از راهنمایت متشکرم
![]()
![]()
![]()
از راهنمایت متشکرم
![]()
![]()
![]()
سلام بچه ها. من تازه این سایت رو پیدا کردم. من یک V3x دارم که چند تا مشکل داره. یعنی خودم مشکل دارش کردم. یکی اینکه مثلاً از Sms شماره 15 دوتا دارم یعنی دوبار شماره 15 را نشان می دهد. بعد اینکه وقتی کسی می خواهد به من زنگ بزند حدود یک ثانیه زنگ می زنه و بعد قفل می کنه و بعد گوشی کاملاً خاموش می شه و دوباره باید روشنش کنم. بعضی وقتها هم خودبخود خاموش می شه . تا حالا 3 بار هم فلشش کردم درست میشه اما همین که به هر کامپیوتری وصلش کنم دوباره همین مشکلات رو پیدا می کنه انگار که به کامپیوتر آلرژی داره. خلاصه پاک دیونم کرده. اگر کسی راهی بلده لطفاً یادم بده. ضمناً با همین برنامه بلند کردن صدا گوشی این طوری شد.
سلام مهدی جان...خوش اومدی...سلام بچه ها. من تازه این سایت رو پیدا کردم. من یک V3x دارم که چند تا مشکل داره. یعنی خودم مشکل دارش کردم. یکی اینکه مثلاً از Sms شماره 15 دوتا دارم یعنی دوبار شماره 15 را نشان می دهد. بعد اینکه وقتی کسی می خواهد به من زنگ بزند حدود یک ثانیه زنگ می زنه و بعد قفل می کنه و بعد گوشی کاملاً خاموش می شه و دوباره باید روشنش کنم. بعضی وقتها هم خودبخود خاموش می شه . تا حالا 3 بار هم فلشش کردم درست میشه اما همین که به هر کامپیوتری وصلش کنم دوباره همین مشکلات رو پیدا می کنه انگار که به کامپیوتر آلرژی داره. خلاصه پاک دیونم کرده. اگر کسی راهی بلده لطفاً یادم بده. ضمناً با همین برنامه بلند کردن صدا گوشی این طوری شد.
ببین عزیز... شما میکین گوشیتون درست میشه ولی وقتی به کامی وصل میکنی این جور میشه....
فکر کنم بیشتر باید دنبال مشکل سیستم باشی تا گوشی....
gsm جون بابت اون لینکهای اسکینها ممنون از بچه های دیگه هم میخوام مشکلاتشونو تو تایپیک تخصصی موتو مطرح کنند انشاالله برطرف بشه بزارید این تایپیک همونطور که از اسمش مشخصه مربوط به بازی. اسکین و برنامه های دیگه موتو باشه.
با تشکر موفق باشید.
خواهش میکنم امیر جان....--------------------------------------------------------------------------------
gsm جون بابت اون لینکهای اسکینها ممنون از بچه های دیگه هم میخوام مشکلاتشونو تو تایپیک تخصصی موتو مطرح کنند انشاالله برطرف بشه بزارید این تایپیک همونطور که از اسمش مشخصه مربوط به بازی. اسکین و برنامه های دیگه موتو باشه.
با تشکر موفق باشید.
درسته .. نظر همه اینه.. اما چند تا مشکل وجود داره...
1- خیل از تازه وارد ها نمیدونن و نمیشناسن این 2 تا تاپیک رو
2-و اینکه الان اینجا 83 صفحه داره... فوقش 20 از اون به موضوعش مربوط باشه...اگه 63 صفحه دیگه برای مثال اونجا بودن الان اونجا 114+60 صفحه میشد . حالا فکر کن چقدر ...دستر رسی سخت میشد ...
البته من یه مدت یه بار اگه دیده باشی صفحه هارو به صورت لیست درآوردم.... تا آسون تر بشه دسترسی...
موفق باشین
با سلام خدمت دوست عزیز
من گوشی را تا حالا به 3 تا کامپیوتر وصل کردم و با هر 3 تا مشکل پیدا کرده. من نمی دونم واقعاً مشکلش چیه.؟ راستی اگر ممکن است طریقه فلش کردن V3X را بگید ممنون می شم.
سلام دوست خوبم....راستی اگر ممکن است طریقه فلش کردن V3X را بگید ممنون می شم.
2 تا هست اولی پی دی اف هست که باید دانلود کنی ....
دومی هم لینک یک سایت هست.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز.. من برای اینکه این 2 تاپیک شلوغ نشه از نظر صفحه.. مطالب را در هر دو تا پیک نمیزارم و تنها در یکی از اونها میزارم و در دیگری .. خبرش...
الان در تاپیکی که در امضا هم اومده.....از صفحه 112 تا 115 آموزش بک آپ گرفتن و همچنین معرفی چند برنامه ... آمده است...
امید وارم مفید باشه....
سلام بچه ها. من یک V3x دارم که چند تا مشکل داره. یکی اینکه مثلاً از Sms شماره 15 دوتا دارم یعنی دوبار شماره 15 را نشان می دهد. بعد اینکه وقتی کسی می خواهد به من زنگ بزند حدود یک ثانیه زنگ می زنه و بعد قفل می کنه و بعد گوشی کاملاً خاموش می شه و دوباره باید روشنش کنم. بعضی وقتها هم خودبخود خاموش می شه . تا حالا 3 بار هم فلشش کردم درست میشه اما همین که به هر کامپیوتری وصلش کنم دوباره همین مشکلات رو پیدا می کنه کامپیوترم هم تا حالا با 3 تا آنتی ویروس kasper sky و Mac Afee و Norton بروز شده گشتم و جالب اینکه با هر 3 تا هیچگونه ویروسی پیدا نکردم. اگر کسی راهی بلده لطفاً یادم بده. ضمناً با همین برنامه بلند کردن صدا گوشی این طوری شد.بعضی وقتها هم در موقع صحبت کردن قفل می کنه و خاموش میشه.
من می خوام گوشیم رو از طریق دیتا به کامپیوتر وصل کنم. چه برنامه هایی رو باید دانلود کنم و به چه ترتیبی باید عمل کنم. چون من leder gl رو دانلود کردم ولی نتونستم اون رو به کامپیوتر بشناسم... باید چی کار کنم..چی رو دانلود کنم.. گوشی رو خاموش کنم یا نه.. سیم کارت رو در بیارم یا نه.. چی کار کنم.. اگه می شه روند کار رو از اول برای من و امثال من توضیح بدین...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)