تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 829 از 1421 اولاول ... 3297297798198258268278288298308318328338398799291329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,281 به 8,290 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بابا کیفیتو بهتر کنید اصلا دوبرابر پولشو میدیم.فقط کیفیتش خوب شه.این که نشد اینترنت.دستور کار دارن فقط تا میتونن بفروشن.دیگکه فکر نمیکنن یکی درامد و کاراش ازهمین تحت وب ه و کاراشو مختل میکنن!!! همه که برای خوشگذرونی و .. نمیان که!!!

روز به روز داره کاربرای مخابرات بیشتر میشه مسلما کیفیت میاد پایینتر.فقط یه بار سحری که اومدم پای سیستم و اینترنت دیدم سرعتش عالیه چه وبگردی چه دانلود.ولی باز دوباره بعد چند روز افتضاح شد

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

128 نامحدود حداکثر سرعت 7

خوووووبه =))))))))))))

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (2 کاربر عضو شده و 1 مهمان)
    mey123, mohsen_1363
    چی شد؟ میبینم که همه کم آوردن رفتن خوابیدن. آخیییی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

متاسفم بچه ها از همه معضرت میخوام من تمام تلاش خودم را برای بهتر کردن وضعیت کردم

در حال حاضر بهترین راه برای داشتن یک سرویس خوب و نرمال گرفتن سرویس های حجمی 256 به بالا ست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

وعده کاندیدای وزارت ارتباطات: دسترسی خانوارها به اینترنت پرسرعت افزایش می‌یابد

مرجع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۵۴

ایتنا - محمود واعظی، وزیر پیشنهادی روحانی برای تصدی وزارت ارتباطات، وعده افزایش سرعت اینترنت را که از معضلات کاربران ایرانی است، به همراه گسترش دسترسی کاربران به اینرتنت پرسرعت داده است.

رئیس کمیته ارتباطات مجلس شورای اسلامی مهم‌ترین برنامه‌ها و وعده محمود واعظی گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت یازدهم را افزایش سرعت اینترنت و تلاش برای گسترش دسترسی خانوار ایرانی به اینترنت پرسرعت عنوان کرد.

به گزارش ایتنا از مهر، رمضانعلی سبحانی فر با اشاره به جزئیات حضور محمود واعظی در کمیسیون صنایع و معادن مجلس و ارائه برنامه‌ها و دیدگاه‌های خود به این کمیسیون اظهار داشت: وزیر پیشنهادی رئیس جمهور برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بعدازظهر روز سه شنبه با حضور در کمیسیون صنایع و معادن مجلس برنامه ها و دیدگاههای خود را در این زمینه به صورت مکتوب ارائه کرد و توضیحاتی نیز در مورد برنامه‌هایش داد.

وی با بیان اینکه در این جلسه محمود واعظی به تمامی سوالات مدنظر نمایندگان کمیسیون صنایع پاسخ داد، افزود: نمایندگان از پاسخگویی این وزیر پیشنهادی راضی بودند و در کل به نظر می‌رسد کمیسیون صنایع مجلس در مورد این گزینه پیشنهادی اتفاق نظر مثبت دارد.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه شواهد نشان می‌دهد که اکثریت نمایندگان مجلس به گزینه پیشنهادی وزارت ارتباطات رای مثبت دارد، خاطرنشان کرد: دیدگاه محمود واعظی برای توسعه بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور کاملا مثبت و هم صدا با نمایندگان کمیسیون صنایع است.

سبحانی فر با اشاره به مهم‌ترین مباحثی که در جریان حضور وزیر پیشنهادی کابینه تدبیر و امید مطرح شد، گفت: ساماندهی به وضعیت زیرساخت‌های ارتباطی کشور و تصویب هرچه سریع‌تر نظام جامع فناوری اطلاعات کشور از جمله دغدغه‌های مطرح شده از سوی محمود واعظی بود؛ در همین حال وی در برنامه‌های ارائه شده خود در کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی بر تحقق اهداف مدنظر در قانون برنامه پنجم توسعه تاکید کرد.

رئیس کمیته ارتباطات مجلس شورای اسلامی همچنین از وعده گزینه پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای افزایش سرعت اینترنت خبر داد و افزود: محمود واعظی وعده داده است که سرعت دسترسی خانوار به اینترنت پرسرعت گسترش می‌یابد و دولت برای اتمام فاز اجرایی شبکه ملی اطلاعات اهتمام به خرج خواهد داد.

این وعده ها الکی هست وزرای قبلی هم همین وعده ها را دادند
    اینه ا فقط برای بالا بردن امار و مقدار نفوذ اینترنت در اقسا نقاط کشور و گرفتن یک رتبه برتر در منطقه سرویس اینترنت را در همه جاها با طرح های مختلف راه اندازی میکنند ولی اصلا روی کیفیت و بالا بردن سرعت کار نمی کنند

6. 3 کاربر از darzi89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

درزی جان آمار کاربرای مشترک مخابرات چه طوره؟کم شدن یا نه؟
    امار همچنان رو به کاهش است
    در بابل از 2000 نفر انلاین
    و در ساری و امل 1500 نفر

و شهر های دیگر 1000 و زیر 600 نفر

8. این کاربر از darzi89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

متاسفم بچه ها از همه معضرت میخوام من تمام تلاش خودم را برای بهتر کردن وضعیت کردم

در حال حاضر بهترین راه برای داشتن یک سرویس خوب و نرمال گرفتن سرویس های حجمی 256 به بالا ست
    چه راه حل خوب و جواب قانع کننده ای
    در حال حاضر بهترین راه عمل کردن به حرف قبلی شماست : " هر کی ناراضیه بره از یه جا دیگه اینترنت بگیره "
    هیچ تضمینی نیست که سرویس های حجمی هم بعدا این مشکل واسشون پیش نیاد
    پول این همه ملت رو خوردن یه آبم روش ، اینجا ایران است...

10. 4 کاربر از computer_iman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من صب کنم پس دوره ام تموم شه الکی پری روز شارژ کردم

12. این کاربر از Baltaza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    حکومت خود مختار پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام دوستان و هم دردان گرامی

امروز دیگه خیال همه رو از بابت سرویس یک مگ راحت کردم حالا می تونید برید آسوده بخوابید که مخابرات در امن و امان است.

سرویس 1 مگ محدود یکماهه سرعت دانلود 65 کیلوبایت. پس نتیجه میشه گرفت که 2 مگ رو 120 کیلوبایت بستن. پس به بازار دزدا و کم فروش ها خوش آمدید چون اگر سرعت ها واقعی هم شده بود حداقل با 1 مگ باید بین 90-120 کیلوبایت سرعت دانلود داشتیم.( این تست ساعت 5 صبح انجام شده چون مطمئنآ ترافیک شبکه در این ساعت خیلی پایین هستش.)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از Soli_AK47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

بعد از این همه وعده وعید شنبه همه چی اوکیه و.....
    فقط همین
    برو عمو برو خالی بند
    از بیخ خالی بستی

پهنای باند دارن اضافه میکنن- سویچ چینی بوده
    شنبه حله

16. 2 کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •