سلام دوستان
من میخوام طرح ولادت تا ولایت را ثبت نام کنم و خطم هم معمولیه و میخواستم بدونم حدودا سرعت دانلودش چقدره؟ (سپاهانشهر)
با تشکر
سلام دوستان
من میخوام طرح ولادت تا ولایت را ثبت نام کنم و خطم هم معمولیه و میخواستم بدونم حدودا سرعت دانلودش چقدره؟ (سپاهانشهر)
با تشکر
سلام دوستان
با تشکر
سلام. از شاتل بخوام بیام اینترنت مخابرات بگیرم لازمه قبلی (شاتل) رو تخلیه کنم؟
یا فقط داخل سامانه تلفنی 2020 ثبت نام کنم , خود مخابرات رانژه شرکت قبل رو برمیداره؟
فقط ثبت نام کافیه
خود مخابرات رانژه میکنه
Sent from my HTC One
با سلام خدمتان دوستان عزیز.من یه طرح تابستونه 1 مگ با 5 گیگ ترافیک و 2 گیگ هدیه گرفتم.یه سوال مگه این طرح شبانه رایگان نداره؟اگه داره پس چرا من دیشب ساعت 3 زدم دانلود الان که رفتم تو سایت پلوتون میبینم که حدود 600 مگ از ترافیکم کم شده؟چرا؟باید چیکار کنم؟![]()
امروز یک اتفاق جالب افتاد طرح عید ولادت تا ....... من حدود 820 مگ ترافیک داشت چون بزودی قصد خداحافظی با مخابرات را دارم قرار شد این ترافیک باقیمانده را مصرف کنم از طریق کنسول بازی یک حجم 600 مگابایتی را برای دانلود قرار دادم بعد از گذشت یک ساعت حجم من تمام شد از طریق کنسول قسمت پهنای باند مصرف شده را مشاهده کردم در طول این یک ساعت فقط 362 مگابایت مصرف شده بود !!!! در صورتی که حجم ترافیک من بیشتر بود در شرایطی این اتفاق افتاد که هیچ گجت و دستگاهی به مودم متصل نبوده است !!!! اگر جمله یا اسمی برای این اتفاق پیدا کردید حتما بیان کنید !!
سلام
من این طرح ولایت بدون مودم ۱ ماهه را از طریق سایت ثیت نام کردم. (برای تست) فعلا ۲ مگ نامحدود دارم . در پنل گذینه مربوط به این سرویس اضافه شده اما در مقابل وضعیت سرویس علامت اخطار هست روی ان که میرم نوسته تاریخ اشتراک تمام شده یا اشتراک غیرفعال است!
برا فعال شدن چه کاری باید انجام بدهم؟؟
ممنون
تماس گرفتم ۲۰۲۰ میگویند باید رانژه بشه!!! من که نفهمیدم منظورشون چیه! خط من همین الان هم رانژه هست! ۲ مگ نا محدود دارم!!
اگر از دوستان کسی بتواند کمکی کنه ممنون میشوم.
یکی از دوستان بی زحمت لینک سرویس ها و قیمت ها را بذاره.
درود بر شما ...
دوست عزیز این مشکلات طبیعی است چون بی برنامگی در مخابرات به صورت وحشتناکی به چشم میخورد پیشنهاد میشه فردا با کپی کارت ملی به مراکز مخابراتی ( موجود در سایت) مراجعه کنید و درخواست یوز و پسورد جدید بکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)