تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 829 از 4105 اولاول ... 32972977981982582682782882983083183283383987992913291829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,281 به 8,290 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سربازي چيزي هست كه وقتي عقبش بندازين انگار يه كار نكرده دارين. مگه قرار باشه اصلا نرين!
    بعد از كلي كش دادن خدمت سربازيم2 ماه تا تاريخ ترخيصم مونده ولي هنوز كه هنوزه دارم خودم رو سرزنش ميكنم كه اگه اون روزي كه تا در اداره پست رفتم مداركم رو ارسال ميكردم سه يا چهار ماه پيش ترخيص شده بودم شايد!
    خدمت رو عقب نندازين حتي اگه آنشا دارين و ميدونين در بهترين حالت ممكن ميگذرونيدش!
    واقعا اون ترمی رو که مرخصی گرفتم نشستم ارشد خوندم و سربازی رو انداختم عقب کاش این کارو نمی کردم الان تموم شده بود با خیال راحت مینشستم برای ارشد می خوندم .

بماند که ارشد قبول شدیم ولی نگذاشتند بریم

2. این کاربر از asemuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من این ترم درسم تموم میشه و باید بعدش برم اجباری (چیزی که اصلا دوست ندارم. چون دو سال از زندگیمو به راحتی تلف خواهم کرد.)
    حالا سوالم اینه: پدرم چند سال پیش تصادف کرد و توی یکی از پاهاش میل کار گذاشتند. بعدشم چند سال بعدش سکته کرد و یکی از رگهای قلبش کامل گرفت و یکی دیگه هم نیمه سالمه اما خداروشکر سرکارش میره (شغل آزاد که البته واسه قلبش شغل بدیه). حالا من نمیتونم تحت یه عنوانی چیزی، معافیت کفالت بگیرم؟ البته دوتا برادر دیگه دارم که هیچ کدوم اجباری نرفتن و یکیشون شمال درس میخونه و یکیشون هم ازدواج کرده.
    ممنون

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من این ترم درسم تموم میشه و باید بعدش برم اجباری (چیزی که اصلا دوست ندارم. چون دو سال از زندگیمو به راحتی تلف خواهم کرد.)
    حالا سوالم اینه: پدرم چند سال پیش تصادف کرد و توی یکی از پاهاش میل کار گذاشتند. بعدشم چند سال بعدش سکته کرد و یکی از رگهای قلبش کامل گرفت و یکی دیگه هم نیمه سالمه اما خداروشکر سرکارش میره (شغل آزاد که البته واسه قلبش شغل بدیه). حالا من نمیتونم تحت یه عنوانی چیزی، معافیت کفالت بگیرم؟ البته دوتا برادر دیگه دارم که هیچ کدوم اجباری نرفتن و یکیشون شمال درس میخونه و یکیشون هم ازدواج کرده.
    ممنون
    خیر.نمیشه.
    چون دو تا داداش دیگه داری.

5. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

ممنون
    شنبه
    اعلام شرايط جديد معافيت يگانه فرزند مراقب يا نگهدارنده پدر نيازمند مراقبت
    گروه ناجا- درمقررات جديد خدمت وظيفه عمومي در معافيت كفالت يگانه فرزند مراقب يا نگهدارنده پدر نيازمند مراقبت ، سن پدراز 59 سال تمام به 65 سال تمام تغيير يافت.
    به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا "سرهنگ محمد رضا اكبرحلوايي" معاون مشمولان و امورمعافيت هاي اين سازمان بااشاره به اجرايي شدن شرايط جديد مربوط به معافيت يگانه فرزند مراقب يا نگهدارنده پدر نيازمندمراقبت گفت :برابر قانون خدمت وظيفه عمومي ، شرط بهره مندي مشمولان غير غايبي كه يگانه مراقب و نگهدارنده پدر مي باشند ، نيازمندي پدر به مراقبت است كه بايد از سوي شوراي پزشكي احراز گردد و اشخاصي كه داراي كهولت سن باشند نيازي به طرح پرونده آنان در شوراي پزشكي نمي باشد.

سرهنگ محمدرضا اكبر حلوايي افزود: برابر بررسي هاي صورت گرفته توسط ستادكل نيروهاي مسلح اتمام 65 سالگي بعنوان كبر سن تعيين گرديده و در نتيحه از پنجم فروردين ماه سال 91 مشمولان غير غايبي كه پدر آنان وارد 66 سالگي شود بدون طرح پرونده در شوراي پزشكي ، مورد رسيدگي قرار خواهندگرفت و درخصوص پدران كمتراز 65 سال تمام ، اعطاي معافيت منوط به تعيين نيازمندي پدر مشمول به مراقبت توسط شوراي پزشكي مي باشد.

وي درخصوص رسيدگي به درخواست هايي كه مربوط به مقررات سابق يگانه مراقب پدر بالاي 59سال بوده اعلام داشت : افرادي كه درخواست خود را تا پايان روزچهارم فروردين ماه سال91دردفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10) به ثبت رسانيده باشند مشروط به اينكه هنگام ثبت در خواست در سن مشموليت بوده و واجد شرايط معافيت بوده باشند رسيدگي به درخواست آنان برابر مقررات سابق يعني سن 59 سال تمام پدر بلامانع است.

داشتن برادر حتی با شرایط ازدواج و مهاجرت مانع از دریافت معافیت کفالت است

---------- Post added at 08:44 AM ---------- Previous post was at 08:41 AM ----------

ای بابا
    من که سربازیم افتاد دزفول (750 کیلومتر اونورتر)
    خیلی نامردیه و پارتی بازیه
    انشاالله که خیر داداش
    خیلی نامردی هست ولی خیلی پارتی بازی نیست. هزاران نفر از جونای مملکت کیلومترها انور تر از خونه شون دارن خدمت میکنن. تنت سالم باشه

7. 3 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خب احتمال داره بیوفتی شهر خودت.ولی اگر هم نیوفتادی با توجه به همین مشکلت یه استشهاد محلی درست میکنی و از طریق نیروی انسانی پادگانت تقاضای انتقالی میکنی و احتمال خیلی زیاد انتقالیت درست میشه.ولی باید پیگیر باشی.
    استشهاد محلی منظورت اینه که از دکتر نامه بگیرم که مثلا این شخص نیاز به ویزیت شدن توسط دکتر در وقت های گوناگون داره ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

استشهاد محلی منظورت اینه که از دکتر نامه بگیرم که مثلا این شخص نیاز به ویزیت شدن توسط دکتر در وقت های گوناگون داره ؟
    نه عزیز.
    یعنی اینکه اگر خدای ناکرده افتادی یه جایی دور از شهر خودت ، خانواده ات یه استشهاد محلی درست میکنن و به امضای چند تا از همسایه ها و اشناها میرسونن که شما مشکل قلبی داری و نیاز به مراقبت داری و از این حرفا.بعد مسجد و نیرو انتظامی هم مهر میزنن و ضمیمه پرونده ای که تشکیل دادی میشه و برای بررسی تو کمیسیون پادگانت(مرکز) فرستاده میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان در مورد ترخیص شدن بخاطر قبولی در دانشگاه و اعزام مجدد اطلاعات میخوام،،
    مثلا من که الان با قانون 17 ماه دارم خدمت میکنم، اگه ارشد قبول بشم، بعد دو سال ادامه خدمتم چطوری میشه،،
    ادامه 17 ماه میدم یا ادامه 21 ماه؟
    یعنی قانون جدید شامل حال من میشه یا نه؟
    تو پادگان خودم ادامه میدم؟
    یا ممکنه بیفتم یه یگان و حتی یه ارگان دیگه؟

اگه کمکم کنید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان در مورد ترخیص شدن بخاطر قبولی در دانشگاه و اعزام مجدد اطلاعات میخوام،،
    مثلا من که الان با قانون 17 ماه دارم خدمت میکنم، اگه ارشد قبول بشم، بعد دو سال ادامه خدمتم چطوری میشه،،
    ادامه 17 ماه میدم یا ادامه 21 ماه؟
    یعنی قانون جدید شامل حال من میشه یا نه؟
    تو پادگان خودم ادامه میدم؟
    یا ممکنه بیفتم یه یگان و حتی یه ارگان دیگه؟

اگه کمکم کنید ممنون میشم
    وقتی دوباره بیایید خدمت طبق قانون همون سال باید خدمت کنی.شاید تا اون سال بشه 15 ماه شایدم 24 ماه.
    محل خدمتت هم احتمال داره که عوض بشه ولی همون ارگان خواهی بود .

12. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

25 خرداد ، تاریخ کارتمه
    یعنی میـــــاد ؟؟؟؟
    دیگه نمیکشه !!!

14. این کاربر از هشت بهشت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

سلام
    من الان دارم دانشگاه درس میخونم برای اینکه برم دنبال معافیت باید معافیت تحصیلی م تموم شه یا همین الان میتونم برای کفالت اقدام کنم؟؟؟
    قوانین کفالت که تغییری نکرده؟؟؟
    کسی اطلاعی نداره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •