حالا ما از بالا به پایین رو راضی هستیمولی بانجی جامپینگ خیلی خوبه، راستی توی Discovery Science یک بار طرف اومد برعکس بانجی جامپینگ رو اجرا کرد. از زمین رفت بالا.
اون بیشتر توصیه میشه
![]()
کلاردشت هم توصیه میشه خفن![]()
حالا ما از بالا به پایین رو راضی هستیمولی بانجی جامپینگ خیلی خوبه، راستی توی Discovery Science یک بار طرف اومد برعکس بانجی جامپینگ رو اجرا کرد. از زمین رفت بالا.
اون بیشتر توصیه میشه
![]()
کلاردشت هم توصیه میشه خفن![]()
Last edited by elendil; 23-06-2010 at 20:54.
دوستی که میخواد بیاره خونه : ادامه نده معلق میشی ها! (مثل من)
من از اول تا یه هفته پیش برنامه ریزی میکردم بعد کنکور چی کار کنم! ولی از هفته پیش فهمیدم کنکور تموم شه چقدر دلم براش تنگ میشه از اون روز به بعد دیگه نمی تونم در باره تفریحات فکر کنم!!!!
منم میام ولایت(تهران) با فامیلا و دوستان میرم کوه!
Bio جان این آواتارت چیه؟! چقدر بیریخته!
Elendil میخوای معلق شی اول اون کاربر فعالیتو تقدیم کن و بعد معلق بشو
هلو خوردم ، گفتم از هستش یک عدد عکس بگیرم![]()
.
ولی بیشوخی یک جور نماد خاصی است ، توی یک آهنگ بود خوشم اومد گزاشتم.
Last edited by BioHazard; 23-06-2010 at 20:40.
!!
من تا الان فکر میکردم همبرگره!
در ضمن هسته هلو اونجوری نیست ، اون هسته زردآلو هستش
راستی یادم اومد
من یکی از کارایی که میخوام بکنم بشینم Lost رو ببنیم
همینطور چند تا بازی که ازشون منع شده بودم رو بازی کنم شاید sims هم بازی کردم![]()
Last edited by BossX; 23-06-2010 at 20:43.
من 24 ، How I met your mother , Torchwood , Desperate Housewives.
راست میگی زردآلو بود. دیگه شما بدلیل کنکور ببخش مارو.
راستی Resident Evil 5 یادت رفتا !!!!!
یه چیز رو بگم راستی تا یادم نرفته دوستانی که پیک سنجش این هفته رو گرفتن توی صحبتای دکتر توکلی ( جدا با این آدم و این مدت طولانی که کنکور رو برگزار کردی حال میکنم 40 ساله چقدره![]()
) اخرین مطلبی که گفته بود این بود که درجه دشواری کنکور سراسری 89 مثل 88 هست
![]()
![]()
همه میدونیم که کنکور معمولا هر چند سال توی یک سری از دروس متحول میشه و سال بعدش یا مثل همون سال میاد یا یکم آسونتر ولی با همون تیپ سوالی ( پارسال شیمی و زبان متحول شدن ) من با اینکه از قاعده های کنکور میگم امسال فیزیک مثه 85 و 87 هستش و ریاضی هم مثه 84 جهنم میشهحرف دکتر توکلی رو توی زمینه سطح دشواری قبول نمیتونم بکنم
اگه مثل 88 بگیرن که عالیه ، بهترین درصدام توی جمع بندی واسه 88 بود.
فقط درجه سختی فیزیک مثل 84 نباشه ولی شیمیش مثل 84 باشه خوبه![]()
فقط درجه سختی فیزیک مثل 84 نباشه ولی شیمیش مثل 84 باشه خوبه![]()
اگه کنکور رو از نظر درجه سختی اینطوری بگیرن خیلی باحال میشه
ادبیات ( والا به نظر من سالی که قله سختی باشه نداریم ولی میگم84 ) = ادبیات 84
عربی ( واقعا دیگه اصلا فرقی نمیکنه ) = عربی یکی از این دو سه سال
دینی = هنر88
زبان = زبان88
ریاضی = ریاضی85
فیزیک = فیزیک84
شیمی = شیمی تجربی 88
اینطوری بشه کنکور واقعا دیدنی میشه![]()
![]()
مخصوصا فیزیکش ، چه حالی میده
امسال یک سوال 3 بعدی میاد توی فیزیک اونم از نوع قانون لنز که میگن پرنده ای روش مداری الکتریکی بسته شده است که مقاومت آن بصورت نوسانی در حال کم و زیاد شدن است. در ثانیه 0.000000000001 ثانیه شدت جریان در مداری که در مقابل آن است چگونه تغییر میکند
توی پاسخ نامه : پرنده چون توی هوا هست احتمالا شکارچی اونو شکار میکند و تیرش به مقاومت میخورد پس گزینه 4 مورد قبول است![]()
ویزای نخجوان برداشته شده نه باکو.نخجوان هم نسبتا گرانی است و بیشتر از ۳ ۴ روز خوش نمی گذرد.تو همون روز اول می توانید بهترین مکان هایش را دیدن کنید.یکی از مکان های جالب غار اصحاب کهف و قبر حضرت نوح است.شیراز هم بد نیست الان ولی اگه بشه رفت آذربایجان مخصوصا الان که ویزاشو برداشته برای ایرانیا ، که خیلی توپه (یکی منو خاموش کنه لطفا !!!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)