آقا مير محمد يه نفر تو دارينوس عكس بزرگ اون ماشين سفيد(كار آرش لشگري) رو مي خواد مي شه بذاري؟؟
آقا مير محمد يه نفر تو دارينوس عكس بزرگ اون ماشين سفيد(كار آرش لشگري) رو مي خواد مي شه بذاري؟؟
چشم آقا من به خاطر اون پست آقا محمد به توماج جان یه خبر تو هفته نامه نوشتم پاکش کنم یا باشه ؟
لینک دارنویس رو هم بما هم بدید.
هر کاری کردم آپ نشد بعدا آپ میکنم میدم بهت.
پاك كن . اون يه اشتباه كوچيك بود.
بفرماييد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چه سريعتر بهتر.
آقا منابعی که یکی از دوستان معرفی کردن برای برنامه نویسی خیلی پراکنده است و من بچه برنامه نویسه جقله نمی تونم بشینم تازه ترجمه کنم..جای دیگه ای نیست؟
من میگم که چون سابقه یک و نیم خط برنامه نویسی دارم...بهم کمک کنید ...دستمو بگیرید بزرگان تا شروع کنم...فعلا به عرض آقا محمد گل برسونم که العتش!!!! آتیش گرفتم بیاید مراجعه کنید به مسنجر ...کار واجب دارم باهاتون.......بعدش هم یکی بگه ما چی بکنیم.....یه چیزایی من فهمیدم....ولی نیاز به مکمل دارم....
خیلی دوست دارم جریانش رو بفهمم کدهای مراحل رو دیدم توابع و اسکریپت های خارجیه همش....کسی نمی دونه بقیه اسکریپت ها کجا هستند..
یا حد اقل نمونه آماده مرحله ای که ساخته شده باشه تا حالا نیست ؟آقا به نفع خودتونه ها ...دست من بیچاره رو بگیرید..
ببین شما که مسول مرحله نویسی هستی بیا با من همکاری کن تا یه تایپک تو فروم اصلی جی تی ای بزنیم و در مورد کدهای برناه ازشون بپرسیم من خودم همین الان متن رو تموم کردم شما فقط باید بری ببینی چی جواب میدن و سوالاتت رو بپرسی اگه نمیتونی انگلیسی بنویسی pm کن برای من تا برات انگلیسیش کنم
ببخشید مدل نهایی برج میلاد کدومه !؟(همون که قراره تو بازی باشه!)میشه ببینمش!؟
آقا جان این شخصیت بازی چی شد اصلا کی شخصیتها رو میسازه در ضمن این سایت بازی چی شد راه می افته یا نه؟
سلام
1- کار هندلینگ- ست جدول رنگ- و... شروع شد.(آقا یحیی یک اموزش حرفه ای نداری بذاری؟ فقط آلمانی نباشه)
2- من یک مود دیدم که شعاع رندر رو 10 برابر میکرد. اما رم 2 گیگ میخواست. میگم بازی رو تو دوتا پک بزنیم توی یکیش ازین استفاده کنیم.
اونو من كه رمم 512 هستش ديدم و باز كردم.
آقا مير محمد از بابت عكس ممنون.
آره آقاي pinkpanther مگه شما مسئول شخصيتها نيستي؟؟؟آقا جان این شخصیت بازی چی شد اصلا کی شخصیتها رو میسازه در ضمن این سایت بازی چی شد راه می افته یا نه؟
فكر كنم دارن رو سايت كار مي كنند.
(منظورت اينه كه مال شما باشه يا مال رضا جان)هنوز معلوم نيست.ببخشید مدل نهایی برج میلاد کدومه !؟(همون که قراره تو بازی باشه!)میشه ببینمش!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)