تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 110 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1100

نام تاپيک: یزدیها بیان تو!!!

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

نههههههههههه

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

5

سلام:
    فکر کنم اصلش همون پیشگامان کویر باشه.
    من یه ماهه محدودیت 1 گیگ سرعت 64 میگیرم 12/500

بدک نیست
    چیییییییییییی ((اونی که پر رنگ کردم))

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

تو این 10 روز که من و حسین پست نزاشتیم فقط 7 پست گذاشته شدهحتی یه صفحه هم نشده

خوب برای اینکه نگید در مورد یزد چیزی نمیگی اینا میگم که دیگه نگید.(ولی اگه به کسی برخورد مقصر من نیستم من رفتم تو نت گشتم چیزی در مورد یزد پیدا نکردم غیر از یه چیزایی مثل این:
    دخترای یزدی سالی دو بار به غیر از مدرسه بیرون از خونه میرن یه دفعه برای عاشورا یه دفعه هم نیمه شعبان (اونم برای پیدا کردن شوهر)البته اونایی که مدرسه نمیرن میرن سر کار اونم برای ......
    اینا گفتم چون دختر تو جمعمون نیست.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

6

1- چیریک = 20 لیتری آب
    2- سدر = این اشتباه نوشته بودم همون سر خودمون هست
    3- گاس ((Gas)) = شاید
    4- یغلوی ((Yaghlavi)) = ماهیتابه ؛ قابلمه
    5- یخینی ((yakhini)) = یه موقه
    6- پته ((pata)) = کاغذ
    7- شر ((Shar)) = یزد ((شهر))
    8- میرکفکون = میکروفن
    9- لوغذ = متلک
    10- مخته ((Makhta)) = قنتورات
    11- وقتبن ((Vaghtaban)) = ساعت 6 بعد از ظهر
    12- دسک ((Dasak)) = پله استخر
    13- نغار کردن ((Neghar Kardan)) = کم شدن آب ((به اصطلاح میگن آب نغار کرده
    14- لته کش ((Latakash)) = آب پر زور
    15- پاسار ((Pasar)) = ته کرت

حال اومدد یا نه

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

چیییییییییییی ((اونی که پر رنگ کردم))
    سلام
    دوزاده هزار و پانصد منظورش بوده خوب

خوبه که

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

سلام
    دوزاده هزار و پانصد منظورش بوده خوب

خوبه که
    چيكار كنيم سوادي خو نخونديم

يه شركت جديد تا چند هفته ديگه مياد
    سرعت 128 محدوديت دانلود 2.5 گيگ ماهانه تقريبا 14000 تومن
    اين شركت الان تئ تهران فعاليت داره و مي خواد يزد هم بياد ((اينايي كه گفتم شرايطي هست كه الان تو تهرانه اگه بياد يزد ديگه نمي دونم چطور ميشه))

البته ما كه بايد با ديال آپ بسوزيم و بسازيم امروز اينقدر مذخرف بود كه چند تا پست قبليم رو تو كافي نت دادم اين پست هم قريب به 15 دقيق س كه دارم ميذارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه sonata20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    IsAtIs

پيش فرض

سلام:
    فکر کنم اصلش همون پیشگامان کویر باشه.
    من یه ماهه محدودیت 1 گیگ سرعت 64 میگیرم 12/500

بدک نیست
    جلال جون شما تو یزدین؟
    من یه ساله گرفتم اولش 60000 تومان دادم ماهیانه 12500 وماهیانه 1 گیگ سرعتش عالی عالی جون میده واسه پست گذاشتن ،چت کردن ، و بقیه چیزا
    از پیشگامان کویر خدماتش هم حرف نداره.
    شماره تماسش رو بدم(بازاریابی رو حال میکنین)

اگه نباشه جاش خالی می مونه sonata20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    IsAtIs

پيش فرض

یه سوال نفلک تو زبون یزدی یعنی چی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

یه سوال: نفلک تو زبون یزدی یعنی چی؟
    نفلک (neflok) به آدم رنجور و لاغر مردني مگن
    دوستان سعي كنيد فينگليشش رو هم بنوسد

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض استان يزد را بهتر بشناسيم 30

ادامه جشن ها و آیین هاي استان يزد
    جشن سده: جشن سده همان جشن پيدايش آتش است كه از عهد باستان تاكنون رواج داشته است. چون اين جشن را در صدمين روز زمستان برگزار مي‌كنند، آن را جشن «سده» مي‌نامند. ايرانيان باستان، سال را به دو فصل تابستان بزرگ هفت ماهه و زمستان بزرگ پنج ماهه تقسيم مي‌كردند. چون از روز اول آبان كه زمستان بزرگ آغاز مي‌شود تا دهم بهمن كه روز برگزاري اين جشن است صد روز مي‌گذرد، اين جشن را سده ناميده‌اند.
    جشن گاهان‌بار: در آيين زرتشت اعتقاد بر اين است كه «اهورامزدا» جهان مادي را در شش مرتبه آفريد و آن را «شش گاهان‌بار» مي‌گويند و با زمزمه سرودي آن را جشن مي‌گيرند و خدا را ستايش مي‌كنند. مراسم هر «گاهان‌بار» به مدت پنج روز ادامه مي‌يابد. گاهان‌بارها را جشن‌هاي فصلي نيز مي‌نامند، زيرا به طبيعت و كشاورزي مربوط است و نشان دهنده‌ي شش مرحله آفرينش آسمان، آب، زمين، گياهان، جانوران و انسان است. جشن‌هاي گاهان‌بار جزو جشن‌هاي مذهبي زرتشتيان محسوب مي‌شود. در بامداد روز اول هر گاهان‌بار، در آدريان يا آتش ورهرام هر شهر، موبدان و مردم گرد هم مي‌آيند و سرودهاي اوستا را مي‌خوانند. پس از آن، «لرك» ـ مخلوطي از هفت ميوه خشك ـ پخش مي‌كنند. «لرك» را روي چادري پهن آن را با دانه انار و چند شاخه درخت مورد تزيين مي‌كنند.
    گاهان‌بارها عبارت اند از:
    گاهان‌بار يوزرم (از دهم تا چهاردهم ارديبهشت‌ماه، آفرينش آسمان)
    گاهان‌بار ميديوشهم‌گاه (Medio shahem)(از هشتم تا دوازدهم تيرماه، آفرينش آب)
    گاهان‌بار پيته شهم‌گاه(paete shahem) (از بيست‌ويكم تا بيست‌و‌پنجم شهريورماه،‌آفرينش زمين)
    گاهان‌بار اياثرم‌گاه (Yathrwm) (از بيستم تا بيست‌و‌پنجم مهرماه، آفرينش گياهان)
    گاهان‌بار ميدياريم‌گاه (Maeiarem) از دهم تا چهاردهم دي‌ماه، آفرينش جانوران)
    گاهان‌بار همس‌پت ميديم‌گاه (Hamas Path Meadem) از بيستم تا بيست‌وچهارم اسفندماه، آفرينش انسان)
    جشن هيرومبا: هيرومبا جشني است شبيه آتش‌افروزي جشن سده كه هر سال در روستاي «شريف‌آباد» اردكان برگزار مي‌شود. تاريخ برگزاري اين جشن با گاه‌شماري بدون كبيسه، هفته آخر ماه فروردين است. زرتشتيان شريف‌آباد براي تهيه هيزم آتش هيرومبا به نيايشگاه «پير هريشت» مي‌روند. آن‌ها زماني حركت مي‌كنند كه پيش از غروب آفتاب به پير هريشت برسند. آن‌ها اسباب و اثاثيه خود را با وانت يا الاغ مي‌برند و شب در همان جا اقامت مي‌كنند. سپيده‌دم روز بعد، مردان و جوانان پس از نيايش به صحرا مي‌روند و بوته‌هاي خار را براي آتش هيرومبا جمع‌آوري مي‌كنند. بانواني كه در پير هريشت مانده‌اند، ناشتايي تهيه كرده و آن را به صحرا مي‌فرستند. پس از آن كه هيزم آماده شد، مردان به پير هريشت بر‌مي‌گردند و مراسم چوب‌زني انجام مي‌شود. مراسم چوب‌زني اين گونه برگزار مي‌شود:
    كساني را كه براي اولين‌بار در مراسم جمع‌آوري هيزم شركت كرده‌اند يا در آن سال صاحب فرزند شده‌اند، بر سر دست بلند مي‌كنند و با شادي و سرور به او چوب مي‌زنند. بستگان اين شخص بايد كله قندي تقديم كنند تا او رها شود. با اين كله قند شربت درست مي‌كنند و آن را مي‌نوشند.
    به هنگام عصر، هيزم‌ها را با وانت يا الاغ به شريف‌آباد مي‌برند و در ميدان كنار آدريان انباشته مي‌سازند. سپس آتش مي‌افروزند و مراسم مذهبي را گرداگرد آتش برگزار مي‌كنند.
    بامداد روز بعد، زنان شريف‌آبادي به محل آتش هيرومبا مي‌آيند. خاكسترها را كنار مي‌زنند. گلوله‌هاي سرخ آتش را در آتشدان گذاشته، به خانه خود مي‌برند. در خانه با چوب سندل، كندر دود كرده و آن را دور خانه مي‌چرخانند، آن گاه خارج مي‌شوند و به سوي آدريان شريف‌‌آباد باز‌مي‌گردند و آتش را به آتش‌بند (مسيول نگهباني از آتش) مي‌سپارند. جشن هيرومبا در گذشته در روستاي «مزرعه گلانتر» برگزار مي‌شد.
    اين مراسم با اندك تفاوت در روستاهاي «الله‌آباد» و «نرسي‌آباد» به نام «هيبدوگ» و در روستاي «خرمشاه» به نام «شاخ‌شاخ دربن» برگزار مي‌شود.
    مراسم سدره‌پوشي: هنگامي كه دختر يا پسر به سن سدره‌پوشي مي‌رسد (سن تكليف، هفت تا ده سالگي) مراسم جشني از طرف والدين او برپا مي‌شود. در اين مراسم كه بيش تر افرادفاميل در آن حضور دارند، سفره رنگيني پهن مي‌كنند و آن را با انواع نقل و شيريني، خشكبار و يك مجمر آتش مي‌آرايند. سپس دختر يا پسر كه قبلاً حمام كرده، سدره مي‌پوشد و بر سر سفره حاضر مي‌شود. در اين موقع، ‌موبد در حين خواندن دعاي «اورمزد» بند بلند و باريكي را كه به «گشتي» معروف است، به پشت كمر سدره‌پوش مي‌بندد و در پايان مراسم نقل و شيريني تعارف مي‌كنند.
    مراسم عروسي در ميان زرتشتيان: ...
    ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •