سلام لینک چک کردن میزان مصرف لطفاً ؟
ین لینک دیگه کار نمیکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام لینک چک کردن میزان مصرف لطفاً ؟
ین لینک دیگه کار نمیکنه :
برید تو سایت اصلی sabanet.ir قسمت پشتیبانی و بعد پنل کاربری.
این لینک هم لود نمیشه :
زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل داره سایت و تا بعد ازظهر وصل میشود
سلام
دوستانی که صبانت دارن درکل از دانلود شبانه راضی هستن یا نه؟
::: Sent From My Xperia TX, Using Tapatalk 2 :::
در کل بله، یک و نیم گیگ حدودا دانلود میکنم. شهرستان هستم.
نقاط ضعفش اینه که، اولا یک سری سرور های پرکاربرد رو در شب محدود میکنه سرعتش رو مثل آپلود باز یا Ifile و دوما در مواقعی از سال ، مدت محدودی کلا سرعتش میاد پایین، مثل ماه رمضون امسال ولی در کل خب خوبه.
------------------------------------------------------------
Last edited by azazaz; 20-03-2013 at 11:55.
آقا دوستانی که صبا دارن یه سوال...
من یه 2 ماه بود از مخابرات می گرفتم.الان برگشتم صبا. (ظاهرا اشتباه کردم) قبلا با شبانه تورنت دانلود می کردم. قبل 2 وصل می شدم و این حرفا...خلاصه هی بدی نبود تا صبح بین 1 تا 2 گیگ دانلود می کرد. ولی الان تا نرم افزار تورنت را باز می کنم انگار کلا اینترنت تعطیل می شه ...نه تنها از تورنت چیزی دانلود نمی کنه (سرعت ماکسیمم 5-10 کیلو) بلکه هیچ صفحه ای هم نمیاره کلا داغونه. البته ابنا که می گم مال شبانه رایگانه. خواستم بدونم برا همه همین طوره وضعیت؟ وضع دانلود شبانتون چطوریه؟
دوستان توی تهران 2 مگ بگیری تو دانلود شبانه سرعت واقعی رو میده به آدم حداقل یعنی 250 مثلا ؟
آقا دوستانی که صبا دارن یه سوال...
من یه 2 ماه بود از مخابرات می گرفتم.الان برگشتم صبا. (ظاهرا اشتباه کردم) قبلا با شبانه تورنت دانلود می کردم. قبل 2 وصل می شدم و این حرفا...خلاصه هی بدی نبود تا صبح بین 1 تا 2 گیگ دانلود می کرد. ولی الان تا نرم افزار تورنت را باز می کنم انگار کلا اینترنت تعطیل می شه ...نه تنها از تورنت چیزی دانلود نمی کنه (سرعت ماکسیمم 5-10 کیلو) بلکه هیچ صفحه ای هم نمیاره کلا داغونه. البته ابنا که می گم مال شبانه رایگانه. خواستم بدونم برا همه همین طوره وضعیت؟ وضع دانلود شبانتون چطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)