تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 130 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

12

سلام
    حاج مصطفی خان منم همین مشکل رو داشتم! شما وقتی که Main و FS رو با ++XS رو
    گوشی فلش کردید، در مرحله بعد توی Far فایل Costume رو که می خوای بریزی تو مسیر
    tpa\preset\custom دیگه داخل فایل Costume نرو بلکه تا همین جا که اومدی وایستا! یعنی
    سمت چپ پنجره Far دیگه رو Costume کلیک نکن، بعد بیا تو پنجره سمت راست Costume
    خودت رو انتخاب کن ( بازم داخلش نر ) و کلید F5 رو بزن بعد هم Louder رو خاموش کن بیا بیرون
    و با ++XS فقط فایل Main رو مجدداً فلش کن و بعد گوشی رو روشن کن! دیگه بدون مشکل بالا میاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    حاج مصطفی خان منم همین مشکل رو داشتم! شما وقتی که Main و FS رو با ++XS رو
    گوشی فلش کردید، در مرحله بعد توی Far فایل Costume رو که می خوای بریزی تو مسیر
    tpa\preset\custom دیگه داخل فایل Costume نرو بلکه تا همین جا که اومدی وایستا! یعنی
    سمت چپ پنجره Far دیگه رو Costume کلیک نکن، بعد بیا تو پنجره سمت راست Costume
    خودت رو انتخاب کن ( بازم داخلش نر ) و کلید F5 رو بزن بعد هم Louder رو خاموش کن بیا بیرون
    و با ++XS فقط فایل Main رو مجدداً فلش کن و بعد گوشی رو روشن کن! دیگه بدون مشکل بالا میاد

سلام دوست عزيز که اسمتم نمي دونم
    ببين بگذار دقيقا بگم چه کار کردم
    به فار که وصل شدم....رفتم رو پک کاستومايزم...بعد ديگه به راستي دست نزدم چون دقيقا نمي دونستم کجا بايد برم به همين خاطر رفتم رو پک کاستومايزم و f5 رو زدم...يه پنجره توسي مياد که مي گه کپي مي شد اينجا...من ادرس رو پاک کردم و اين ادرس رو دادم بهش:
    fs/tpa/present/custom
    و بعد کپي رو زدم...مي دونم يه جاي کار مي لنگه اما اشکال کارم رو نمي فهمم...اشتباهم کجاست؟
    چون اين کپي کردن 2 ثانيه بيشتر طول نکشيد ....و بعد هم فار رو بستم....
    واسه همين اصلا معني اين حرف رو نمي فهم که هم تو هم حميد گفتين:
    بعد هم Louder رو خاموش کن بيا بيرون
    يکي اين مطلبه يکي يه بحث ديگه هست و اون اينکه حالا من بخوام کارم رو تصحیح کنم بايد همش رو از اول انجام بدم؟يا نه؟
    ترتيبش رو ميگي؟
    اول فقط مين رو فلش کنم؟بعد اون فايل اس اس دبليو ...بعد با فار دوباره کاستومايز رو کپي کنم در نهايتم اون فايل رست رو فلش کنم رو مين؟
    خوب اين که همش شد...پس همه ي کارا رو از اول بايد کنم ديگه
    شاد باشی

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

12

سلام دوست من، من آرشم خوب!

اگه می خوای گوشی رو فلش کنی :
    1.در آوردن سیم کارت و مموری
    2.زدن Start در ++XS ورژن 1.5 و پایین نگه داشتن کلید C و اتصال گوشی به نرم افزار
    3.فلش کردن Main و FS روی گوشی و بعد خروج از برنامه
    4.خارج کردن باتری و اتصال مجدد به برنامه به روش بالا
    5.فلش کردن فایل ssw متناسب با فیرمیور انتخابی، وقتی عبارت Finishing Falsh روی لاگ ظاهر شد حدود 1-2
    صبر کنید و بعد Stop رو بزنید و به سوال داده شده جواب Yes بدید
    6.خارج کردن باتری و اتصال به Far ( قبل از اتصال به فار پک Cosumize رو توی درایو C کپی کنید ) نحوه تنظیمات
    اولیه فار تو اولین پست هستش. بعد اینکه Far گوشی رو شناخت، بطور پیش فرض پنجره سمت راست محتویات
    درایو C رو نشون می ده و پنجره سمت چپ محتویات گوشی رو که اگه اشتباه نکنم اولی Flash و پایینیش FS
    هستش، حالا شما روی FS کلیک کن و از اونجا روی Tpa و بعد روی present . حالا شما توی present فولدر
    Costume رو می بینید ( در واقع مثل ویندوز روی فولدر ها کلیک کرده و بداخل اونا می ریم ) حالا پنجره سمت
    راست رو نگاه کنید، همون درایو C خودمونه که فولدر Costume رو توش قبلاً کپی کرده ایم. با کلید های حرکتی
    بیاید رو Costume سمت راست وایستید ( کلیک نکنید ها - چون اونوقت باز میشه و میره تو محتویاتش ) حالا کلید
    F5 رو بزنید و کپی رو تایید کنید . خوب کپی که تموم شد بیاید و روی بالاترین نوشته پنجره سمت راست که بصورت
    " .. " هستش دوبر کلیک کنید، خواهید دید که یه مرحله به عقب برمیگرده، یعنی به Tpa ، باز دوباره برید رو اون دوتا
    نقطه و دو باره روش کلیک کنید ، توی آخرین قسمت جاییکه Flash و FS هستند اگه شما دوباره رو این نقطه ها کلیک
    کنید برنامه ازتون می پرسه میخواهید شات داون کنید که شما Yes رو کلیک می کنید و در واقع ارتباط نرم افزار با
    گوشی قطع میشه.
    7. باتری رو در بیارید
    8.به برنامه++XS وصل بشید و فقط Main رو رو گوشی فلش کنید و در پایان گوشی رو روشن کنید. دیگه نباید مشکل
    در کار باشه مگه اینکه از فایل Costume نا مناسب استفاده کرده باشید

می دونید کار کردن با Far دقیقاً مشابه با برنامه NC هستش که حدود 10-12 سال پیش رایج بود

سوالی بود در خدمتم
    Last edited by arashaga; 14-07-2007 at 18:23.

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوست عزيز که اسمتم نمي دونم
    ببين بگذار دقيقا بگم چه کار کردم
    به فار که وصل شدم....رفتم رو پک کاستومايزم...بعد ديگه به راستي دست نزدم چون دقيقا نمي دونستم کجا بايد برم به همين خاطر رفتم رو پک کاستومايزم و f5 رو زدم...يه پنجره توسي مياد که مي گه کپي مي شد اينجا...من ادرس رو پاک کردم و اين ادرس رو دادم بهش:
    fs/tpa/present/custom
    و بعد کپي رو زدم...مي دونم يه جاي کار مي لنگه اما اشکال کارم رو نمي فهمم...اشتباهم کجاست؟
    چون اين کپي کردن 2 ثانيه بيشتر طول نکشيد ....و بعد هم فار رو بستم....
    واسه همين اصلا معني اين حرف رو نمي فهم که هم تو هم حميد گفتين:
    بعد هم Louder رو خاموش کن بيا بيرون
    يکي اين مطلبه يکي يه بحث ديگه هست و اون اينکه حالا من بخوام کارم رو تصحیح کنم بايد همش رو از اول انجام بدم؟يا نه؟
    ترتيبش رو ميگي؟
    اول فقط مين رو فلش کنم؟بعد اون فايل اس اس دبليو ...بعد با فار دوباره کاستومايز رو کپي کنم در نهايتم اون فايل رست رو فلش کنم رو مين؟
    خوب اين که همش شد...پس همه ي کارا رو از اول بايد کنم ديگه
    شاد باشی
    مصطفی جان شما اول باید main رو فلش کنی بعدش هم باید فایل FS رو فلش کنی.
    اینارو که انجام دادی؟بعد تو سمت راست که مسیر جاری سیستم رو نشون میده به این مسیر برو tpa\preset\custom\جایی که پک کاستومایز رو اونجا اکسترکت کردی.بعدش تمام فایلهایی که تو این مسیر هست رو انتخاب کن و از پنجره سمت چپ به مسیر زیر برو FS\tpa\preset\custom و کلید F5 رو بزن دیگه لازم نیست آدرسشو عوض کنی.
    آخرشم اونقدر .. رو بزن تا ازت بپرسه که میخای از برنامه خارج شی یا نه.
    به همین سادگی
    31:
    Last edited by D E V I L; 14-07-2007 at 18:25.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از کمک های جفتتون ممنون...توحید و ارش عزیز

ببين تا حدودي متوجه اشتباهم شدم اما نه کامل!!!
    ببينيد ادرس کاستومايزم تو هارد اينه:
    G:\AAAAAAAAAA\R4EA031\custom
    بعد عرضم به حضور شما که اينم ادرس کاستومايزي که داخله fs هستش:
    G:\AAAAAAAAAA\R4EA031\fs\tpa\preset\custom
    خوب برنامه ي فار رو باز مي کنم تو سمت چپ ابتدا ادرس دومي رو ميدم
    يعني ميرم تو fs بعد تو tpa و بعد داخل preset تا ميرسم به کاستومايز..اما داخلش نميرم
    بعد يه تب ميزنم ميرم پنجره ي سمت راستي....حالا ميرم ادرس اولي
    يعني ميرم تو پوشه ايي که به اسم فاريمورش هست و يک پک کامله...و گزينه ي custom رو انتخاب ميکنم...بعد f5 رو ميزنم
    وقتي کپي مي خوام کنم صفحه ي کپي مياد که نوشته:
    copy costum to:G:AAA...\R4EA031\fs\tpa\preset
    کپي که ميزنم يه صفحه ي قرمز مياد
    حاويه اين مطلب:
    warning
    file already exists
    G:...AA\R4EA031\FS\preset\custom\CONTENT_DOWNLOAD_ HOOK.itm
    new................2048 02/08/2005 1440
    existing...........2048 02/08/2005 1440
    و حالا اين پايين اين صفحه چند تا گزينه هست که من all رو انتخاب ميکنم:
    overwrite,all,skip,skip all,append,cancel

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

12

خوب شما OverWrite بزن !

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اگه میخای مطمئن شی
    اول تو قسمت چپ برو داخل پوشه custom و تمام فایلهای داخلشو با کلید f8 پاک کن.بعد تو سمت راست هم داخل پوشه custom برو وتمام فایلهارو کپی کن تو تو پوشه custom سمت چپ.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بسمه تعالی

برنامه فار رو اجراکنید سپس alt+f1 رو بزنید و sefp رو انتخاب کنید ..در پنجره باز شده در قسمت device , dcu-60 و در قسمت speed بیشترین و در قسمت boot script.. w300_ w810_ z550 رو انتخاب کنید و روی enter the matrix کلیک کنید...حالا کلید c رو نگه دارید و کابل رو به گوشی وصل کنید یه نوشته میاد (اگه گوشی شناخته بشه) بعد شما میتونید سمت چپ پنجره فار دو تا فولدر fs و flash رو ببینید...اگه گوشی به فار وصل نشد باطری رو در بیارید چند ثانیه صبر کنید دوباره باطری و جا بزنید و امتحان کنید.........خوب حالا اگه گوشی وصل شد به این قسمت برید FS/ifs/settings/ ...( توجه داشته باشید وقتی میخواهید داخل هر فولدر بشید یه پنجره توسی رنگ میاد که loader هست باید صبر کنید تا کارشو انجام بده).....
    حالا سمت چپ پنجره فولدر Acoustic رو انتخاب کنید و f8 رو بزنید که اون رو پاک کنه (البته میتونید قبلش یه bakup ازش بگیرید) وقتی اونو پاک کردید یه tab میزنید (با این کار به پنجره سمت راستی میرید) حالا به آدرسی که acoustic pack رو اکسترکت کردین(البته این کار رو باید قبل از کار با برنامه فار انجام داده باشید) برید و فولدر acoustic رو انتخاب کنید (داخلش نرید....داخلش حدود 79 تا فایل هست..داخلش نرید!!!) بعد از اینکه انتخابش کردید f5 رو بزنید یه پنجره باز میشه به هیچی دست نزنید و کلید enter (روی کیبورد) را فشار دهید تا پروسه کپی شدن شروع شود وقتی تموم شد (پنجره توسی رفت) با یه tab به پنجره سمت چپی بروید و آنقدر ".." رو انتخاب کنید (اولین گزینه) تا پیغام DO you wish to SHOUTDOWN CSFSloader? ظاهر شود ..yes را انتخاب کرده واز فار خارج شوید. باطری رو در بیارید دوباره جا بزنید.........................

log یا حق
    سلام دوست من، من آرشم خوب!

اگه می خوای گوشی رو فلش کنی :
    1.در آوردن سیم کارت و مموری
    2.زدن Start در ++XS ورژن 1.5 و پایین نگه داشتن کلید C و اتصال گوشی به نرم افزار
    3.فلش کردن Main و FS روی گوشی و بعد خروج از برنامه
    4.خارج کردن باتری و اتصال مجدد به برنامه به روش بالا
    5.فلش کردن فایل ssw متناسب با فیرمیور انتخابی، وقتی عبارت Finishing Falsh روی لاگ ظاهر شد حدود 1-2
    صبر کنید و بعد Stop رو بزنید و به سوال داده شده جواب Yes بدید
    6.خارج کردن باتری و اتصال به Far ( قبل از اتصال به فار پک Cosumize رو توی درایو C کپی کنید ) نحوه تنظیمات
    اولیه فار تو اولین پست هستش.
    بعد اینکه Far گوشی رو شناخت، بطور پیش فرض پنجره سمت راست محتویات
    درایو C رو نشون می ده و پنجره سمت چپ محتویات گوشی رو که اگه اشتباه نکنم اولی Flash و پایینیش FS
    هستش، حالا شما روی FS کلیک کن و از اونجا روی Tpa و بعد روی present . حالا شما توی present فولدر
    Costume رو می بینید ( در واقع مثل ویندوز روی فولدر ها کلیک کرده و بداخل اونا می ریم ) حالا پنجره سمت
    راست رو نگاه کنید، همون درایو C خودمونه که فولدر Costume رو توش قبلاً کپی کرده ایم. با کلید های حرکتی
    بیاید رو Costume سمت راست وایستید ( کلیک نکنید ها - چون اونوقت باز میشه و میره تو محتویاتش ) حالا کلید
    F5 رو بزنید و کپی رو تایید کنید . خوب کپی که تموم شد بیاید و روی بالاترین نوشته پنجره سمت راست که بصورت
    " .. " هستش دوبر کلیک کنید، خواهید دید که یه مرحله به عقب برمیگرده، یعنی به Tpa ، باز دوباره برید رو اون دوتا
    نقطه و دو باره روش کلیک کنید ، توی آخرین قسمت جاییکه Flash و FS هستند اگه شما دوباره رو این نقطه ها کلیک
    کنید برنامه ازتون می پرسه میخواهید شات داون کنید که شما Yes رو کلیک می کنید و در واقع ارتباط نرم افزار با
    گوشی قطع میشه.
    7. باتری رو در بیارید
    8.به برنامه++XS وصل بشید و فقط Main رو رو گوشی فلش کنید و در پایان گوشی رو روشن کنید. دیگه نباید مشکل
    در کار باشه مگه اینکه از فایل Costume نا مناسب استفاده کرده باشید

می دونید کار کردن با Far دقیقاً مشابه با برنامه NC هستش که حدود 10-12 سال پیش رایج بود

سوالی بود در خدمتم
    اااااااا من اصلا این کار رو نمی کردم...یعنی به فار که وصل میکردم اصلا نمیزاشتم تا فار گوشی رو بشناسه...اصلا وقتی به فار وصل میکردم فکر میکردم لازم نیست وقتی با فار کار می کنی...گوشی به کابل وصل باشه
    حالا این کارا رو میکنم ببینم این بار چی می شه....
    مرسی دوستان عزیز تا 1 ساعت دیگه خبرشو میدم

داره خودمونی میشه kirk-hammett's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Unforgiven World

پيش فرض

سلام دوستان من اون منوي فلشي كه حميد جان تو صفحه 10 گذاشتن(پسورديه) با xs1.2 آپلود مي كنم تو گوشي ولي همش وسط هك شدن ديسكانكت مي شه و گوشي روشن مي شه!

usb flash رو هم نصب كردم و حتي قبلا درايو صدا و دوربينو افزايش داده بودم ولي هر كاري مي كنم اين منو آپلود نمي شه!

گوشي من چنج شده است مي شه با يه روش ديگه مثل فارمنيجر اون منو رو ريخت تو گوشي؟ و چطوري!!

اگه مي شه منو راهنمايي كنين!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان من اون منوي فلشي كه حميد جان تو صفحه 10 گذاشتن(پسورديه) با xs1.2 آپلود مي كنم تو گوشي ولي همش وسط هك شدن ديسكانكت مي شه و گوشي روشن مي شه!

usb flash رو هم نصب كردم و حتي قبلا درايو صدا و دوربينو افزايش داده بودم ولي هر كاري مي كنم اين منو آپلود نمي شه!

گوشي من چنج شده است مي شه با يه روش ديگه مثل فارمنيجر اون منو رو ريخت تو گوشي؟ و چطوري!!

اگه مي شه منو راهنمايي كنين!!!
    بله که میشه آقا حمید این روش با برنامه far روی گوشی w810 ارائه دادند آدرسش هم یه سر به صفحه اول همین تاپیک بزن ملتفت میشی

راستی خودم با فار روی گوشی 810 سریال چنجی الان 5 منوی فلش گذاشتم تو کمتر از 10 دقیقه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •