تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 105 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام

من فکر میکردم برای پرچین و حفاظ داخل باغ میخواین و داخل باغ اصلا کاشتی ندارین

اگر درخت میوه میکارین به نظرم از درختایی به عنوان پرچین استفاده کنید برای نگهداری درختای وسط باغ هم مفید هستن میتونین از بوته ها و درختچه ها هم استفاده کنید

خود مهندسین کشاورزی معمولا به عنوان پرچین و حاشیه باغ و مزرعه گیاهانی رو پیشنهاد میکنن که بتونن تاثیری روی آفات و بیماری های درختان داخل باغ داشته باشن

بسته به نوع درخت میوه ای که میکارین نوع درختی که اطراف باغ هست متفاوت میشه برای همین میگم با نظام مهندسی و جهاد کشاورزی در ارتباظ باشین مشاوره یا رایگان هست یا هزینه خیلی

کمی داره که از ایجاد هزینه های بعدی جلوگیری میکنه..

میتویند از درخت حاشیه باغ به عنوان بادشکن یا حتی وسیله به دام انداختن آفات و بیماری های های درختان میوه استفاده کنید(درختان تله)

همچنین توجه کنید برای هر درخت میوه چه درختی در حاشیه نباید کاشته شود (مثلا شته سیب دو میزبانه هست و باید توجه کنید درخت میزبان شته رو تو باغ نکارین ..(درخت نارون) )

(باید از سطح آب زیر زمینی باغتون اطلاع داشته باشین از جنس و نوع خاک و سازگاری با درخت مورد نظر + حساسیت به باد مطلع شین و برای آبیاری قطره شیب رمین رو در نظر بگیرین ..)

درخت تبریزی از گونه های صنوبر که خودتون گفتین هم گزینه خوبی هست چون میشه به عنوان تله ازش استفاده کرد (تله برای سوسک برگخوار درختان میوه = علاقه زیادی

به برگ این درخت دارن) که بخاطر ریشه خیلی قوی کاشت کنار لوله یا دیوار توصیه نمیشه ) نیاز آبی متوسط داره و باد شکن هست(به عنوان بادشکن باید کنار هم کاشته شوند تا واژگون نشن)

درخت ارغوان خوبه و ارتفاع 3 تا 10 متر داره(آفتاب نیاز داره) ،مقاوم به کم آبی هست

سرو تبری یا سرو خمره ای همیشه سبز با ارتفاع 5-15 متر درخت مقاوم که تا دمای 8- هم تحمل میکنه مناسب خاک های لومی با زه کش مناسب

اقاقیا سریعالرشد هست و نیاز آبی چندانی نداره ولی یه علت داشتن شاخه شکننده مقابل باد حساس هست و 2 -20 متر ارتفاع داره در خاک خشک و فقیر هم رشد میکنه

در کل از نظر من حاشیه باغ باید گیاهی کاشته بشه که هزینه های مربوطه به نگداری و مراقبت، سم پاشی و.. درختان میوه رو کاهش بده اگر وزش باد شدید هست گیاهی رو انتخاب کنید

که نقش بادگیر داشته باشه همه انتخاب های شما بستگی به نوع درختان میوه داره

درباره سرو نقره ای برای آبیاری از محل خرید نهال سوال بپرسین بسته به نوع ،جنس و زه کش خاک و شوری آب شیب زمین .و.. میزان آب متفاوت هست قیمت نهال 1 سال پیش 800 تومن بود

برای آبیاری قطره ای و ایجاد فشار آب در لوله باید یا از طریق پمپ یا اختلاف ارتفاع آب رو داخل لوله هدایت کنید عمل کود دهی و یا اگر درخت نیاز به عنصر غذایی داشته باشه این کار

رو با همین سییستم میتونید انجام بدین

برای سیستم آبیاری قطره ای نمیشه فقط لوله بخرین و قطره چکان چون ممکنه بعد از یه مدت داخل لوله ها رسوب جمع شه برای همین به صافی یا فیلتر نیاز دارین و همونطور که

تو پست قبل گفتم آب از نظر شوری و رسوب باید آزمایش شه تا میزان آب مورد نیاز هر درخت مشخص شه به نظرم درباره سیستم آبیاری حتما با جهاد کشاورزی منطقتون مشورت کنید

درباره نوع درختانی که مخواین بکارین هم اول انتخاب کنید و بر اساس اون درختان حاشیه باغ رو انتخاب کنید (این قسمت هم ازمهندسین گیاهپزشکی و باغبانی جهادکشاورزی میتونید مشورت بگیرید)

سپاس فراوان از روشنگری فراگیر و خوبی که داشتید

امروز میزان آبی که در هفته خواهیم داشت رو به دست آوردم. برای 2 هزار متر در هفته 1750 لیتر آب خواهیم داشت.

با توجه به راهنماییی هایی که انجام دادید من به این نتیجه رسیدم که:

گرداگرد باغ رو به گونه ی یک در میان درخت سرو سیمین + درخت ارغوان بکارم چون نیاز به آب کمی دارند و رشد خوبی دارند و زیبا هم هستند و پوشش ایجاد می کنند

حالا چند پرسش دیگه اگر زحمتی نباشه

با این میزان آب اگر بخوام درختان میوه از هر گونه یکی در باغ بکارم. سرجمع آبیاری قطره ای هم راه بندازم آیا این میزان آب یعنی هفته ای 1750 لیتر برای این باغ جواب می ده؟

همچنین می تونم میون این درخت ها درخت نارنج هم بکارم به خاطر بهار نارنجش و زیبایی و همیشه سبز بودنش؟ (منظور در میون درخت های گرداگرد باغ هست) نارنج چه اندازه آب نیاز داره و ...

همچنین آب و هوای این زمین همون آب و هوای شیراز هست و وضعیت آب و هواشو حتما بهتر از من می دونید.

با سپاس

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سپاس فراوان از روشنگری فراگیر و خوبی که داشتید

امروز میزان آبی که در هفته خواهیم داشت رو به دست آوردم. برای 2 هزار متر در هفته 1750 لیتر آب خواهیم داشت.

با توجه به راهنماییی هایی که انجام دادید من به این نتیجه رسیدم که:

گرداگرد باغ رو به گونه ی یک در میان درخت سرو سیمین + درخت ارغوان بکارم چون نیاز به آب کمی دارند و رشد خوبی دارند و زیبا هم هستند و پوشش ایجاد می کنند

حالا چند پرسش دیگه اگر زحمتی نباشه

با این میزان آب اگر بخوام درختان میوه از هر گونه یکی در باغ بکارم. سرجمع آبیاری قطره ای هم راه بندازم آیا این میزان آب یعنی هفته ای 1750 لیتر برای این باغ جواب می ده؟

همچنین می تونم میون این درخت ها درخت نارنج هم بکارم به خاطر بهار نارنجش و زیبایی و همیشه سبز بودنش؟ (منظور در میون درخت های گرداگرد باغ هست) نارنج چه اندازه آب نیاز داره و ...

همچنین آب و هوای این زمین همون آب و هوای شیراز هست و وضعیت آب و هواشو حتما بهتر از من می دونید.

با سپاس

این میزان آب رو بر چه اساسی به دست آوردین یعنی بر اساس خاک و آب و نوع درخت این میزان تخمین زده شده ؟

درباره آبیاری نمیتونم برآوردی کنم چون تشخص میزان آب مورد نیازتون بستگی به نوع ، جنس خاک ، زه کش مناسب و شوری و املاح آب و نوع درخت کاشته شده داره

میزاان آبیاری هم باید شامل درختان گرداگرد باغ بشه (مقدار آب کمتری نیاز دارن) هم درختان میوه داخل باغ که برای هر درخت بر حسب نیازآبی متفاوت هست

نیاز آبی و رشد نارنج متوسط هست ولی نسبت به سایر مرکبات کمتره ارتفاع هم که همون 5 متر هست

برای آب و هوای شیراز >> مناسبترین دما برای رشد نارنج 25-28 درجه سانتیگراد هست که تنها عامل محدود کردن کشت در مناطق گرمسیری گرما ، شوری و کم بودن آب هست ولی در کل

نارنج درختیه که به خوبی با شرایط اکولوژیکی سازگار میشه تو شیراز برای کاشت مناسب هست به شرطی که در تابستان چندین نوبت آبیاری شه (درصورتیکه کیفیت و عملکرد محصول نارنج براتون اهمیت داره)

باید دقت کنید وقتی نارنج رو میکارین کاملا از نظر بیماری و آفت تحت کنترل باشن کافیه یه شته روی درخت نارنج باشه شته به سرعت تولید مثل میکنه و علاوه بر اینکه خودش باعث ضرر اقتصادی

نه تنها روی نارنج و سایر مرکبات باغ بلکه روی تمام میوه های باغتون میتونه داشته باشه + اینکه میتونه ناقل بیماری های ویروسی به درختان میوه باشه

درکل همونطور که گفتم درخت گرداگرد باغ باید نقش حامی برای درخت داخل باغ ایفا کنه و باعث ضرر یا انتقال بیماری بهش نشه ..(درباره نارنج مخصوصا کاشت مرکبات داخل باغ به علت یکی بودن

آفات و عوامل بیماری زا دقت در نگهداری باید بیشتر باشه )

نکته دیگه اینکه مراقب علف های هرز باغ باشین چون از طریق ریشه های قوی که دارن هم توان خاک و هم توان درخت میوه رو کاهش میدن و میتونن خیلی راحت مواد غذایی و آب مورد نیاز درخت رو

جذب کنن + اینکه محل زمستان گذرونی و انتقال آفات و بیماری به درختان میوه میشن

برای کار با ادوات باغبانی که به هر دلیل با درختان و نهال های میوه سر و کار دارن ادوات باغبانی رو قبل از استفاده ضد عفونی کنید

موفق باشین ..

3. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با درود

دوستان گرامی من می خوام زمین 2000 متری رو آبیاری قطره ای بکنم. دیروز رفتم برای خرید لوله که هر کسی یک پیبشنهادی می داد

من نزدیک به 70 درخت سرو سیمین و ارغوان می خوان گرداگرد باغ بکارم و بقیه باغ رو درختان میوه از گونه های گوناگون. حالا با این شیرایط اگر فرض کنیم زمین چهارگوش هست و چهار ضلع برابر داره باید چه لوله هایی تهیه کنم؟

گرداگرد باغ رو لوله زخیم تر بگیرم و به پای هر ردیف درخت لوله های نازک تر بکشم. این لوله ها چه اندازه ای باشن و چه جنسی باشن و ....

سپاس گزار می شم اگر پاسخ بدین

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان گلم...

یک سوال در مورد روش تکثیر لاکی بامبو داشتم...

من 5 عدد لاکی بامبو دارم حدود 1.5 ساله تو منزلم...
    خیلی خوشگل و سر حال تشریف دارند از بس بهشون میرسم...

الان که دیگه قد کشیدن حسابی و به نظرم یکم بلند تر بشه قدشون از اون زیبایی میوفتند...
    میخوام که هم تعدادش رو افزایش بدم و هم یه جورایی قدشون به حالت نرمال برگرده....
    تو اینترنت سرچ کردم و دیدم که نوشته بود :

تكثیر به روش قلمه زدن :

با قلمه تکثیر می یابد.از هر جا که خواستید قلمه می زنید اما دیگر پیچ نمی خورد.

از قسمت پایین ساقه ، بالای ریشه ، 3 بند را در نظر بگیرید ، از وسط بند 4 به بعد می توانید آن را قلمه بزنید . شما می توانید تعداد بند های بیشتری را انتخاب كنید ، اما اگر کمتر از سه بند داشته باشد ، ممکن است گیاه از بین برود . قسمت پایین ساقه را به صورت اریب، برش زده و قسمت بالای آن را به وسیله ی چسب مخصوص و یا شمع بپوشانید.
    یعنی چی پیچ نمیخورد؟؟
    یعنی که صاف میره واسه خودش بالا؟؟؟مگه میشه؟؟؟
    چکار کنم که مثل همینا در بیاد؟؟؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...

پ.ن:من در آب نگه میدارم لاکی بامبو هامو (آب با کمترین درصد فلوراید ممکن + بامبو فود ) و در خاک نگه نمیدارم این گیاه رو...

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان گلم...

یک سوال در مورد روش تکثیر لاکی بامبو داشتم...

من 5 عدد لاکی بامبو دارم حدود 1.5 ساله تو منزلم...
    خیلی خوشگل و سر حال تشریف دارند از بس بهشون میرسم...

الان که دیگه قد کشیدن حسابی و به نظرم یکم بلند تر بشه قدشون از اون زیبایی میوفتند...
    میخوام که هم تعدادش رو افزایش بدم و هم یه جورایی قدشون به حالت نرمال برگرده....
    تو اینترنت سرچ کردم و دیدم که نوشته بود :

یعنی چی پیچ نمیخورد؟؟
    یعنی که صاف میره واسه خودش بالا؟؟؟مگه میشه؟؟؟
    چکار کنم که مثل همینا در بیاد؟؟؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...

پ.ن:من در آب نگه میدارم لاکی بامبو هامو (آب با کمترین درصد فلوراید ممکن + بامبو فود ) و در خاک نگه نمیدارم این گیاه رو...

سلام

به نظرم تو خاک قرار بدینش و از دانه لیکا یا پرلیت تو گلدون استفاده کنید ( دانه های ضد عفونی شده هستن و رطوبت رو تو خودشون نگه میداره)

ولی باید مواظب باشین محیط مرطوب باعث رشد قارچ نشه .. محیط نگهداری گیاه رو بعد زمانی که میخاین آب رو عوض کنید با یه ماده ضده عفونی کننده

مثل وایتکس ضد عفونی کنید آبی که استفاده میکنید باید بدون کلر باشه .میتونید مقدار آبی که به گلدون میدین رو 24 ساعت نگه دارین تا کلر و فلراید خارج شه

خاک گیاه هم باید بین دو آبیاری مرطوب بمونه

برای قلمه هم از زیر بند (برآمدگی) به اندازه 3 گره قلمه بزنید قسمتی که شیره گیاه بیرون میاد رو با خاکستر زغال بپوشونید.

برای حلقوی کردن قلمه ای که زدین :

یه روشش اینه گیاه رو از آب کامل جدا کنید ولی تو رطوبت 90 درصد نگهداری کنید این باعث نرم شدن ساقه گیاه میشه

بعد با قالب های مخصوص بسته میشه و بعدش دوباره آبیاری میشه و ساقه گیاه سفت میشه و شکل میگیره

یه راه دیگه اینکه منبع نور ثابت باشه و گیاه تو ظرف هر روز بچرخه ، چون گیاه خاصیت نور جذبی داره به طرف نور میچرخه و حالت مارپیچ میگیره

یه راه دیگه اینکه میتونید ساقه رو خودتون با دست فرم بدین

7. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

در مورد آبش بگم که کلا شدیدا حساس هستم ....
    تو خونه دستگاه تصویه ی بزرگی دارم که کلا واسه لاکی بامبو حتما سختی آب رو با دستگاه چک میکنم و بعدش لاکی بامبو های عزیزم رو تو آب قرار میدم و هر 2 هفته هم آبش رو عوض میکنم بلااستثنا...
    کلا هواش رو دارم...
    کلا علاقه ای به در خاک نگه داشتن لاکی ها ندارم

WOOOOOOOOW
    خیلی دردسر داره که قلمه زدنش...!!
    پس کلا بیخیال تکثیر فعلا...بعدا یکی رو میارم برام اوکی کنه...
    فقط اینکه بخوام کوتاه تر کنم قدش رو باید چه کار کنم؟؟؟؟
    همون چند بند رو با قیچی باغبونی ببرم کفایت میکنه؟؟
    ریشه هاش چی میشه پس؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برای کوتاه کردن گیاه سه سانت بالاتر از آخرین برآمدگی روی گیاه رو جدا کنید(این قسمت دوباره رشد میکنه)

قسمت جدا شده هم میتونید توی آب بذارین بعد از ریشه دادن به عنوان یه گیاه جدید میتونین

نگهداری کنین ازشون

برای هرس کردن گیاه ار برگها هم از قسمت آخرین جوانه برگ که مورد نظرتونه برش بدین اگر نمیخواین دیگه

رشد کنه هرس که کردین در قسمت برش باید یکم پارافین بمالین و کامل اون قسمت رو مسدود کنید

قیچی هم ضد عفونی شده باشه ..

10. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

درود دوباره

دوستان ممکن هست نام درختان تله آفات رو بگین؟ تا بتونیم این درخت ها رو دست کم از هر کدوم یکی در پیرامون باغ بکاریم؟

با سپاس

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درود دوباره

دوستان ممکن هست نام درختان تله آفات رو بگین؟ تا بتونیم این درخت ها رو دست کم از هر کدوم یکی در پیرامون باغ بکاریم؟

با سپاس

سلام

بستگی به نوع درخت(میزبان آفت) و آفت درخت میوه داره که البته برای کنترل همه آفات از گیاه تله نمیشه استفاده کرد

مثلا برای سوسک برگخوار درخت میوه یکی از راههای کنترل استفاده از درخت تبریزی هست چون این سوسک علاقه

زیادی به خوردن برگ درخت تبریزی داره از این طریق + سمپاشی درخت میوه ،میشه خسارت درخت میوه رو کاهش داد و

آفت رو تحت کنترل در آورد.یا برای سوسک گرده خوار هر گیاهی که دارای گل سفید یا مایل به سفید باشه و یا گل آذین

درشت داشته باشه مثل نسترن های سفید ..زمان گل دهی این گیاهان باید همزمان با گلدهی درخت میوه باشه تا آفت به

جای حمله به درخت میوه از گیاه تله تغذیه کنن . برای سوسک شاخک بلند رزاسه (کرم زرد شاخه خوار) چون به شدت جذب

گلهای سفید میشه میتونید تو باغ از گلهای سفید استفاده کنید مثل ازمک

برای کاشت درختان سیب از کاشت پرپشت درخت خودداری کنید چون شته مومی مکان های سایه دار رو ترجیح میده و

از واریته مقاوم استفاده کنید مثلا واریته های Northern spy و Winter majetin مورد هجوم شته مومی(شته خونی سیب)

قرار نمیگیرند .برای شته سبز هلو دوره ای از زندگی خودشون رو روی میزبان دوم خودشون که شامل بعضی از علف هرز ها و

گیاهان زراعی خانواده بادمجانیان و پنیرکیان هست مهاجرت میکنن که میتونید تو این مرحله مبارزه با علف های هرز رو داشته

باشین تا شته ها در نسل های بعد که به درخت هلو آسیب نزنن. برای درخت زیتون مگس زیتون به رقم های کشت آبی و

میوه درشت بیشتر از کشت دیم و میوه ریز حمله میکنه میتونید در کنار محصول اصلی از رقم میوه درشت استفاده کنید

و سم پاشی رو روی این نوع ارقام انجام بدین.

در کل تا اونجایی که ممکن هست ارقامی رو برای کاشت درختان میوه انتخاب کنید که نسبت به آفات مقاوم تر هستن .

13. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سپاس از ویستای گرامی

یک پرسش دیگه داشتم. یکی از دوستان از اونجایی که قیمت صافی و .. گرون هست پیشنهاد داد که یک لوله اصلی بکشیم و لوله های فرعی رو از "نوار آبیاری" بهره ببرم. آیا شما توصیه می کنید؟ چون گویا خیلی نازک هستند و ممکنه سوراخ بشن و ...

این سامانه ی آبیاری هست که من مد نظر گرفتم. آیا تایید می کنید؟

15. این کاربر از pashangparsi6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •