ما که نمک پرورده ایم .. نیکی و پرسش داداش ؟یافتم چرا دو گیگ از پهنای باندم پریده .... گویا تارنت رو force download بوده و از اونجایی که دانلود تموم شده متوجه نشدم که داره در این حالت بدون درنظر گرفتن زمان بندی که بهش دادم داره آپلود هم می کنه ...
![]()
ما که نمک پرورده ایم .. نیکی و پرسش داداش ؟یافتم چرا دو گیگ از پهنای باندم پریده .... گویا تارنت رو force download بوده و از اونجایی که دانلود تموم شده متوجه نشدم که داره در این حالت بدون درنظر گرفتن زمان بندی که بهش دادم داره آپلود هم می کنه ...
![]()
وقتی مسئول فنی مخابرات استان نمی دونه Downstream مودم معنیش چیه و وقتی من میگم Downstream من از سرویسی که گرفتم کمتر هست و شروع می کنه به توضیح شیرینگ ۱ به ۸ آدم چه انتظاری می تونه داشته باشه از اینترنت مخابرات !![]()
دوستان به پدر من نامه ی 3 ماه اینترنت رایگان دادن2 مگ با 4 گیگ هر ماه .دیروز رفت گرفت این 3 ماهه رو ولی الان هرکار میکنم نمیتونم تو سایت وارد اکانتم شم وقتی نام کاربری و رمز عبور رو میزنم فقط مینویسه مشترک گرامی خوش امدید دیگه مثل قبل اون قسمت خرید یا قسمت مشخصات اکانتمو نشون نمیده.مشکل از چی میتونه باشه؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
شما حضوری رفتی؟
بله ..........
مگه میشه ندونن؟ خودشونو میزنن به اون راه که ارباب رجوع دلسرد بشه و بره
پیشنهاد من اینه دسته جمعی سر این موضوع به سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنیم
من كه هر موقع مشكلم حل نشه شكايت ميكنم تو ٢ روز خودشون ميفتن دنبال راضي كردن من
من که شکایت نوشتم... اینترنت 2مگ خریدم کمتر از 1مگ سرعتشه![]()
در رابطه با سرعت شب ها که افتضاح بود هم شکایت کرده بودم مشکل رو حل کرده بودن طوری که صبح و شب سرعتم ثابت بود همیشه ماکسیموم سرعت میدادتو توضیحات نوشته بودن که با بررسی مسیرهای ارتباطی کاربر مشکل حل شد . با همون رنج آیپی هایی که سرعتم افتضاح بود سرعتم عالی بود ولی بعد از ۲ هفته باز خراب شد .
پ.ن : امروز از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۰ هم اینترنت قطع بود الان وصل شده ولی تعریفی نداره .
الان سرعت دانلود از سرورهای خارجی بالاتر از ۱۰کیلوبایت نمیره ولی با سرورهای داخلی هیچ مشکلی نداره
امیدوارم به این قضیه ترانزیت ۲۰۰گیگابیت پهنای باند به عراق ربط نداشته باشه :(((
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)