اول سرعت مثل روزه ولی اگر چند شب پشت سرهم بالای ۴ ۵ گیگ دانلود کنی سرعتت کم می شه
اول سرعت مثل روزه ولی اگر چند شب پشت سرهم بالای ۴ ۵ گیگ دانلود کنی سرعتت کم می شه
من سرویسای جدیدو نگرفتم هنوز پس فرد طرحم تموم میشه
اما تا الان شبانم اینجوری بوده از ساعت 1 تا 2 همیشه ی خدا سرعتم محدوده هیچی دانلود نمیشه
اما از 2 تا 8 صبح آزاده آزاده مثلاً من سرویس فعلیم 128 هست سرعتمو رو 8 مگ بستن من از ساعت 2 تا 8
دانلود منیجر زمانبندی کردم شبی 12 تا 14 گیگ دانلود میشه یعنی به عبارتی میشه ماهی 300-400 گیگ میشه دانلود کرد
این عدد برای تورنتایی که سید درست درمون داشته باشن شبی 10-12 گیگ هست
من رکورده دانلود شبانم تو یه ماه 540 گیگ هست
ولی شما رو همون 300-400 گیگ حساب کن و بدون که 1-2 شب سرعت داغونه
این ترافیک بین الملل چطور حساب میشه ؟ چرا دو برابر کم میکنه ازمن؟
مثلا اگر 100 گیگ اینترنت داشته باشی، اگر از اینترنت داخلی استفاده کنی(همون سایتایی که داخل خود شرکت اسماشون رو معمولا تو یه لیست نوشته باشن) میتونی 200 گیگ دانلود کنی. مثلا ایرانسل من بسته ی نامحدود 3 ساعتش 120 گیگ به من میده(60 گیگ اینترنت بین الملل و 120 گیگ اینترنت ملی). اگر فقط از سایت آپارات دانلود کنم میتونم 120 گیگ دانلود کنم. ولی اگر از سایت های خارجی یا همون سایت های دانلود فیلم و سریال دانلود کنم فقط 60 گیگ میتونم دانلود کنم.
اگر 60 گیگ از آپارات دانلود کنم فقط 30 گیگ برای دانلود فیلم از سایت های خارجی باقی میمونه.
دقیق عکس بذار با توضیحی دادی من چیزی نفهمیدم
دوستان شاتل اگه خطتت نکشه بازم میتونی سرعت های بالاتر رو خریداری کنی یا نه؟ (به خاطر حجمش)
مثلا خط تا 8 مگ کشش داشته باشه ولی سرعت 16 مگ بگیری
در آپلود سنتر شاتل لند چند گیگ میشه ریخت؟
من تازه واردم برای آپلود و اینچیزا.
میخوام بدونم من که فیلم های Full HD حجم بالا و بازی دانلود میکنم، میتونم از هر سایتی با هر روشی فیلم ها رو بریزم داخل آپلود سنتر شاتل لند بدون اینکه از تعرفه ی خودم استفاده بشه و بعد با بسته ی 10 هزارتومنی 4 گیگابایت و ترافیک داخلی نامحدود هر چقدر که خواستم دانلود کنم؟
سرعتش حدودن چنده؟ من همین الان با اینترنت ایرانسل تا 17 مگابایت هم دانلود کردم.
اگر بخوام بسته ی 50 هزارتومنی ماهانه هم بگیرم، برای دانلودهام از 10 هزارتومنی نامحدود استفاده میکنه دیگه؟
میشه سرعت آپلود هم بذارید؟
همه ی ساعات شبانه روز همینه؟
مشخصات خط مثل نویز هم لطف میکنید؟
این حتما رادیو
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
بله میتونی بگیری البته بهت هشدار میدن که سرعتت پایین تر از سرویس خریداری شده هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)