دقیقا همین وضعیت رو منم دارم و از ساعت 12:30 تا 6 صبح کمتر از 6 تا 7 دانلود دارم... خیلی کمتر...
دقیقا همین وضعیت رو منم دارم و از ساعت 12:30 تا 6 صبح کمتر از 6 تا 7 دانلود دارم... خیلی کمتر...
دیگه این پارس خیلی شبانه اش به درد نخور شده
من با 128 600 مگ دانلود داشتم رفتم سرویس 1 مگ گرفتم که مثلا سرعت شبانه اش زیاد بشه
دیشب فقط 1.5 گیگ دانلود کرد
با 512 آسیاتک با قیمتی خیلی پایین تر از پارس و حجمی بیشتر از اینی که الان میده شبانه 1.5 گیگ دانلود میکرد
این دوره شارژ من تموم بشه دیگه تمدید نمیکنم و ISP رو عوض میکنم
چه كاريه حالا
خوب لينك بده خودم برات دان ميكنم
خوب ما چيكار كنيم اينجا اكثرا شركته و شبا دانلود نميكنن بجاشون ما دانلود ميكنيم كه حروم حدر نشه
100% همينه.
مخلص شمام هستيم.
رفيق من امار همه جارو دارم فعلا وضعيت پارس بهتره .
دعا ميكنيم پهناي باند بدن مراكز شمام شبانه رديف بشه.
همین دیگه صرف نمیکنه از 12:30 بزاری چون سرعت اوایل شب خیلی کمه فقط 6 تا 7 صبح هست که برای من در عرض یک ساعت میشه 600 مگابایتی دانلود کرد و سرعت قابل قبوله
باز هم به نظرم بین شرکت ها از همه بهتر باشه چون همون 1 ساعت دانلود 6 تا 7 صرف میکنه و نیاز های موجود رو برطرف
آدم که همیشه دانلود نداره مگه اینکه از اینکه دانلود شبانه رایگانه و بی نصیب نمونه الکی بزنه یه فیلمی یه برنامه ای که اصلا کاربرد نداره براش دانلود بشه و الا نیازهای اساسی و بجا هر روز وجود نداره که بخوایم سیستم رو شب و روز روشن بزاریم برای دانلود
گور بابای پارس .... از 6 تا 7 هم 600 مگ نمیگگیره باسه ما! نزدیک 580 مگ میشه..... وای بصرف تره!!!!!
ببین به مرگ دارن میگیرنمون که به تب راضی بشیم..... خدا از سرشون نگزره.
داداش شما از ساعت 6 تا 6:58 میزاری دانلود کنه از ترافیکت کم نمیشه؟
نخیر کم نمیشه
دقیق باید تا 6:85 باشه
جزئیات نداره؟(مثلا از Pause استفاده نکنم و ....)
باید حتماً دیسکانکت بشی
ADSL DSL-N11 asus
من یه گوشی ایفون دارم اگه این مدم رو بخرم میتونم با ایفون از طریق به اینترنت وصل شم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)