یه سوال اگه تکراریه ببخشید:
اگه دو تا زیرنویس داشته باشیم. یعنی یکی فارسی و یکی انگلیسی. چطور میشه اونا را توسط برنامه SubtitleCreator به یه زیرنویس واحد تبدیل کرد. منظورم تولید زیرنویس با فرمت sub هست از دو فایل srt با دو زبان مختلف.
ممنون
یه سوال اگه تکراریه ببخشید:
اگه دو تا زیرنویس داشته باشیم. یعنی یکی فارسی و یکی انگلیسی. چطور میشه اونا را توسط برنامه SubtitleCreator به یه زیرنویس واحد تبدیل کرد. منظورم تولید زیرنویس با فرمت sub هست از دو فایل srt با دو زبان مختلف.
ممنون
سلام
توی همون تاپیک خودش مطرح کنید دوستان اگه اطلاع داشته باشن راهنمایی میکنن
سلام
با SubtitleCreator نمیدونم میشه زیرنویس چندزبانه ساخت یا نه
ولی میتونی اول srt ها رو با Txt2VobSub یا همین SubtitleCreator به sub/idx تبدیل کنی
بعد با برنامه VobsubMuxer زیرنویس چند زبانه رو به راحتی بسازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یه زیرنویس انگلیسی دارم که با فیلمم هماهنگه یه زیرنویس فارسیم دارم که نا هماهنگه
میشه کاری کرد که زمالن زیرنویس فارسی با انگلیسیه هماهنگ شه؟؟؟
دوستان سلام
عزیزان من چطور می شه فونت زیر نویس یه فیلم رو عوض کرد ؟
سلام
پست اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
زیرنویس های ساب آیدیکس رو که بی خیال شین
زیرنویس های srt هم توی پلیرهایی نظیر Media Player Classic توی قسمت های آپشن اینا که برین میتونید اندازه ی فونت و ... رو تغییر بدین همین کار رو توی km Player هم میتونید بکنید
یک روش دیگه هم چون srt ها با نوت پد باز میشند میتونید اونجا باز کنید و فونت رو تغییر بدین و سیو کنید![]()
سلام
نمیدونم جاش اینجاست یا نه ولی میپرسم دیگه
من با ایکس پی فیلم زیر نویس دار میدیدم و مشکلی نداشتم اما دیروز که ویندوز سون زدم زیر نویس ندارم . تنظیمات رو هم همه رو رو Persian گذاشتم ولی بازم زیر نویس اصلا نمایش داده نمیشه تو فیلم . یه چیزی هم بگم که نمیدونم ربط داره یا نه ولی وقتی پرشین رو انتخاب میکنم زبان فکر کنم عربی میشه چون السبت یا همچین چیزی نشون میده تو تاریخ و زمان !!
تو این زمینه آماتور تشریف دارم ! از دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم![]()
من بانت پد فونت رو تغییر دادم و سیوکردم ولی متاسفانه موقع پخش یه سری کاراکتر عجیب رو نشون می ده ممکنه پلیر من نتونه فونت زیر نویس رو نشون بده ؟زیرنویس های srt هم توی پلیرهایی نظیر Media Player Classic توی قسمت های آپشن اینا که برین میتونید اندازه ی فونت و ... رو تغییر بدین همین کار رو توی km Player هم میتونید بکنید
یک روش دیگه هم چون srt ها با نوت پد باز میشند میتونید اونجا باز کنید و فونت رو تغییر بدین و سیو کنید
سلام
فرمت idx و sub رو چطوری باید به فیلم چسبوند؟ نمیخوام فیلم رو رایت کنم و فقط روی پی سی ببینم با نرم افزار km player.
عنوان زیر نویس و فیلم را داخل یه پوشه یکی کن و بعد با Jet aoudio یا km player ببین. به همین راحتی
سلام
متوجه نشدم دقیق شما ویندوز 7 ریختید بعد فونت فارسی رو بد نشون میده یا کلا زیرنویس رو نشون نمیده ؟!
چه پلیری دارین ؟
سلام
قبلش هم همین مشکل رو داشتین ؟ یعنی نمایس فونت فارسی عجیب غریب بود ؟ موقع سیو کردن یونی کد رو رعایت کنید اگه قبلش مشکل نداشتین
اگه هم داشتین از اول که یونی کد سیستم عامل رو درست کنید و فونت فارسی هم حتما نصب شده داشته باشین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)