ای بابا مثل اینکه ول کن ما نیست , کسی راه حلی نداره از شرش راحت شیم؟
ای بابا مثل اینکه ول کن ما نیست , کسی راه حلی نداره از شرش راحت شیم؟
در مورد گوشی سامسونگ 2 راه داری
1- بری تو کلوپ گوشیهای سامسونگ
2- بری به سایت ام تی ان کوپ و از یکی از مدیرای اونجا به اسم shahabSAMSUNGبپرسی!!! خوراکش گوشیهای سامسونگه!!!!!
در مورد نوکیا هم برو تو انجمن کوپ گوشیهای نوکیا و وارد بخش کلوپ اون گوشی بشو راهنماییت میکنن
باسه اینکه نیاز به جستجو نداشته باشی این چنتا لینک را بهت میدم
1- پروفایل شهاب سامسونگ تو ام تی ان کلوپ
2-کلوپ گوشیهای نوکیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- کلوپ گوشیهای سامسونگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdi_vsgh; 04-01-2008 at 20:46.
دوستان عزیز کسی بلد نبود چه شکلی میشه این کارو انجان داد؟!!!!دوستان اینجا کسی میدونه چه جوری میشه اس ام اس ها رو جوری فرستاد که شمارمون نیفته؟؟
یا حداقل همون 4 شماره اول بیفته مثلاً 0936xxxx برای زنگ زدن بلدم کاری کنم شماره نیفته اما برای اس ام اس میخوام بدونم باید چی کار کنم ؟
با تشکر
یعنی واقعاً تاحالا کسی تست نکرده؟
فکر نکنم بشه یه همچین کاری کرد
تا وقتي كسي جواب نده، من پستم رو تكرار ميكنم.![]()
عزیز جان چرا عصبانی میشی سؤال و مدل گوشیت رو یه بار دیگه بگو تا بچه ها راهنماییت کنن
ولی به نظر من شاید وب بروزر رو عوض کنی شاید درست بشه (البته من دقیقاً نمی دونم سؤالت چیه ها اینو همینطوری انداختم شاید درست در بیاد)
ببين شما بايد تنظيمات ايميلتو انجام بدي و از اون طريق هر جي ميخواي بفرستي.
اگر در قرعه کشی برنده بشیم خود شرکت زنگ میزنه بگه بردید ؟
یا نه این یه کلکه که باید خودمون بریم اسامی رو ببنیم ؟
عزیزم بستگی داره شما تعریفت از کیفیت چی باشه...نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخوام رو تبلیغاتشو و این طرحای رنگ رنگیش و قزتی بازیاش اسم کیفیت بذارم به جرئت میتونم بگم که توی تموم دنیا تکه!
ولی اگه بخوایم به تماس گرفتن و اس ام اس زدن و ... بگیم کیفیت...............
والا منم نمیدونم چطوری اون دوستانتون میگن خوبه...من که یه روز گذاشتم توی گوشیم تعطیل بود!
شاید تعریف اونا از کیفیت با من فرق میکنه.
دوستان من توي طرح آبي شركت كردم كد زدم نوشت 4 تومان كم ميشه حالا سوال اينجاست كه من تا 24 ساعت از شارژ استفاده نكنم؟كه اونا در 24 ساعت كم ميكنن پولو يا نه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)