من deseo رو تست کردم ،خیلی خوشم اومد بوی خیلی خوبی هم داره خنک و تلخ ،پخش بو و موندگاری خوبی هم داره اون موقع 60 تومن بود تا مرز خریدشم پیش رفتم واسه بهار و تابستان عالیه
من deseo رو تست کردم ،خیلی خوشم اومد بوی خیلی خوبی هم داره خنک و تلخ ،پخش بو و موندگاری خوبی هم داره اون موقع 60 تومن بود تا مرز خریدشم پیش رفتم واسه بهار و تابستان عالیه
من آوانتیوس رو تست نکردم . کسی هست دوتاشو تست کرده باشه که بدونه شبیه هستن یا نه ؟
ولی این ماین خیلی خوشبو هست.البته به نظرم بیشتر از 60 نمیارزه .امشب قیمت گرفتم 100 تومن .
مال کدوم شرکته ؟ شبیه ادکلن پلیسی از شرکت سوییس پرفیوم هست .
قبلا" هم در موردش صحبت شد ، واسه این شرکته : prestigeparfums.com ولی این مدل تو سایت موجود نیست . راستی علی پخش بو و موندگاریش چطو بود؟![]()
فرمولاسیون 2008 اینه؟
فرمولاسیون قبلی؟
عطری هست زیر 200 تومن رایحه مثه M7 ، پخش بو و موندگاری بالا داشته باشه؟ قیمتا خیلی رفته بالا ، احتمالا با این بودجه نمیشه!
متوسط رو به ضعیف بود ولی خیلی بوش رو دوست دارم.
شبیه اون که بعید میدونم ولی اگه کارهای مجلسی میخوای ادکلن های تری ماگلر و همین اپیوم اگه بیابی .
این کار لانوین هم خیلی پخش بو و ماندگاری داره و بوی توتون میده Avant Garde
این مدل ای من از تری موگلر رو تست کردم خیلی تو این هوا حال میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه نت اولش بوی تریاک خالص میده![]()
خوشبختانه این ادکلن تقلبی نداره
آنفورگیوبل خیلی خوش بو هست به نظرم ولی متاسفانه نه موندگاری و نه پخش بو![]()
علی جان من تو تاشون رو تست کردم. از نظر رایحه مشابه هستند ولی نه اونقدر که تعریفش رو میدن. آونتوس کجا و این کجا![]()
این عکسها که گذاشتید تنها تفوتشون این هست که شیشه ها به صورت معکوس قرار دارند.
اگر به درب شیشه توجه کنید که از پشت عکس گرفته شده و دیرگی از جلو و با هم هیچ فرقی ندارند
فکر نکنم زیر 200 بشه جایگزین مناسبی برای ام7 پیدا کرد. میتونید 50 میل این عطر رو تهیه کنید که ارزشش رو خواهد داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)