تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 722 اولاول ... 337379808182838485868793133183583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

سلام
    راسیاتش من قبل از گذاشتن سرچ کردم دیدم چیزی نبود
    واسه همین گذاشتم...

در هر حال شرمنده که پست تکراری دادم

دشمنت شرمنده.

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

خودت رکورد دار اخطاری اونوقت به مردم تبریک هم میگی!
    خوب ديگه دليل نميشه كه چون من ركورد اخطار گرفتن هستم به ديگران تبريگ نگم...!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

وااااااااااای!پس شاعر شعرای چاووشی شما هستید؟؟؟؟؟؟؟؟

یه جوری میگه من گذاشتم انگار خودش سروده! خوب تو هم یا کپی گرفتی یا گوش کردی نوشتی دیگه!!!من نمیدونم جو این تایپیک چرا اینجوریه؟!هیچ کس جرات نداره هیچی بگه!اینجا شده مرکز رفع ایرادهای دیگران!!!
    منظورت كه اصلا با من نبود؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

فرامرز فرازمند تهيه كننده «سنتوري» : تا فيلم را در ايران اكران نكنيم به آمريكا نمي رويم / صداي بهرام رادان سوز صداي چاووشي را ندارد / نشریات گفته های من در باره ی نظر وزیر ارشاد را خیلی تند و تحریف شده انعکاس دادند

اختصاصي سايت سينماي ما - امير كاظمي: اکران « سنتوری » که پیش از این قرار بود با حضور عوامل و بازیگران فیلم٬ از هفته آینده در امریکا و کانادا آغاز شود بنا به دلایلی منتفی شد. فرامرز فرازمند (تهیه کننده فیلم ) در گفتگو با سینمای ما گفت: «اکران سنتوری در امریکا و کانادا فعلاً منتفی است و من می خواهم ابتدا فیلم را در ایران اکران کنم. اکران سنتوری در خارج از کشور قرار بود ۱۰ روز پس از اکرانش در ایران آغاز شود و همچنان نیز بر این حرف هستیم که سنتوری را ۱۰ روز پس از شروع اکرانش در ایران٬ در خارج از کشور اکران می کنیم .»
    فرازمند درباره تدابیر امنیتی در اکران های خارج از کشور گفت : « نگران سی دی و دی وی دی های قاچاق نباشید چون فیلم ها قطعاً با شرایط خیلی سخت امنیتی به نمایش در می آیند. »
    فرازمند درباره صدای خواننده ی آنونس فیلم به سينماي ما گفت : « آنونسی که از فیلم موجود است آنونسی است که با صدای میکس شده ی بهرام رادان و محسن چاووشی است . صدای رادان نیز خیلی خوب از کار در آمده و وقتی صدا ها را گوش می کنیم تفاوت زیادی را متوجه نمی شویم . خدا را شکر با دستگاه هایی که وجود دارد با هر صدایی می شود خواننده شد. »
    فرازمند افزود : « من صدای رادان را هم خیلی دوست دارم . بهرام رادان فرد با هوشی است . اما صدای رادان سوز صدای چاووشی را ندارد . » فرازمند در رابطه با حرف های برخی نشریات گفت : « نشریات گفته های من در باره ی نظر وزیر ارشاد را خیلی تند و تحریف شده انعکاس دادند که از برخی از روزنامه های صبح انتظار نمی رفت بدین شکل عمل کنند. »

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

silent... جان بذار مسعود ما خوش باشه یکی باید فضای تاپیک رو عوض کنه یا نه؟
    میخوام از این به بعد از این جور پست ها بیشتر بدم
    یک متن تو یکی از این نشریه های زرد بر ضد محسن چاووشی(یه قول مسعود) بود که البته با چند نکته اش خودمم موافقم اگه دوست دارین بزارم.... لحنش خیلی تند نیست ولی اگه طرفدار 2 آتیشه این نزارم بهتره
    Last edited by mtuning_co; 09-08-2007 at 00:21.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سينماي ما پيگيري مي كند؛ دلايل اكران نشدن سنتوري به طور شفاف از زبان تهيه كننده فيلم / مي گويند نمي توانيم جو داخل سالن را كنترل كنيم / اكران سنتوري در عيد فطر !

سینمای ما ـ امیر کاظمی : روز گذشته پس از ارسال نمابر از طرف وزارت ارشاد به تهیه کننده فیلم، اکران نشدن «سنتوری» در کمال ناباوری قطعی شد و «سنتوری» که تنها ۳ روز به اکرانش باقی مانده بود٬ جای خود را به « محاکمه» ساخته‌ی ایرج قادری داد.
    تهیه کننده فیلم سنتوری در گفتگو با خبرنگار سایت سینمای ما گفت : « دلیل اکران نشدن سنتوری هیچ ارتباطی با ساختار آن ندارد. وزارت ارشاد دلیل اکران نشدن فیلم را تنها جو حاکم بر فضای سینما می داند و می‌گوید : پس از چند فیلم اخیر که با مخالفت برخی از سازمان‌ها پس از اکرانشان مواجه شدند و جو سینما را به هم ریختند٬ حال اکران شدن سنتوری در این شرایط درست نیست. وي افزود : گفته‌اند شاید نتوانیم جو داخل سالن سینما را کنترل کنیم . این اتفاق٬ اتفاق جدیدی برای فیلم های مهرجویی نیست. ما از فیلم میکس همواره دچار چنین مشکلاتی بودیم، حتی مهمان مامان هم از این قاعده خارج نبود .
    بنا به این گزارش اگر قرار باشد « سنتوری » اکران شود ٬ نزدیک ترین تاریخ برای اکران سنتوری عید فطر است .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

یک متن تو یکی از این نشریه های زرد بر ضد محسن چاووشی(یه قول مسعود) بود که البته با چند نکته اش خودمم موافقم اگه دوست دارین بزارم.... لحنش خیلی تند نیست ولی اگه طرفدار 2 آتیشه این نزارم بهتره

متن را بگذار ببینیم چی گفتن.
    از نظر من مشکلی نیست.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

تو چقدر باهوشي...از كجا فهميدي كه من خوشم...؟
    در ضمن اون مطالب رو هم بذار ...استاد silent-assassin گفتن كه از نظر ايشون مشكلي نيست!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

سينماي ما پيگيري مي كند؛ دلايل اكران نشدن سنتوري به طور شفاف از زبان تهيه كننده فيلم / مي گويند نمي توانيم جو داخل سالن را كنترل كنيم / اكران سنتوري در عيد فطر !

سینمای ما ـ امیر کاظمی : روز گذشته پس از ارسال نمابر از طرف وزارت ارشاد به تهیه کننده فیلم، اکران نشدن «سنتوری» در کمال ناباوری قطعی شد و «سنتوری» که تنها ۳ روز به اکرانش باقی مانده بود٬ جای خود را به « محاکمه» ساخته‌ی ایرج قادری داد.
    تهیه کننده فیلم سنتوری در گفتگو با خبرنگار سایت سینمای ما گفت : « دلیل اکران نشدن سنتوری هیچ ارتباطی با ساختار آن ندارد. وزارت ارشاد دلیل اکران نشدن فیلم را تنها جو حاکم بر فضای سینما می داند و می‌گوید : پس از چند فیلم اخیر که با مخالفت برخی از سازمان‌ها پس از اکرانشان مواجه شدند و جو سینما را به هم ریختند٬ حال اکران شدن سنتوری در این شرایط درست نیست. وي افزود : گفته‌اند شاید نتوانیم جو داخل سالن سینما را کنترل کنیم . این اتفاق٬ اتفاق جدیدی برای فیلم های مهرجویی نیست. ما از فیلم میکس همواره دچار چنین مشکلاتی بودیم، حتی مهمان مامان هم از این قاعده خارج نبود .
    بنا به این گزارش اگر قرار باشد « سنتوری » اکران شود ٬ نزدیک ترین تاریخ برای اکران سنتوری عید فطر است .
    بابا دمت گرم/...نكنه اين مطالب ميگفتي؟
    اينا خيلي جديد بودن!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با کمال احترام ولی به نظرم بهتره تا پخش شدن آلبوم صبر کنیم ، هرچی جو آرومتر باشه کمک بیشتری به محسن عزیز میکنه.... ولی برای اینکه یه چیزایی از نوع مطلب دستگیرتون بشه عنوانشو میزارم

حربه ای به نام دوست بد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •