تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 829 از 1138 اولاول ... 329729779819825826827828829830831832833839879929 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,281 به 8,290 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تشکر از جوابتون ولی فیلر و لیورو وپوسته رو چجوری باید تست کنم
    روشهای مختلفی وجود داره که این بستگی به شرایط ماشین و امکانات در دسترس و .. داره

شاید بهترین کار این باشه که یک نفر دنده ها را جابجا بکنه ( درست مثل حالت رانندگی ) و شما از سمت داخل موتور، زیر ماشین و تمام جاهایی که این لینکها و رابطها تا گیربکس ادامه داره نگاه بکنید و ببینید وقتی دنده ها قاطی میکنه دقیقا چه اتفاقی رخ داده و کدام لینک درست عمل نکرده؟

شاید لقی و یا کج شدگی و فرسودگی خاصی توی یکی از اونها بوجود آمده باشه که به احتمال قوی هم همین هست چون این فرم لینکهای دنده سابقه زیادی توی قاطی شدن و گیر کردن دارن.

با چک کردن دقیق تک تک لینکها و فرم حرکت اونها میشه تا حد زیادی مطمئن شد که این قطعات چقدر درست و دقیق کار میکنن؟

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

مرسی دستتون درد نکنه چک میکنم ببینم چجوریه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یک سری رینگ اسپرت خریداری کردم.
    سایز 18 اینچ و کاملا کروم.
    پهنای رینگهای عقب 10 اینچ و رینگهای جلو 9 اینچ
    جنس رینگها از الومینیوم هست و وزن مناسبی دارند و ابکاری کروم ضخیم دارن.
    جا پیچ 114 دارند و کلا در بازار هم جا پیچ 120 نداره.برای نصب به تبدیل نیاز دارم و در اینده تهیه میشه.

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    Last edited by MJ1970; 30-08-2015 at 10:56.

5. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گیربکسهای اتوماتیک سری 700 ( بخش 13 )

با برداشتن یک گام به جلو،من توانستم این مدار سیمکشی را تدارک ببینم تا کلیه کنترلهای مورد نیاز در این سیمکشی با برق مثبت انجام شود ( منظور اینکه بجای قطع و وصل شدن برق منفی ، برق مثبت قطع و وصل خواهد شد)
    و نتیجه آن تبدیل سوئیچ سلونوئید به حالت تک سیم و خود منفی ( دارای بدنه منفی ) و استفاده از سوئیچ خود منفی برای چراغ نشانگر وضعیت قفل مبدل گشتاور، و کنترل وضعیت این نشانگر است.
    اگر این فرم سیمکشی به درستی کار بکند، تصور میکنم که چراغ نشانگر مورد نظر کارکرد مفیدتری خواهد داشت، البته به فرض آنکه درک من از وضعیت کار کردن سوئیچ مربوط به این چراغ درست باشد، و اگر نه، بنابراین نمودار قبلی سیمکشی تاکنون بهترین فرم آن بوده است.
    من همچنین تغییرات مورد نیاز برای سوئیچ کنترل خلاء جهت برق مثبت کلید نصب شده در داشبرد را هم در نظر گرفته ام ( سیم زرد رنگ که از سوئیچ خلاء بالا به سمت سوئیچ چند کاره در داشبرد رفته است و به هنگام اتصال برق مثبت را از سوئیچ خلاء به آن می رساند)

در این طرح جدید یک به روز رسانی انجام دادم که در آن با نصب یک سوئیچ برای وضعیت خلاء زیاد، این امکان وجود داشته باشد تا قفل مبدل گشتاور در این حالت فعال باقی بماند، همانند زمان استفاده از وضعیت ترمز موتور برای کم کردن سرعت در مواقع خاص ( با توجه به نوع سوئیچ نصب شده در داشبرد که سه حالته است { وسط خاموش و چپ و راست روشن} که برای دو وضعیت متفاوت قفل مبدل گشتاور در نظر گرفته شده، قفل مبدل گشتاور میتواند به دلخواه هم در تمامی دنده ها و یا فقط در وضعیت دنده 4 اوردرایو فعال شود و این نشان میدهد که قفل مبدل گشتاور ، به شرط وجود مقدار کافی فشار روغن هیدرولیک و مکش موتور برای سوئیچهای خلاء توانایی کارکرد در سرعتهای کمتر را دارد)
    برای این که مقداری هماهنگی بیشتر در این طرح وجود داشته باشد، مورد اضافه شده دیگر اتصال سوئیچ خلاء مابین مدار برق مثبت سوئیچ ترمز و سوئیچ تغذیه برق اصلی که در داشبرد نصب شده، می باشد.
    این سوئیچ به منیفولد هوا متصل شده ( سوئیچ خلاء دیگر با لوله به مبداء دیگری از خلاء و مکش هوا وصل شده است) و برای وضعیت خلاء زیاد مناسب است، و با این فرم طرح جدید نیازی به سیمکشی بیشتر نیست.
    اگر تصمیم به سیمکشی مجزا در محوطه موتور برای این سوئیچ داشتید، به یک سیم سوم نیاز دارید که مستقیم به سوئیچ وکیوم جدید برود و دو سوئیچ وکیوم می توانند بطور مشترک با یک سیم برای برگشت به این سوئیچ استفاده شود.
    سیمکشی که در طرح بالا نشان داده شده به راحتی قابل اجرا بوده و قبلا آزمایش شده است.

و در نهایت با توجه به اینکه نیاز بود تا این سیمکشی های شبکه مانند، کمی مرتب شده و از حالت درهم بودن در بیاید، این فرم سیمکشی را طرح کردم تا قبل از به اجرا گذاشتن آن آماده شده باشد.
    من سعی کردم این طرح سیمکشی را با وضعیت سیمکشی خودرو بطوری هماهنگ کنم و با ایجاد اتصالات محکم و نشان دادن آنها در طرح سعی کنم تا آسانتر قابل درک و تفهیم باشد و بتوان متوجه شد که سیمکشی در ابتدا از کجا آغاز شده و در نهایت به چه فرمی ختم خواهد شد.

در پی این مسئله یک کانکتور محکم در سمت داخل فضای موتور و همینطور بخش داخل اتاق ، بعد از سوئیچ نصب شده بر روی داشبرد ، قرار دادم تا این مجموعه سیمکشی به خوبی با یکدیگر متصل شوند.
    اگر من میتوانستم از اول فرم مناسب سیمکشی دلخواه خود را تشخیص دهم نیازی به اتصالات اضافه و سیمکشی های فرعی وجود نداشت، اما از جهتی وجود این نوع اتصالات باعث می شود تا کار من راحتتر شود و در مواقع ضروری مانند خرابی و صدمه دیدن مدار سیمکشی بتوانم بخشهای مختلف را بطور جداگانه بازرسی کنم.
    همچنین بعد از اتمام سیمکشی و چند دور رانندگی مختصر در اطراف محل کار،متوجه شدم که چراغ نشانگر وضعیت قفل مبدل گشتاور آنگونه که تصور می کردم کار نمی کند ( احتمالا بخاطر وجود دو حالت مختلف " قفل شدن در تمامی دنده ها " و " قفل شدن فقط در دنده 4 اوردرایو" که توسط سوئیچ سه حالته کنترل کننده قفل مبدل گشتاور در داشبرد نصب شده، این مشکل بوجود آمده که با مجزا کردن برق منفی این لامپ مشکل حل شده )

برای اینکه این چراغ نشانگر با وضعیت دقیقتری کار کند، یک سیم منفی از بدنه به منفی لامپ نشانگر وصل کردم ( در طرح قبلی سیم منفی از سوئیچ فشاری داخل گیربکس به این لامپ متصل بود که ظاهرا کم و زیاد شدن مقدار فشار روغن در حالات مختلف بر روی روشن و خاموش بودن لامپ تاثیر منفی می گذاشت ) و سیم برق مثبت آن را از پایه سوئیچ کنترل در داشبرد که برای قفل مبدل گشتاور در تمام دنده ها قرار دارد گرفتم.
    این باعث می شود تا برق زمان اتصال به سلونوئید نصب شده در داخل گیربکس و عمل کردن آن ، به چراغ نشانگر نیز برسد و همزمان هر دو دارای یک مدار مشترک باشند، و در واقع عملکرد سلونوئید برای قفل مبدل گشتاور همراه با روشن شدن همزمان چراغ نشانگر وضعیت قفل مبدل گشتاور خواهد بود.
    برای سوئیچ فشاری دنده 4 نیز باید این بخش سیمکشی تغییر مختصری داشته باشد.

در اینجا تصاویر سیمکشی نهایی که انجام دادم را می توانید ببینید.

اتصالات سیمکشی

در اینجا اتصالات گوناگون سیمکشی مورد استفاده من در گیربکس TH700R4 دیده می شود.
    اتصالات مربوط به سوئیچهای فشاری از نوع فیشهای استاندارد و متداول هستند که من معمولا یک جعبه پر از آنها دارم و تنها کار لازم در آوردن فیش کهنه از روکش آن و نصب یک فیش نو در محل اتصال به سوئیچ فشاری است.

من تابحال وقت زیادی برای پیدا کردن اتصالات مناسب جهت سیمکشی داخلی گیربکس صرف می کردم اما متوجه شدم که بیشتر این نوع اتصالات را می توان در فروشگاههای محله پیدا کرد.

کانکتور و سوکت سیمکشی خارجی گیربکس که من از فروشگاه نزدیک خودم پیدا کردم از نوع " دم خوکی " است ( اصطلاح فنی برای مدلهایی از سوکت و فیش 2 یا چندگانه که در اتصالات الکتریکی استفاده می شود ) که با فیش های معمولی همراه شده ، اما شما میتوانید کانکتورهای تنها را با ترمینال آنها از سایت شرکت PATC تحت پیش شماره شناسایی قطعه 71XXX# پیدا کنید و البته غلاف آن را اگر نیاز بود هنوز میتوان از GM تهیه کرد و با اورینگهای نو تکمیل نمود ( منظور همان اورینگ قرمز رنگ دور سوکت اصلی گیربکس که برای جلوگیری از نشت روغن روی بدنه کانکتور سوار شده است)

سوکت و کانکتور نو تهیه شده برای نصب بر روی گیربکس

کانکتور کهنه کنار گیربکس قبل از تعویض

در ادامه لیستی تهیه کرده ام که کلیه قطعات و بخشهای مورد نیاز برای تعویض گیربکس و موارد جانبی آن را با شماره های شناسایی و محل پیدا کردن قطعه بطور کامل توضیح داده است و در مورد کانکتورها نیز در آنجا میتوانید اطلاعات بیشتری بدست آورید.
    ( این لیست در بخشهای بعدی توضیح داده خواهد شد)

ادامه دارد

Last edited by camaro lt; 28-08-2015 at 23:40.

7. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جناب MJ1970 مبارکه امیدوارم چرخش همیشه به سلامتی بچرخه ، نوا رینگش 14 هستش حالا شما با رینگ 18 تعویضش میکنید ارتفاع ماشین چقدر تغییر میکنه؟ اگر اشتباه نکنم 5 سانتیمتر به ارتفاع ماشین اضافه میشه. با تشکر
    Last edited by kcnc; 29-08-2015 at 04:46.

9. 3 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جناب MJ1970 مبارکه امیدوارم چرخش همیشه به سلامتی بچرخه ، نوا رینگش 14 هستش حالا شما با رینگ 18 تعویضش میکنید ارتفاع ماشین چقدر تغییر میکنه؟ اگر اشتباه نکنم 5 سانتیمتر به ارتفاع ماشین اضافه میشه. با تشکر

11. 3 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.................................................. ............
    Last edited by MJ1970; 29-08-2015 at 11:50.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز
    در حال حاضر رینگها 14 اینچ قطر دارند و لاستیکهای فابریک هم فاق (لبه) 75 دارند.
    35.56 سانتی متر قطر رینگهای فابریک هستند.
    فاق لاستیکهای فعلی من هم کمی بیش از 16 سانتی متر هست
    یعنی قطر چرخهای فابریک میشه حدود 68 سانتی متر

اما در مورد رینگهای جدید که 18 اینچ هستند قطر رینگها میشه 45.72 سانتی متر
    اما لاستیکهای مورد استفاده فاق کوتاهتری دارند.مثلا لاستیک 18*245*35 برای جلو تقریبا مناسب هست.
    فاق لاستیکها میشه 8.5 سانتی متر که مجموعا قطر چرخها میشه حدود 58 سانتی متر
    اگر لاستیک فاق 40 استفاده بشه قطر چرخها میشه حدود 66 سانتی متر

البته با توجه پهنای 10 اینچی رینگها در عقب و 8 اینچی در جلو استفاده از لاستیکهای فاق کوتاه مناسبتره(به شرطی که ماشین رو کمتر در چاله و .. بندازم).به این دلیل که فاق کوتاهتر بتونه پهنای زیاد رینگها رو جبران کنه و لاستیکها داخل گلگیر نگیره.

پس لزوما ماشین بالاتر نمیاد ولی اگر از لاستیکهای با فاق بلندتر استفاده بشه ناچار به افزایش ارتفاع ماشین هستم و هم چرخها ماشین رو بالاتر میارن و هم باید تعلیق ماشین هم دستکاری بشه و در مجموع ارتفاع ماشین بالاتر میاد.

البته این رینگها تاثیر بسیار زیادی در ظاهر ماشین دارند و تنها دلیل منطقی هم همین هست.
    ترفندهای دیگری هم در زیباتر کردن خودرو به وسیله این رینگها وجود داره.
    مثلا اینکه میشه از لاستیکهای فاق بلند تر در عقب مثلا فاق 60 در عقب و فاق 40 در جلو استفاده کرد.

نمونه هایی از رینگ های سایز بزرگ

14. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خریدار تبدیل کارب تک دهن2 پیچ به دودهن 4 پیچ با واشرش

16. این کاربر از medizool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

1-تیغه برف پاکن ها خوب شیشه را تمیز نمیکنن از چه نوع تیغه ای استفاده کنم که کارایی خوبی داشته باشه؟
    2- جای فنر یکی از برف پاک کن ها خراب شده باید روش کار کنم شاید درست بشه اما نشد برف پاک کن کدام ماشین بهش میخوره ؟ (منظورم به سایز شیشه است)البته شاید بشه هزار خاری که روی ماشین هست را تغییر داد . با تشکر و سپاس فراوان

18. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •