یادش بخیر این بازی رو حال نمیده بدون آنلاین تموم کنید من یه زمان تموم کردم بعد اومدم با اورجینال برم برای اچویمنت اولین مرحله رو رفتم حال نداد دیگه چون یه بار بیشتر تکراری میشه
یادش بخیر این بازی رو حال نمیده بدون آنلاین تموم کنید من یه زمان تموم کردم بعد اومدم با اورجینال برم برای اچویمنت اولین مرحله رو رفتم حال نداد دیگه چون یه بار بیشتر تکراری میشه
آقا ما كه بازيو تموم كرديم حالا بينم اضافاتي چيزي نيومده واسه بازي ؟
منظورت مراحل بود........اگر 60%تموم شده....مسابقات بروس...و....لیتل هم هست.....پرشات هم باید کامل باشه.....وانتد ها.....و..کبوترها...آقا ما كه بازيو تموم كرديم حالا بينم اضافاتي چيزي نيومده واسه بازي ؟
آقاي محمدرضامس اون لينكتون مثل اينكه خرابه امكان داره اون فايلو به ايميلم سند كنيد? Amordadian@gmail.com
آقاي الون بوي ميشه درباره pareshha كه بايد كامل بشن توضيح بديد من تا حالا نشنيدم
من دارم با يه ان ويديا جيفورس 512 gddr2 و رم 2gig خيلي راحت بازي ميكنم
پرش ها یه سری نقاطی هستند باید از اونجا بپرید و پروسه کامل میشه . وقتی مراحل داستانی تموم میشه تازه 60 درصد بازی باید کلی کار کنید بشه 100
آقاي الون بوي ميشه درباره pareshha كه بايد كامل بشن توضيح بديد من تا حالا نشنيدمدرسته......یه سری سکوی پرش تو سطح شهر هست.....کع اگر با سرعت مناسب از روشون رد بشی....بهت میگه چنتا دیگه مونده.....اگر هم سرعتت کافی نباشه میگه دوباره بپر....فکر کنم 40 تا بود.....درست یادم نیست...پرش ها یه سری نقاطی هستند باید از اونجا بپرید و پروسه کامل میشه . وقتی مراحل داستانی تموم میشه تازه 60 درصد بازی باید کلی کار کنید بشه 100
آقا کسی نفهمید چه باید بکنیم گیر کردیم این یارو هم همش زنگ میزنه
Last edited by iman23; 09-12-2009 at 12:51.
سلام . .آقا کسی نفهمید چه باید بکنیم گیر کردیم این یارو هم همش زنگ میزنه
درسته . .
حال منو هم گرفته . . خیلی زنگ میزنه . . حوصله ای داره به خدا . . کسی بلک لیست نداره نصب کنیم دیگه زنگ نزنه . .
موفق باشید ./
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)