تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 83 از 645 اولاول ... 337379808182838485868793133183583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    به بخشید فراموش کردم بگم من مودم رو از جمهوری خریدم به قیمت 46000تومان البته با تخفیف ویژه وحدود 2ماهی هم هست که گرفتمش و نزدیک به 3هفته میشه که اصلا خاموشش نکردم چون من از دو تا کامپیوتر استفاده می کنم و ازش هم خیلی خیلی راضیم راستی شما مودمت رو کی گرفتی و از چه isp هم استفاده می کنی و راضی هستی

دوست عزيز من از صبا نت گرفتم 2 گيگ در ماه خيلي سرعتش خوبه دانلودش اكثرا روي 60 الي 69 بعدش مودم خوبه راضي هستم اذيت نميكنه اشتراك من از 16 ارديبهشت گرفتم تازه خيلي دانلود كردم الان 360 مگا بايت دارم تا 16 خرداد البته از دفعه بد 5 گيگ ميگيرم ماهي 18600 ديگه كفاف ميده صبا خوب سرويس ميده isp هاي ديگه نامحدود كردن ولي خوب سرويس نميدن همه تا ميبينن نا محدود هستش خوشحال ميشن به چيزاي ديگه نگاه نميكنن صبا چيزي رو نبسته . برنامه هاي تورنت و per 2 per همه بازه خلاصه خوبه فقط شما مودم گرفتي usb هم داره 46000 هزار تومن خوب خريدي. پس چرا مودم من 60000 حساب كردن برام !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

نمی دونم حتما شرکتی گرفتی و گرنه نباید این قدر گون باشه این صبا شبا free می ده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

یعنی خطی که به شما دادن 512 اونا که به کاربر خونگی اینقدر نمی دن که حداکثرش که بدن 256 با سرعت دانلود32 می شه

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

یعنی خطی که به شما دادن 512 اونا که به کاربر خونگی اینقدر نمی دن که حداکثرش که بدن 256 با سرعت دانلود32 می شه
    والا اسمن گفتن 256 ولي تو سايت speedtest ميگيرم هميشه رو 500 الي 536 هستش ولي دانلود من كمترينش رو ي 40 الي 45 هستش گرون نيستش 256 2 گيگ گرفتم ماهي 13600 و 5 گيگ ميشه ماهي 18600 صبا ميتونه نامحدود بده ولي اونوقت كيفيتش مياد پايين الان آسياتك داره 64 رو ماهي 10 هزار ميده فقط نامحدود خوب به درد نميخوره وقتي پهناي باند كمه تازه معلوم نيستش بين چند نفر تقسيم بشه ولي من حداقل پهناي باند خوبي دارم تازه پارس آنلاين و آسيا و داتك و شاتل به رد نميخورن پشتيبني شاتل و پارس انلاين دوستام هستن فقط صبا و سپنتا خوبه . فن آوا هم بد نيستش

شما نميدوني من بخوام اتوماتيك كانكشنم وصل بشه چيكار بايد بكنم؟؟؟؟ همش ويندوز مياد بالا بايد كانكت كنم
    در ضمن من مودم رو نميدونم چرا 60 هزار حساب كردن !! البته سود اين شركتها تو مودم هاشون هستش

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بچه ها اين خيلي جالبه ها اين اقاي راستي من تو پرشين تولز باهاش آشنا شدم الان داره اين سرويس ها رو ميده
    دانلود ماهواره اي واقعا خوبه

www.irsorat.com" <h.rasti@yahoo.com
    پكيج 1 شامل :

--- Skystar 2.6 D

+

يك هفته اينترنت نامحدود 256

+

سي دي نرم افزار هاي مورد نياز و آموزش كامل مراحل نصب و راه اندازي
    =================

قيمت براي مصرف كننده : 75.000 تومان

=================

پكيج 2 شامل :

--- Skystar 2.6 D

+

يكماه اينترنت نامحدود 256

+

سي دي نرم افزاري و آموزش كامل مراحل نصب و راه اندازي

=================

قيمت براي مصرف كننده : 100.000 تومان

بهترين سرويس ها به همراه پشتيباني 24 ساعته را با ما تجربه كنيد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پشتيباني :

Yahoo ID : h.rasti

Iranian Clip: salam khaste nabashi in email ke zadi yani cart --- mifroshi ba ye hafte adsl chejorie??? adsl male kojast??? bad baraye download offline che carti behtare
    h.rasti: salam
    h.rasti: --- skystar
    h.rasti: +
    h.rasti: EDSL
    h.rasti: internete mahvareye
    h.rasti: HEllas SAT 2
    h.rasti: namahdod
    Iranian Clip: edsl ba adsl farghi dare???
    h.rasti: edsl mahvareye

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

به بین این سایت های تست دانلود رو ول کن یا یه برنامه دانلود کن اونجا به بین سرعتش چقدر نشون می ده یا از برنامه های P2P استفاده کن برای سوالی که گفتی تا اونجایی که می دونم باید بری توی قسمتconfig دستگاه برای همین یه نگاه به دفترچش بنداز در اونجا برای شما یه ip نوشته که شما زمانی که به اینترنت وصلی اون ip رو درون صفحه web می نویسی بعد وارد قسمت config دستگاهت می شی وی تونی user و pass رو براش تعریف کنی اگه نتونستی دیگه باید با هاش به سازی من که از adsl هیچی نمی دونستم با یکم web گردی همه چی دستم امد و نصبش هم خودم کردم اگه بدی به شرکت این کارو به کنه علاوه بر قیمت هر دفعه که اکانت تون تموم بشه باید بری امونجا دوباره این کار رو برات بکنن
    که اصلا خوب نیست پس بهتره خودت زودتر اقدام کنی سر در بیاری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

راستی این شرکت صبا که گفتی از نظر پشتیبانی چه طوره من که از سپنتا خدمات گرفتم با این که گرون ترین هستش از امکانات و خدماتش واقعا راضی هستم سرعتم بین 11تا 13
    از نظر فیلتر هم مشکلی ندارم تمام برنامه ها مثل p2p ها بازه و اگه به صورت پیش فرض سرعت 11 حساب کنیم در یک روز معادل 1G دانلود دارم قطعی تو این مدت که داشتم خیلی کم بوده و پهنای باند هم مشکلی نداره و همیشه مثل همه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

که نسبت به شما که حساب کردم 2 برابر فضای فعلی شما می تونم دانلود داشته باشم شما حداکثر 12G شب بگیری + فضای روزانه تون یعنی اینکه کلا سرعت تون زیاده ولی از لحاظ حجمی که بخوایم حساب کنیم می بینیم adsl ارائه داده به شما مثل خط معمولی 64K هستش پس باز می بینی که محدویت داری

Banned B O L O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    (∞-∞)

پيش فرض

سلام پهنای باند 2گیگا چند روز میشه به طور میانگین استفاده کرد هر روز 6 ساعت استفاده بکنم
    چند روز طول میکشه
    میدونم بستگی به کار داره کارمن فوقش دانلود نرم افزار در طول یک هفته فوقش 50 مگا بایت است

من بیشتر وب سایت گردی نه چیز دیگه دانلود رو هم گفتم

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض سوال

من يه سوال دارم.

كسي از اينترنت ساعتي سپنتا استفاده كرده؟ كيفيتش چجوره ؟ بعد اين كه ميگه 20000 تومان وديعه اين يعني چي؟

لطفا جواب بديد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •