واقعا اون ترمی رو که مرخصی گرفتم نشستم ارشد خوندم و سربازی رو انداختم عقب کاش این کارو نمی کردم الان تموم شده بود با خیال راحت مینشستم برای ارشد می خوندم .
بماند که ارشد قبول شدیم ولی نگذاشتند بریم![]()
واقعا اون ترمی رو که مرخصی گرفتم نشستم ارشد خوندم و سربازی رو انداختم عقب کاش این کارو نمی کردم الان تموم شده بود با خیال راحت مینشستم برای ارشد می خوندم .
بماند که ارشد قبول شدیم ولی نگذاشتند بریم![]()
من این ترم درسم تموم میشه و باید بعدش برم اجباری (چیزی که اصلا دوست ندارم. چون دو سال از زندگیمو به راحتی تلف خواهم کرد.)
حالا سوالم اینه: پدرم چند سال پیش تصادف کرد و توی یکی از پاهاش میل کار گذاشتند. بعدشم چند سال بعدش سکته کرد و یکی از رگهای قلبش کامل گرفت و یکی دیگه هم نیمه سالمه اما خداروشکر سرکارش میره (شغل آزاد که البته واسه قلبش شغل بدیه). حالا من نمیتونم تحت یه عنوانی چیزی، معافیت کفالت بگیرم؟ البته دوتا برادر دیگه دارم که هیچ کدوم اجباری نرفتن و یکیشون شمال درس میخونه و یکیشون هم ازدواج کرده.
ممنون
خیر.نمیشه.
چون دو تا داداش دیگه داری.
شنبه
اعلام شرايط جديد معافيت يگانه فرزند مراقب يا نگهدارنده پدر نيازمند مراقبت
گروه ناجا- درمقررات جديد خدمت وظيفه عمومي در معافيت كفالت يگانه فرزند مراقب يا نگهدارنده پدر نيازمند مراقبت ، سن پدراز 59 سال تمام به 65 سال تمام تغيير يافت.
به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا "سرهنگ محمد رضا اكبرحلوايي" معاون مشمولان و امورمعافيت هاي اين سازمان بااشاره به اجرايي شدن شرايط جديد مربوط به معافيت يگانه فرزند مراقب يا نگهدارنده پدر نيازمندمراقبت گفت :برابر قانون خدمت وظيفه عمومي ، شرط بهره مندي مشمولان غير غايبي كه يگانه مراقب و نگهدارنده پدر مي باشند ، نيازمندي پدر به مراقبت است كه بايد از سوي شوراي پزشكي احراز گردد و اشخاصي كه داراي كهولت سن باشند نيازي به طرح پرونده آنان در شوراي پزشكي نمي باشد.
سرهنگ محمدرضا اكبر حلوايي افزود: برابر بررسي هاي صورت گرفته توسط ستادكل نيروهاي مسلح اتمام 65 سالگي بعنوان كبر سن تعيين گرديده و در نتيحه از پنجم فروردين ماه سال 91 مشمولان غير غايبي كه پدر آنان وارد 66 سالگي شود بدون طرح پرونده در شوراي پزشكي ، مورد رسيدگي قرار خواهندگرفت و درخصوص پدران كمتراز 65 سال تمام ، اعطاي معافيت منوط به تعيين نيازمندي پدر مشمول به مراقبت توسط شوراي پزشكي مي باشد.
وي درخصوص رسيدگي به درخواست هايي كه مربوط به مقررات سابق يگانه مراقب پدر بالاي 59سال بوده اعلام داشت : افرادي كه درخواست خود را تا پايان روزچهارم فروردين ماه سال91دردفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10) به ثبت رسانيده باشند مشروط به اينكه هنگام ثبت در خواست در سن مشموليت بوده و واجد شرايط معافيت بوده باشند رسيدگي به درخواست آنان برابر مقررات سابق يعني سن 59 سال تمام پدر بلامانع است.
داشتن برادر حتی با شرایط ازدواج و مهاجرت مانع از دریافت معافیت کفالت است
---------- Post added at 08:44 AM ---------- Previous post was at 08:41 AM ----------
انشاالله که خیر داداش
خیلی نامردی هست ولی خیلی پارتی بازی نیست. هزاران نفر از جونای مملکت کیلومترها انور تر از خونه شون دارن خدمت میکنن. تنت سالم باشه![]()
استشهاد محلی منظورت اینه که از دکتر نامه بگیرم که مثلا این شخص نیاز به ویزیت شدن توسط دکتر در وقت های گوناگون داره ؟
نه عزیز.
یعنی اینکه اگر خدای ناکرده افتادی یه جایی دور از شهر خودت ، خانواده ات یه استشهاد محلی درست میکنن و به امضای چند تا از همسایه ها و اشناها میرسونن که شما مشکل قلبی داری و نیاز به مراقبت داری و از این حرفا.بعد مسجد و نیرو انتظامی هم مهر میزنن و ضمیمه پرونده ای که تشکیل دادی میشه و برای بررسی تو کمیسیون پادگانت(مرکز) فرستاده میشه.
دوستان در مورد ترخیص شدن بخاطر قبولی در دانشگاه و اعزام مجدد اطلاعات میخوام،،
مثلا من که الان با قانون 17 ماه دارم خدمت میکنم، اگه ارشد قبول بشم، بعد دو سال ادامه خدمتم چطوری میشه،،
ادامه 17 ماه میدم یا ادامه 21 ماه؟
یعنی قانون جدید شامل حال من میشه یا نه؟
تو پادگان خودم ادامه میدم؟
یا ممکنه بیفتم یه یگان و حتی یه ارگان دیگه؟
اگه کمکم کنید ممنون میشم![]()
وقتی دوباره بیایید خدمت طبق قانون همون سال باید خدمت کنی.شاید تا اون سال بشه 15 ماه شایدم 24 ماه.
محل خدمتت هم احتمال داره که عوض بشه ولی همون ارگان خواهی بود .
25 خرداد ، تاریخ کارتمه
یعنی میـــــاد ؟؟؟؟
دیگه نمیکشه !!!
کسی اطلاعی نداره...
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)