بچه ها
وضعیت شبانه چطوریاست ؟
رایگانه واقعا ؟
دانلود نکنیم بعد واسمون حساب شه !
سرعت 128 چقدر سرعت میده شبانه ؟
بچه ها
وضعیت شبانه چطوریاست ؟
رایگانه واقعا ؟
دانلود نکنیم بعد واسمون حساب شه !
سرعت 128 چقدر سرعت میده شبانه ؟
lمن دو شب اول با سرعت 512 نزدیک 600 700 مگ دانلود کردم
ولی 3 شب بعد یه شبش که سر ساعت 2 قطع شد
2شب آخر هم سرعت خیلی بده ماکزیمم 32 اینا میشد و بیشتر از 320 30 مگ هم نتونستم توی دو شب آخر دانلود کنم
جالب اینجاسن که من لپتاپ رو ساعت 2 شب روشن میکنم و میزارم دانلود بشه و ساعت 5:50 خاموش بشه
ولی همیشه نگاه کردم دیدم یه 20 مگ 30 مگ ... قبل ساعت 2 ازم کم کرده در صورتی که خاموش بوده !
صبح ها هم که کلا نیستم مثلا ساعت 7 صبح زده 80 مگ ساعت مثلا 8 :42 زده 160 مگ دانلود ! نمیدونم شاید جن ها دارن دانلود میکنن !
چند وقته شدیدا حس میکنم ایرانسل خیلی بیشتر از چیزی که من حساب میکنم کم میکنه باهاشونم صحبت کردم میگن سیستم درست حساب میکنه !
وضعیت شما چجوریه ؟
تو بازار مودم وايمكس نيست اينها رو خود شركت سفارش ميده و از چين ميارن
اگر هم پيدا كني به دردسرش نميارزه
بهتره از مودم هاي دست دوم كه بعضي از دوستان واسه فروش ميزارن استفاده كني
تخفيف بعدي با خداست چيزي نميشه گفت
حالا كه واسه مهر و ميلاد امام رضا تخفيف ندادن بعيد ميدونم حالا حالاها بدن
با پشتيباني تماس بگيريد و مشكلتون روبگيد
فكر نكنم اون نوع حساب خانگي تغيير كنه و ربطي هم بهش نداره مهم سرويسي هست كه واستون فعال شده و تو حساب تون نوشته
این رو هم جواب بدین
با يه مدل ديگه يا با همون مدل؟
اگه تو 1-2 روز اخير واست وصل كردن و مودم مشكل داره ميشه
سلام دوستان من امروز اومدن مودممو نصب کردن...بعد یارو گفت 24 ساعت دیگه واست پیام میاد ک وایمکست فعال میشه..بعد از چند ساعت پیام اومد ک ب دنیای وایمکس خوش اومدید و فعال شد اما الان ب نت وصل نمیشه...باید پول ب حسابشون بریزم تا وصل شه؟تو فرم ثبت نام 5گبگ ماهیانه رو زدم ک مبلغش22 هزار بود اما فعلا ک فقط هزینه نصب مودمو ومودمو دادم..حساب اعتباری128دارم
ازدوستان عزیز کسی مودم همراه ایرانسل که جدبد تبلیغ میکنند داره؟میشه یه توضیحی بدن؟از سرعت دانلود،انت دهی،و...کلا یه اطلاعات جامع
ممنونم
دوستان
اگه 512 بگیریم شبانه رایگان هم 512 هست ؟
من 128 دارم
کارت دانشجویی ببرم حله ، یا باید نامه از دانشگاه بگیرم ؟
راحت نامه رو میدن ؟
سلام برنامه ی networx دانلود کنهر حجمی استفاده کنی میزنه
بچه ها من بعضی وقتا یه فایم مثلا 700 مگی رو میزنم 2 تا 6 دانلود کنه هرچیشو که تونست صبح میبینم مثلا 350 مگشو دانلود کرده ولی توی جزئیات وایمکسم که میرم زده مثلا یه 240 یه 190 یه.... که مجموعا 800 850 میشه ولی من فقط 350 مگ دانلود کردم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)