آیا سایت دیگری مثل این هست ؟
آیا سایت دیگری مثل این هست ؟
اگه بازيكن ساختگي باشه ميشه ديليت كرد.اگه بازيكن اصلي باشه با برنامه هاي مختلفي مثل PRO-EVO Editing Studio و يا PES 2009 Editor مي تونيد ويرايش كني.اگه نتونستي فايل PES2009_EDIT01 رو آپ كن.من بخوام یه بازیکن رو به کل از بازی دیلیت کنم باید چیکار کنم ؟
اعصاب منو بهم ریخته
حتی بیرون از مسترلیگ هم دهن منو آسفالت کرده !
من آپشن خودم رو اگه تونستم آپ مي كنم.فقط صبر كنيد كمي ويرايش لازم داره.من خیلی گشتم آیا یک آپشن فایل درست حسابی هست که تمامی اسامی و اسم جامها و لیگها توش درست شده باشه برای دانلود؟
لطفا لینک بدین
Last edited by mohammad_87; 04-06-2009 at 15:35.
دوست عزیز یه پیشنهاد می کنم براتون شما اون فایلی رو که می خواهید از این سایت پیدا کنید
اگه دقت کرده باشید برای هر فایل چهار ادرس سایت برای دان وجود اما الان حضور ذهن ندارم اسمشون یادم نمی یاد ولی تا اونجیی که یادم هست ادرس دومی بهتر از دیگری ها است و مستقبمه و مثل اون سه تای دیگه مشکل ندهره شما از این روش استفاده کنید.
ممنون از پیشنهاد تون ، اما همه ی چیز ها که تو این سایتِ، همش روی یک سرور من بیشترشو دیدم
اصلا آفسايد نبود.شما ببين توپ و بازيكن مساوي هستن كه در اين حالت به هيچ وجه آفسايد نيست.
زودتر ميذاشتي تا تو برنامه 90 نصيرزاده هم يه نظري مي داد.
![]()
نه دوست جان!
بعضي فايل ها روي چند سروره.مثل:
gaming access,rapid share,file front,soccergaming
كه از همه بهتر راپيدشير و بعد هم soccer gaming اما gaming access كه ميگيد نمياد و سومي هم مسدوده.
سلام مرتضي جان.گل هاي جالبي زدي.مخصوصا اون كرنره كه اگه نمي زدي مستقيما داشت مي رفت تو گل!
من هم گل هامو گذاشتم.دوستان بيايد گل هاتو رو اينجا بذاريد.گل منم ببينيد گناه دارم آخه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان عزیز..یه مشکل خیلی بد داشتم خواستم ببینم اگه میتونین کمک بدین که خیلی توی خماریم..تا چند روز پیش pes09 بدون هیچ مشکلی روان و باحال اجرا میشد اما الان چند روزه که یه مقدار کند اجرا میشه.رفتم توی setting دیدم گزینه wait for vsync که قبلا بایدکنارش تیک زده میشد الان تیک نداره و نمیشه واسش تیک زد چون های لایت نیست ..2بار هم uninstall کردم و 2باره نصب کردم اما بازم درست نشد و نمیتونم واسش تیک بزنم..خلاصه الان کند اجرا میشه.احتمال زیاد میدم کندیش واسه غیر فعال بودن wait for vsync باشه..خواستم ببینم شما اگه میتونین کمکم کنین که خیلی ضد حاله..توی چند روز اخیر چند تا بازی نصب کردم.فکر میکنم شاید توی اونها چیزی بوده و نصب کردم که حالا wait for vsync فعال نمیشه..خلاصه شما اینکاره این واگه کمک بدین شرمنده ام میکنین..دمتون گرم
سلام خوبی ؟
ای کاش از اول اینو می گفتی من یادم رفته بود
تا الان به این مشکل بر نخوریم .
تایید میشه
علی جان ایشون راست می گن و من اون سرورهایی که میگفتم اسمشون یادم نیست همین هایی است که محمد عزیز نام برده .
الان مونده به فایلی که می خواین دان کنید. و رو چه سروری تنظیم شده باشه .
___________________________________-
خدمت محمد عزیز بگم که الان دان می کنم و نظر خودمو می گم اگه قابل بدونی ؟
دوستان موفق باشید![]()
توجیه شما اشتباس. وقتی بازیکن پاس دهنده از تمام مدافعین جلوتر باشه در هر شرایطی آفساید نیست . هر چند pes تو این مورد مشکل داره
سلام دوست عزیز
اشتباه نکنید افساید برام نگرفته من فکر میکردم این صحنه افساید هست به همین خاطر مطرح کردم این سوال رو .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)