مارک خیلی خوبیه؛ از تهران یا از خود اصفهان؟
مارک خیلی خوبیه؛ از تهران یا از خود اصفهان؟
سلام من میخوام یک ویولون بگیرم تا 110 تومن چی پیشنهاد میدید .؟؟؟؟
من گیتار کار میکنم و تا حالا ویولون نزدم سختی کارش چطوره سخت تر از گیتاره ؟؟
چند مدل خوب بگید برای شروع کار با ویولون .
مثلا مثل گیتار که برای شروع C70 Yamaha چیزی خیلیخوبیه ویولون چی باید گرفت؟؟
چند سوال هم دارم ویولون فرت بندی نداره ؟ یعنی مثل گیتار 3تار و ... مشخص نیست تیکه به تیکه فرت ها ؟؟
کلا ساز سختیه چطوره کمی اطلاعات خوب و دقیق میخوام
Last edited by pedram9; 15-05-2010 at 23:46.
سلام
-سازهای کلاسیک مثل ویولن اسمشون خیلی مهم نیست. (حداقل ۶ سال پیش که اینجوری بود..) باید با یکی که کار بلده بری بخری یا از یه استاد آدرس یه جای مطمئن رو بگیری. خیلی از ویولن هایی که ایرانی هستن و حتی مارک هم ندارن بد نیستن.
ایرانی ها رو نمیدونم اما خارجی ها: مارشال (Marshall) ویلن های خوبی داره. من خودم ویلن سل کار میکنم و زیاد در مورد ویولن اطلاع ندارم, ولی ببین اگه Cobalt ویولن هم تولید میکنه گزینه خوبی میتونه باشه. حداقل ویولن سل هاش خوبه و نسبت به Marshall ارزونتره. ولی بازم فکر کنم ویولنش (اگه باشه) بیشتر از ۱۱۰ هست.
شبیه گیتار نباید چوبش ترک خورده باشه یا گره داشته باشه. چوب پشتش یه خطهایی داره که اینا هر چی به هم نزدیک تر باشن بهتره. در مورد جنس چوب من چیزی نمیدونم دوستان کمک کنن! آرشه حتما تراز باشه اولین آرشه ای که من خریدم افتضاح بود
-آره فرت بندی نداره. یکی از دلایل سختیش همینه. ااما با تلاش زیاد و تجربه آسون میشه! نمی تونی توی یکی دو سال خدای ویولن بشی.
-خب واقعا ساز سختیه من اولش رفتم ویولن, چون سخت بود رفتم ویولن سل! بر خلاف ویلن سل, ویبریشن ویولن خیلی سخته! خوبیش اینه که ساز کاملیه. با کلاسه![]()
پیشنهاد میکنم صبر کن! اول ثبت نام کن و یکی دو جلسه رو بدون ویولن برو کلاس. اونجا استادت بهت ویلن میده ببینی چطوریاست... بعد اگه خوشت اومد بهش بگو یه جای خوب برای فروش معرفی کنه.
Last edited by amin_fixfox; 16-05-2010 at 10:32.
ممنون .
حالا یک که از این داداش ما یکم اطلاعات بیشتر در مورد ویولون داره به من یکم اطلاعات دقیق تر بده
منم اطلاعات راجع به ویولن میخوام
ضمنا از 20 سالگی میشه شروع کرد؟
الان شروع کنم چند سالگی جواب میگیرم؟
از اصفهان ادرس کارگاهش رو اگه بدید ممنون میشم
والا آدرس کارگاهشو که من نمیدونم. ولی توی خود شهر اصفهان اگه از مارکش اسم ببرید سازفروشیها حتما دارن. خیلی ارزونتر از تهرانم در میاد.
دوستان نت های ارگ میخوام اگه دارید بزارید برام . اگه هم سایتی میشناسید بگید لطفا نیاز دارم
1سوال هم دارم نت های پیانو رو میشه واسه ارگ استفاده کرد
Last edited by pedram9; 16-05-2010 at 22:51.
سلام.
من یک سالی میشه که دارم در کنار استاد خوبم گیتار یاد میگیرم.
سوالم در مورد پیکاپ های گیتار الکتریکه،می خوام بدونم دقیقا هر سبکی چه نوع پیکاپ هایی بیشتر توش استفاده میشه؟مثلا پیکاپ های امریکن متال با الترناتیو متال تفاوت زیادی داره؟
بعضی از موزیک ها مثل کارهای متالیکا صدای گیتار بم تر و قوی تری دارن و بعضیا مثل کارهای ستریانی صدای زیر تر و آروم تری دارن که من حدث میزنم به دلیل پیکاپ باشه.گرچه با افکت و ... و تغیراتی که میشه بعد از ضبط موزیک داد این کارو کرد اما برای اجرای زنده؟؟
سوال دیگم هم اینه که شما تا حالا از فروشگاه گیتار دونی خرید کردین؟
مطمئنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و آخرین سوال.من گیتار آریا مدل STG-006 رو انتخاب کردم.گیتار خوبی هست؟
من قبلا یه گیتار کلاسیک یاماها C70 داشتم و واقعا ساز خوبی بود و خیلی خیلی خیلی بیشتر از قیمتش کار میکرد برام.الان هم که می خوام الکتریک بخرم دنبال چیزیم که بیشتر از مبلق پرداختی ارزش داشته باشه مثل C70.
راستی به کسایی که می خوان گیتار شروع کنن پیشنهادم اینه که به هیچ وجه سراغ سازهای 200 هزار تومنی و بالاتر نرن،یه C70 با حدود 120 تومن قیمت همون کارو میکنه.
اگه خواستین گیتار گرون تر بخرین یه مدت صبر کنین و یه گیتار 500-600 تومنی دست ساز اسپانیش بخرین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)