تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 131 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض دنیای سوفی - یوستین گردر

و اما آخرین کتابی که خواندم، دنیای سوفی اثر یوستین گردر

حجم نسبتا زیاد و آغاز به قول دوستان لوس! و خسته‌کننده‌اش تنها مشکلاتی‌اند که می‌شود در مورد این کتاب ذکر کرد. داستان دختری‌ست به نام سوفی که در نزدیکی جشن تولد پانزده‌سالگی‌اش به طور مشکوک و مرموزی با فیلسوفی آشنا می‌شه که اون فیلسوفه به این سوفیه درس فلسفه میده.
    و هر چه به انتهای داستان نزدیک می‌شویم بازی پیچیده‌تر می‌شه و جذاب‌تر
    واقعا دست جناب گردر درد نکنه که سبب آشنایی ساده‌ی ما با فلسفه شدند. موضوعی که به شدت برای من ناشناخته بود و فکر می‌کردم دوستش نخواهم داشت و دیدم نه! اصلا این‌طور نیست.
    کتابی‌ست که می‌توان بارها و بارها خواند و درموردش فکر کرد و فلسفه یادگرفت.

2. 10 کاربر از karin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

قصه های قر و قاطی 1

خولیو کورتاسار
    جیران مقدم

یک کتاب خیلی کم حجم و خیلی جالب . توی این کتاب انسان ها به 3 دسته تقسمی می شوند : خل خلی ها ، بچه مثبت ها و دوست جون ها . ..... یک سری داستان کوتاه طنز در عین حال با بعد اجتماعی و روان شناختی بالا.......کتاب فانتزی خیلی باحالی هست
    خل خلی ها کلا بی خیال همه چیز هستند بی نظمند و بی دقت و با همه وجود عاشق می شوند و متنفر .... بچه مثبت ها هم معلومه دیگه مثبت و دقیق و .... دوست جون هم نه این نه اون .... پیشنهاد می کنم حتما بخونیدش

یک جایی خوندم که نوشته بود کتاب به قدری تاثیر گذار بوده که باعث ایجاد باشگاه خل خلی ها در جاهای مختلف شده . کورتاسار خودش ارژانتینی هست .
    پابلو نرودا هم گفته : بدا به حال کسی که کورتاسار نخوانده ، نخواندن کورتاسار بیماری نامرئی لاعلاجی است که عوارضش بعدها معلوم می شود ، انگار به عمرت طعم هلو را نچشیده باشی . کم کم افسرده و افسرده تر می شوی .... و شاید هم به تدریج موهایت بریزد .

4. 8 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

لی لی

خولیو کوتازار
    کیومرث پارسای

موضوع جالب در مورد این کتاب اینه که به شیوه های مختلفی می شه اون رو خوند. می تونید مثل یک رمان معمولی از فصل اول تا 56 بخونید و بقیه را بی خیال شید یا از فصل 75 شروع کنید و طبق نظر نویسنده ترتیب فصل ها را بخونید که این ترتیب با ترتیب عادی کتاب فرق داره ... حتی گفته می شه می تونید هر ترتیب دلخواه دیگه ای را انتخاب کنید یا فقط صفحات زوج و بعد فرد را بخونید
    چهارچوب اصلی کتاب در مورد مردی آرژانتینی است که در پاریس به سر می برد . او معشوقه ای دارد که عاشقش نیست و بنا بر اتفاق با او سر می کند اما دختر عاشق او می باشد . آنها دوستان زیادی دارند که اصولا در کافه ای دور هم جمع می شوند و با هم بحث می کنند ..... کل مکالمات انها یک روند درون نگری و فلسفی را دنبال می کنه و یک جورایی تمرکز زیادی را هم می طلبه .... در قسمت دوم هم این مرد به وطنش باز می گرده و به یاد معشوقه اش هست و همچنان درون نگری خودش را ادامه می ده
    مایه های سورئالیسمی زیاد داره و کلا بحث های زیادی بوده که توی چه ژانری قرار می گیره بعضی ها هم اون را رئالیسم جادویی می دونند

این چند روزه همه اش سمینار روان شناسی تشریف داشتم و به جای گوش دادن به حرفای استاد کتاب می خوندم و واقعا سعی می کردم کتاب را درک کنم اما باز هم درک کامل میسر نشد و خیلی جاهاش مبهم موند اما چیز خیلی جدید و جالبی بود خوب هم تموم می شد . اگه کسی خونده کتاب رو خیلی لطف می کنه برداشت هاشو توضیح بده

ماریو بارگاس یوسا عقیده داره که این کتاب کتابی بود که به نویسندگان آمریکای لاتین اموخت ادبیات شیوه یی خلاق برای لذت بردن از زندگی است، که جست وجوی رازهای جهان و زبان در عین لذت بردن ممکن است، و همزمان با بازی کردن می توانیم در عرصه های رازآمیز زندگی که از ذهن منطقی ما، از فهم منطقی ما، پنهان است کند و کاو کنیم، در آن مغاک های تجربه که کسی قادر نیست بدون مخاطرات جدی از قبیل دیوانگی یا مرگ به درون آنها سرک بکشد

6. 5 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سر هیدرا

کارلوس فوئنتس
    کاوه میرعباسی

داستان یک جورایی مایه های سیاسی داره و موضوعش به خصوص در مورد نفت مکزیک ، دیکتاتوری قدرتهای دنیا و قضیه اسرائیل و فلسطین هست .
    فيلكس مالدونادو یک کارمند دولت در مکزیک هست یک فرد وطن دوست و آرمان خواه که وارد بازی قدرت طلب ها و نفت ملی می شود . و از طریق ماجرای او با چندگانگی دولت ها و فرومایگی واقعی افراد به ظاهر درستکار مواجه می گردیم . در حقیقت ماجرای ملی شدن نفت مکزیک ، واکنش اعراب و اپک به این موضوع و از سوی دیگر نفع اسرائیل و امریکا را طی یک سری داستان جاسوسی دنبال می کنیم .
    در مورد اسم کتاب هم باید بگم که هیدرا موجودی افسانه ای است که به جای هر سری که از او قطع می شود سر دیگری سبز می شود و نهایتا هم هرکول او را از بین می برد . هیدرا نماد تکثیر بی پایان هست و در حقیقت در داستان نیز دائما حالت دو گانگی و شعبه شعبه شدن را چا در ماجراها و چه در روحیات و شخصیت اصلی افراد ملاحظه می کنیم .

کتاب خوبی بود. خیلی خوب نبود البته اما جسارتش واقعا قابل تقدیر بود خیلی شفاف و واضح به حقایق حمله می کرد به خصوص نظرش راجع به اسرائیل این که می گه قربانیانی بودند که امروز خودشون جلاد شدن و در حقیقت همه این شکنجه ها را هم المان و نازیسم به اونها وارد کرده اما چون زورشون به اروپا نمی رسه رفتن سراغ فلسطینی های ضعیف و بی کس چون اعراب هم اونقدر تنبل و بی غیرتن که حاضر نیستن از هم نژادهای خودشون دفاع کنند ..... چندگانگی چهره ها و داستان ها هم عالی بود همه چیز چند تکه می شد ... خوش خوان هم بود ...... اما خوب ، خیلی تاثیر گذار نبود نمی دونم یعنی حداقل با همه این تعاریف برای من کتاب متوسطی بود اما ایده های قشنگی داشت

8. 3 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Lonely Raven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام. اگه کورتاسار رو دوست دارید امتحان نهایی اش رو هم بخونید. من خودم داستان های قر و قاطی رو خیلی دوست دارم. اگر شبی از شب های زمستان مسافری رو هم پیشنهاد می کنم. البته اگه نخوندید.

باسپاس فراوان

10. 2 کاربر از Lonely Raven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

گرینگوی پیر

کارلوس فوئنتس
    عبدا.... کوثری

امبروز بی یرس نویسنده سرشناس آمریکایی که در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم با کتاب ها و مقالات خود جنجال های فراوانی را در امریکا به پا کرده بود در سال 1913 در سن 71 سالگی به سرزمین مکزیک می رود تا به انقلاب بپیوندد اما رد او گم می شود و کسی از سرنوشتش با خبر نمی گردد در این کتاب فوئنتس سرنوشت خیالی این نویسنده در انقلاب مکزیک را تصویر می کند .
    در مورد انقلاب مکزیک هم قابل ذکر است که اولین مرحله انقلاب آنها در دهه 1820 نتیجه می دهد و استعمار اسپانیا در این کشور پایان می پذیرد . بعد موضوع تثبیت نهادهای دولتی و مالکیت زمین مطرح می شود و در سال 1870 رئیس جمهور ازادی خواه مکزیک بنیتوخوارس با توطئه پورفیریودیاس سرنگون می شود و دیاس حکومت استبدادی را اغاز می کند. امبروز در این زمان است که در مکزیک به سر می برد و در انقلاب گم می شود

توی داستان با امبروز به عنوان پیرمردی که به دنبال مرگ می گردد ، ژنرال آرویو مکزیکی مردی که به دنبال اتقام و نوع مرگ خود است و هریت دختری تنها درگیر با مرزهای درون خود سر و کار داریم . گرینگوی پیر در مورد خودش می گه که شما باید شکست منو باور کنید . شکست کسی که فکر می کرد اختیار سرنوشتش را دارهو با مقاله هاش سرنوشت و افکار دیگران را هم تعیین می کنه .
    اصولا داستان به صورت دیالوگ بین شخصیت ها و یا بررسی حالات روحیشون پیش می ره . اینم دقیقا چیزیه که من دوست دارم . کتاب فوق العاده ای بود واقعا قشنگ نوشته شده بود.

در مورد اسم کتاب باید بگم که مکزیکی ها به غریبه ها و به خصوص آمریکایی ها گرینگو می گویند و در سال 1989 فیلمی هم از این کتاب با بازی گريگوري‌ پك‌ ساخته شده

12. 4 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amir 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همان حوالی

پيش فرض

و بالاخره ...

کوری
    ژوره ساراماگو
    مهدی غبرایی

برای معرفی کتاب توضیح پشت جلد به نظرم کافی باشه:

کوری یک حکایت اخلاقی مدرن است .. پیام هایی را در بر دارد .. برای مخاطب امروزی .. یک موعظه است .. موعظه ی رعایت کردن و مراعات .. در سفیدی تاریک کوری بی نظمی و آشفتگی است .. به دور از رفتار و نظم های انسانی ..
    ساراماگو چهره ی مسیحای نجات بخشی را جست و جو میکند که دوباره درس محبت را به انسانها بیاموزد .

اینم تعریف یه خطی:

کوری در واقع دشنامی است که نویسنده نثار جوامع بشری میکند .

علاوه بر موضوع زیبای کوری سبک نوشتن ساراماگو خیلی به من یکی چسبید.
    موقع رمان خوندن همیشه یه دستم بین صفحه های قبل بود که شخصیت ها یادم بیاد (البته مشکل از منه)
    اما در مورد کوری مجبور نبودم اسم کسی رو تو ذهنم داشته باشم .. مرد کور اولی .. همسر چشم پزشک ...
    در مورد گفتگوها .. مثه نمایشنامه بود .. بدون ذکر گوینده .. ولی خواننده خسته نمیشه.. و برعکس لذت بخشه
    جسارت نویسنده هم قابل ستایشه ...
    تو یه قسمت چون از صحبت کردن پیرمرد خوشش نمیاد، یه توضیح میده که چون از طرز صحبت کردن این خوشم نمیاد با اینکه به وجودش برای آگاه شدن نیاز داریم خودمان ادامه میدهیم و بعد وقایع رو به شیوه ی خودش و با معلومات پیرمرد شرح میده ...
    Last edited by amir 69; 12-02-2009 at 14:04.

14. 5 کاربر از amir 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amir 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همان حوالی

پيش فرض

به توصیه ی مهرداد عزیز ...

خرده جنایت های زناشوهری
    اریک امانوئل شمیت
    شهلا حائزی

چیزی کم نذاشته تو این پست ... فقط خواستم بگم منم خوندم و خوشم اومده
    ...

"خرده جنایات های زن و شوهری" یک نمایشنامه است . یک نمایشنامه که فوق العاده جذاب و روان نوشته شده است. داستان درباره زن و شوهری به نام لیزا و ژیل است که وارد خانه ی خود می شوند. ژیل حافظۀ خود را از دست داده و سعی می کند با توجه به گفته های لیزا همسرش گذشته خود را بازسازی کند......

یکی از محاسن کتاب نثر فوق العاده ی زیبای آن است. (اعتراف می کنم بعد از پل آستر عزیزم این نویسنده و کتابهاش جذاب ترین متن ها رو واسم داشتند).نمایشنامه اشمیت پر است از ظرافت های ادبی . رابطه ها و شکل دادن به آن ها مهمترین نقش را در پیشبرد روایت داستان دارند.شخصیت پردازی درست دو شخصیت اصلی داستان نقش مهمی در همراهی خواننده با کتاب اشمیت دارد. اشمیت در این نمایشنامه دست روی نقطۀ حساسی گذاشته یعنی روابط زناشویی و آسیب شناسی آن ها. درست مثل ژیل یکی از کاراکترها که خود در نمایشنامه نقش مردی بازی را می کند که کتابی با عنوان "خرده جنایات زن و شوهری" نوشته است.
    Last edited by amir 69; 14-02-2009 at 15:09. دليل: اشتباه چاپی داشت :دی

16. 3 کاربر از amir 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

داستان های کوتاه آمریکای لاتین ( جلد 1 و 2)

گردآورنده : روبرتو گونسالس اچه وریا
    عبدا.... کوثری

یک کتاب دو جلدی و مجموعه ای از داستان های کوتاه آمریکای لاتین است که توسط روبرتو گونسالس اچه وریا در دانشگاه آکسفور چاپ شده است .
    به طور کلی روند داستان نویسی در آمریکای لاتین را به 3 دوره استعمار ، ملت های جدید و دوره معاصر تقسیم بندی کرده و برای هر دوره نمونه های بارز و زیبایی را انتخاب کرده . یک مورد دیگه مقدمه بسیار قشنگ کتاب در مورد روند داستان کوتاه در آمریکای لاتین و همچنین مختصر شرح حال و نقدی بر هر نویسنده قبل از بیان داستان نوشته شده توسط او می باشد که کار فوق العاده ای بود . من به شخصه عاشق اینم که کتاب حتما مقدمه داشته باشه و شرحی بر احوال نویسنده .
    توصیه می کنم حتما بخونیدش چون اولا داستانهای فوق العاده ای داره دوماً مطالب آموزنده و بسیار ارزشمندی در باب شکل گیری این نوع از ادبیات در منطقه مذکور . خیلی خیلی عالی بود . ادبیات امریکای لاتین کلا چیز جادویی و محسور کننده ای هست اصلا ادم به یک فضای دیگه می ره

یک نکته دیگه طرح روی جلده به خصوص جلد یکش . بی نظیره من وقتی دیدمش واقعا از قشنگیش جا خوردم و خیلی دنبال طراح جلد گشتم انتظار داشتم یک ایرانی گم نام باشه بعد یک دفعه متوجه شدم که نوشته نقاشی های روی جلد اثر دیه گو ریورا است و وقتی توی نت سرچ کردم متوجه شدم نقاشی مکزیکی و از رهبران جنبش هنر مدرن مکزیک بوده که همسر فریدا کالو بوده که گمونم اسم همسرش را اکثریت شنیده باشید که راجع بهش ظاهرا فیلم های متعددی هم ساخته شده . آخرین جملات دفتر خاطرات او عبارت بوده اند از " امیدوارم که عزیمت دلپذیر باشد و امیدوارم که هرگز برنگردم"

18. 4 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

از اول تایپیک دارم میام جلو دیدم خسته شدم یهو اومدم صفحه آخر
    خب من تازه شروع کردم کتاب خوندن اولین کتابم سینوحه بودش حالا اومدم میبینم بین اینهمه کتاب معرفی شده واقعا سخته کتاب بعدیم رو انتخاب کنم ولی سینوحه واقعا عالی بود واقعا عالی حالا از دوستان می خوام یه چند تا کتاب درجه 1 تو همین مایه ها یا کلا چند تا کتاب عالی واسه خوندن معرفی کنن اینقدر کتاب معرفی شده که آدم ..............................................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •