مگه این آدرس جای نیست که باید فایل swf. رو انجا کپی کنم تا منوی گوشی عوض بشهtpa\preset\system\desktop\flash پس چرا این آدرس نیست فقط تا این قسمتش هست tpa\preset\system\
گوشی k750.
مگه این آدرس جای نیست که باید فایل swf. رو انجا کپی کنم تا منوی گوشی عوض بشهtpa\preset\system\desktop\flash پس چرا این آدرس نیست فقط تا این قسمتش هست tpa\preset\system\
گوشی k750.
K750 منوی فلش نداره. پس ئلیلی داره که این آدرس رو داشته باشه. این آدرس در گوشیهایی که فایلهای فلش رو اجرا میکنن موجود هست مثل W810.مگه این آدرس جای نیست که باید فایل swf. رو انجا کپی کنم تا منوی گوشی عوض بشهtpa\preset\system\desktop\flash پس چرا این آدرس نیست فقط تا این قسمتش هست tpa\preset\system\
گوشی k750.
مرسی
این پچ sysgfx برای w800 کارش چطوریه پچو نصب کردم ودیگه هیچ ایکونی تو گوشی بالا نیومد حالا نمی دونم بقیه مراحلش چطوریه.
چندین نوع پچ gfx برای w800 موجوده.شما پچت رو با نوثت پد باز کن و اطلاعات داخلش رو بخون.اگر متوجه نشدی همون متن رو اینجا بزار تا بهت بگن چیکار کنی.مرسی
این پچ sysgfx برای w800 کارش چطوریه پچو نصب کردم ودیگه هیچ ایکونی تو گوشی بالا نیومد حالا نمی دونم بقیه مراحلش چطوریه.
وقتی گوشیمو وصل میکنم SETOOL2Lite گوشیمو نمیشناسه .و وصل نمیشه.چند بار هم نصب کردم گوشیمو اما نمیشه.حتی بعضی وقتها کامپیوتر هم دیگه نمیشناسه.خیلی نصبش کردم.چی کار کنم؟
من کامپیوترم ویروسی شد ویندوزم را عوض کردم.
حالا برنامه setool2lite دیگه اجرا نمیشه.
هیچ کدوم از .رژنهاش هم اجرا نمیشه. توی سه تا جای مختلف هم سیوش کرده بودما...
ارور میده.
کسی میتونه کمک کنه؟
مسلمه مشکل از پورت usb گوشی هست...تمیزش کنید...
الانم ویروسی هست؟از انتی ویروس کمک گرفتی؟
الان یعنی چی اجرا نمیشه؟یه کم بهتر توضیح بده مهرداد
من آموزش كامل كار با باكس seetool رو ميخوام ، كسي داره؟( بصورت pdf)
[quote=mostafa_khan;1778326]مسلمه مشکل از پورت usb گوشی هست...تمیزش کنید...
راستی سوکت گوشی من همین جایی که شارژ میشه یا ....... اون فلز های توش از بین رفته .
میشه عوضش کرد؟؟؟؟
مصطفی جان میشه یه نگاهی اینجا
بکنید و بگید که با مال چه گوشی مشابه هست.برای افزایش صدا میخوام.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)