.فعلا باید آفتی که دیده میشه

از بین بره.. اسم گیاه هم سرچ می کنم براتون

10. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

علت اینکه بهتون گفتن آلودگی قارچی هست منظره ریسه مانند (اندام زایشی قارچ) روی برگ و تیره شدن برگ هست که امکان آلودگی به وسیله قارچ رو میده

ولی شته ها هم بعد از تولید عسلک حالت دوده ای شکل تولید می کنن بهترین مرجع خودتون هستین دقت کنید قسمتی از برگ که آلوده هست حالت چسبنده

و تولید عسلک می بینین قسمت های تیره رو نگاه کنید حشره دیده میشه ؟ اگر در قسمت های آلوده حشره دیدین آلودگـی مربوط به حشـره هست . شته ها

ناقل بیماری های ویروسی هستن که باعث دِفرمه شدن برگ هم میشه در هر حال اولویت مبارزه با چیزی هست که اطمینان دارین.فعلا باید آفتی که دیده میشه

از بین بره.. اسم گیاه هم سرچ می کنم براتون
    ممنون از حوصله و دقتتون. این چند روزه خیلی باهاشون درگیرم. دو روز پیش بردمشون تو حمام و با دوش و فشار آب ملایم و دمای آب ولرم زیر و روی برگها رو شستشو دادم. ولی امروز دیدم بازهم برگهاش دارن پژمرده میشن. یه سری لکه های قهوه ای رنگ روی بعضی برگها دیده میشه و نوک بعضی از برگها هم حالت سوخته دارند. یکی از برگهای پژمرده رو برداشتم دیدم پشتش یه چیزی شبیه عنکبوت ریز با رنگ روشن (سبز یا قهوه ای روشن بود نمیدونم) راه میره. از حشره کش تار و مار هم به مقدار کم دوباره استفاده کرده بودم دیروز ولی ظاهرا تأثیر نداره. استرس خسته م کرده. نمیخوام گلهای نازنینم پر پر بشن. لطفا کمک کنید...

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون از حوصله و دقتتون. این چند روزه خیلی باهاشون درگیرم. دو روز پیش بردمشون تو حمام و با دوش و فشار آب ملایم و دمای آب ولرم زیر و روی برگها رو شستشو دادم. ولی امروز دیدم بازهم برگهاش دارن پژمرده میشن. یه سری لکه های قهوه ای رنگ روی بعضی برگها دیده میشه و نوک بعضی از برگها هم حالت سوخته دارند. یکی از برگهای پژمرده رو برداشتم دیدم پشتش یه چیزی شبیه عنکبوت ریز با رنگ روشن (سبز یا قهوه ای روشن بود نمیدونم) راه میره. از حشره کش تار و مار هم به مقدار کم دوباره استفاده کرده بودم دیروز ولی ظاهرا تأثیر نداره. استرس خسته م کرده. نمیخوام گلهای نازنینم پر پر بشن. لطفا کمک کنید...
    اینکه می گین شبیه به عنکبوت هست به نظر میاد ممکنه کنه باشه ولی کنه خیلی ریزه و تشخیصش با چشم غیر مسلح سخته..

ولی اینکه با چشم تشخیص دادین و اینکه گفتین سبز یا قهوه ای هستن به نظرم به احتمال زیاد شته هست باید بدونین شته و کنه

خیلی زود تولید مثل می کنن مثلا شته در عرض 2 هفته می تونه چند نسل تولید کنه و کل گیاه + گیاه های اطراف رو از بین ببره..

به نظرم بهتره هر چه سریعتر کنترلش کنید

آفت کش مالاتیون 1 قاشق چایخوری، قارچ کش مانکوزب 1 قاشق چایخوری و کنه کش (با احتمال اینکه ممکنه کنه باشه) با 1 لیتر آب

مخلوط کنید و در خاک بریزید یه مقداری هم رو قسمت های آلوده اسپری کنید هر 7 روز این کار رو تکرار کنید (تا 21 روز)

شته:

کنه:

13. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا از این همه راهنمایی و سعه صدر شما ممنونم...
    امروز که اومدم خونه با این برگها مواجه شدم که هنوز به ساقه بودند. کندمشون و عکس گرفتم تا شما هم ببینید. محل خشک شده و دفرمه شده هیچ عسلکی نداره. ضمن اینکه یکی از برگها مال حسن یوسفمه که تازه از آب در آوردم و کاشتم توی خاک. ضمنا دیشب با سم سوین که روش نوشته کمی سیستمیک هست و تماسی نفوذی و 19 حشره رو از بین میبره با همون دوز 2 در هزار اسپری روی برگها رو انجام دادم و امروز هم بعد از این صحنه کمی پای گل ها ریختم. نمیدونم قارچ کش هم لازمه حتما؟ گیاه اذیت نمیشه با این همه سم؟
    یه توضیح هم بدم اون برگی که تو تصویر اول سفیدی روش داره رد سمه فقط یه وقت فکر نکنین رد تار مانند یا آرد مانند و اینهاست... گفتم بگم که به اشتباه نیافتین...

Last edited by soheil.soroush; 14-08-2013 at 18:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •