تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 829 از 1211 اولاول ... 329729779819825826827828829830831832833839879929 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,281 به 8,290 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان قبلا توی pes 2009 در قسمت settings میشد واسه کیبورد یک سری دکمه هایی را تنظیم کرد که با کیبورد بشه مثل joystick دریبل زد

(دکمه ها را طبق عکس انتخاب میکردم و توی بازی در قسمت controller settings تنظیمات را روی تایپ 3 میذاشتم و راحت دریبل میکردم) ولی توی این بازی این قسمت اصلا وجود نداره، حتی تنظیمات نوع شوت زدن و ... هم برداشته شده
    آیا راهی برای درست شدنش وجود داره ؟

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نه مهدی جان.
    این پچ باعث میشه که روی ضربات آزاد زیر استوک و دندونه هاش معلوم باشه.(به استوک بازیکن ضربه آزاد زن نگاه کن.)
    یعنی عکس سمت راستی ماله الانه و سمت چپی ماله بعد از نصب پچ.
    ---
    فقط یکی بگه چه جوری اجراش کنم؟

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

نه مهدی جان.
    این پچ باعث میشه که روی ضربات آزاد زیر استوک و دندونه هاش معلوم باشه.(به استوک بازیکن ضربه آزاد زن نگاه کن.)
    یعنی عکس سمت راستی ماله الانه و سمت چپی ماله بعد از نصب پچ.
    ---
    فقط یکی بگه چه جوری اجراش کنم؟
    ممنون
    باید بریزی توی کیت سرور

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی پیدا کردم:
    من آخرین پچ کنامی با کرکش رو ریختم.
    بعد آخرین ورژن کیت سرور رو ریختم.
    حالا الان با کیت سرور میخوام پچ بریزم حتی اینستال رو هم میزنم ولی نصب نمیشه پچ ها
    لطفا یکی راهنمایی کنه.؟

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

درمورد مساله اول من دقیقا متوجه منظور شما نمیشم اما اگه برای یک تیم میخواید اینکار رو بکنید براحتی از توی بخش ادیت میشه اینکار رو انجام داد اما اگه میخواین برای تعداد خاصی از تیمها این عمل رو انجام بدین با برنامه pes editor و یا برنامه هایی از این دست میشه اینکار رو انجام داد شمااگه ممکنه مشکلو واضح تر بیان کنید تا من دقیقا مساله رو روشن کنم .
    راستش یک زمانی کار من فقط پیدا کردن باگ توی بازی بود اما خوشبختانه باگ مشخصی که بشه همیشه از اون طریق به گل رسید پیدا نکردم مگه با بازیکنان خاصی بشه اینکار رو کرد مثل سرعت و تکنیک مسی و یا قدرت بدنی بعضی از بازیکنان و یا قدرت شوت زنی یک دسته دیگه از بازیکنان اما من با یک برنامه تمام این موارد رو تا حد زیادی کاهش دادم .
    حتما بقیه گیمرها باگهایی پیدا کردن باید ببنید بقیه چی میگن .
    متشکرم.

راستش جواب سوال اولو خودم پيدا کردم. ولي خب اين باعث نميشه که از شما تشکر نکنم.

و سوال دوم، هم از شما ممنونم و هم منتظر پاسخ ديگر دوستان گل.

تندرست باشيد.

6. این کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من به انتقاداتی که گیمرها نسبت به گیم پلی میکنن خیلی توجه میکنم و سعی میکنم راهی برای حل اون مشکلات پیدا کنم خدا رو شکر خیلی از اون مسائل از طریق ویرایش stat ها رفع میشه .
    چند روز پیش بهزاد ( fashist ) از یک مساله خیلی ناراحت بود و میگفت یکی از دلایل آسون شدن بازی اینه که با بازیکنانی که قدرت بدنی بالایی دارن راحت میشه خیلی پیشروی کرد من تا الان کمتر به این مساله توجه کرده بودم و احساس میکردم علت اصلی این مساله سرعت بازیکنان اما با توجه به حرف ایشون من بخش قدرت بدنی بازیکنان رو هم تعدیل کردم و الان بازی درگیرانه تر شده و این مشکل هم با ادیت قسمتهای دیگه برطرف شده اما
    من دقت کردم کونامی برای اینکه تمایز بازیکنان مختلفو نمایان کنه توی توانایی بعضی از بازیکنان خیلی اغراق کرده و این مساله سبب ایجاد این نوع باگها شده . بعنوان نمونه ما توی دنیای واقعی میبینیم مسی با تکنیک و سرعت عمل بالای خودش توی یک بازی بارها به قلب دفاع حریف میزنه و سازمان دفاعیشونو بهم میریزه توی این بازی هم همینطوره اما بدلیل هوش بسیار پایین مدافعین و عدم پوشش درست میشه توی یک بازی بارها با دروازه بان تک به تک شد.

من دقت کردم توی دنیای واقعی اختلاف تواناییهای بازیکنان خیلی زیاد نیست مثلا در زمینه سرعت یک بازیکن سریع با یک بازیکن معمولی در یک کورس 100 متری کمتر از یک ثانیه اختلاف داره . روی همین حساب من تصمیم گرفتم این اختلافها رو کم کنم .
    بعنوان نمونه بازیکنی که سرعتش 98 هست 28 پوینت در دیفالت بازی با یک بازیکنی که سرعت 70 رو داره اختلاف دارن من این اختلافو منطقی تر کردم البته این کار تا حدودی تمایز بازیکنانو کمتر کرده اما به واقعی تر شدن بازی خیلی کمک کرده .
    فرمولی که من برای تعدیل این تواناییها در نظر گرفتم به شکل زیره شما هم اگه خواستید میتونید اینکار رو روی ادیت فایلتون اعمال کنید :
    افزایش یک واحدی توانایی 97 و 96
    افزایش دو واحدی توانایی 95 و 94
    افزایش سه واحدی توانایی 93 و 92
    .
    .
    .
    افزایش 15 واحدی توانایی 70 به پایین .

با این کار اختلاف بازیکنانی با توانایی 70 و 98 که 28 پوینته به 14 واحد کاهش پیدا میکنه و اختلاف 26 واحدی به 13 واحد و الی آخر .
    اما مواردی که باید این تعدیل درشون اعمال بشه شامل اینهاست :

سرعت
    شتاب
    تکنیک
    قدرت بدنی body balance
    دقت و سرعت دریبل
    قدرت شوت بعد از تعدیل این مورد 20 واحد از این مورد برای تمام بازیکنان رو کم کنید بعنوان نمونه جرارد میشه 77 و الی آخر
    اما در مورد دروازه بانها این موارد به همون سبک بالا باید تعدیل بشن :
    اگیلیتی یا همون چالاکی
    پرش
    response
    دفاع
    مهارت دروازه بانی
    و فرم ( این مورد بین 1 تا 8 ) قرار داره .
    Last edited by 4039; 20-11-2009 at 19:30.

8. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی با بازی دارم که خیلی عجیب هم هست
    این مشکل رو با نسخه های قبلی PES هم داشتم

چرا اکثر مواقع یه خوب بازی میکنه ولی یه سری دیگه بد بازی میکنه
    میدونم منظورم رو بد گفتم
    مثلا من تیم برزیل رو برمیدارم میبینم که دمشون گرم همه بازی کن ها خیلی قشنگ تاکتیکی و سریع حرکت میکنند و کلی به بهتر بازی کردن ما کمک میکنند

ولی مثلا این بازی رو تموم میکنیم بدون اینکه تنظیماتی رو ما دست کاری کنیم دو باری همون بازی رو شرع میکنیم میبینیم که همون برزیل (مثلا) خیلی عادی دارند بازی میکنند بدون هیچ تکنیکی و با سرعت بسیار کمتری
    من این مشکل رو بارها داشتم
    حتی خیلی موارد شده سرعت خودم و... کم هست ولی دوستم (دو نفره) خیلی سریع و تاکتیکی هست و یا بلعکس
    کسی دلیلی این مشکل رو میدونه؟
    آیا کسی با این مشکل مواجه شده؟
    ممنون

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

مثلا بازیکن خوبه برزیل کاکا و روبینیو و یه سری مثل اینها هست که ممکن هست تو یه بازی شانست خوب باشه همشون قرمز و نارنجی بیان تو بازی و ممکنه شانست بد باشه و همه بازیکن خوبها سفید و ابی بیان یکی از دلایل این هست.

11. این کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی پیدا کردم:
    من آخرین پچ کنامی با کرکش رو ریختم.
    بعد آخرین ورژن کیت سرور رو ریختم.
    حالا الان با کیت سرور میخوام پچ بریزم حتی اینستال رو هم میزنم ولی نصب نمیشه پچ ها
    لطفا یکی راهنمایی کنه.؟
    این فایل رو بریز توی کیت سرور درست میشه
    مال من هم اینجوری بود اینستال رو میزدم ولی هیچ تغییری توی بازی ایجاد نمی شد این فایلو ریختم درست شد ولی نمیدونم گزینه های دیگه کیت سرور مثل کم و زیاد کردن سرعت بازی هنوز کار میکنه یانه چون من از سرعت بازی راضیم و اصلا بهش ور نرفتم
    اگه میتونی امتحانش کن و خبرشو بده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Mehdi.ss; 20-11-2009 at 20:59.

13. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

راهنمای استفاده از کیت سرور رو می خواستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •