با احترام
تیم مدیریت انجمن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون ببینین سرعتو من نمیگم سرعتش روزها بده ،شبها 30،40 میزنه تازه وب پیج هم حیلی دیر باز میکنه شبها ،شاید مرکز مخابرات ما که رجاییه ایراد از اونجاست،دوستم بالای 200 دان میکنه ولی من...............![]()
مکس نت من روزا +70 میگیرم شبا 40!
دوستان شرمنده اگه اینجا جاش نیست .
من هیچی از وایرلس نمیدونم . فقط همین قدرو میدونم که تو ویندوز 7 روی آیکن وایرلس که کلیک میکنی شبکه های موجود رو نشون میده و وقتی کانکت رو میزنی وصل نمیشه
میخواستم بدون -- کردن وایرلس یه آی اس پی معمولی یا دانشگاه امکان پذیر هست ؟ چطوریه ؟
ناصر يكي از بچه هاي تاپيك اورميه چند ماه پيش راجع به چيز كردن شبكه هاي وايرلس تو دانشگاه پست زده بود و گفته بود هر كي ميخواد پ خ بده تا راهنماييش كنم، يوزرش ياد نيست چي بود ولي خودش ميگفت كه با چيز كردن وايرلس دانشگاهش در تبريز تونسته با سرعت خيلي بالا دانلود كنه و ميگفت تو خونه هيچي دانلود نميكنه و همه دانلودهاش رو دانشگاه انجام ميده
شما برو تاپيك اورميه بگرد به اون پسره پ خ بده تا راهنماييت كنه، البته بايد حدود 10 صفحه برگردي عقب
Last edited by urumchi; 06-08-2011 at 00:20.
به خدا این مکس نت شورشو درآورده. با هزار امید و آرزو رفتیم یه سرعت بالاتر گرفتیم تاش اید بشه شبا یکم دانلود کرد . خداشاهده 4 ماه هست نتونستم تو یه شب بالای 1 گیگ دانلود کنم . بیشرفا عمدا شبا سرعتو کم میکنن
اقا یعنی چی من دیشب هیچی دانلود نکردم بعد حالا این اومده زده در ضمن بعد از ساعت 2 که همه چی نامحدوده و من قبلاز اون 3.8 گیگ ترافیک داتم بعد از دیسب که دانلود رایگان بوده ترافیک من شده 3 گیگ
![]()
سلام به همگی
من همین الان عضو شدم و کلا اطلاعاتم در باره adslخیلی کمه و 8 صفحه از تا÷یکو خوندم ولی چیزی زیادی متوجه نشدم میشه یکی برام توضیح بده منی که میخوام برا اولین بار adslبگیرم چیکار باید کنم و به چیا توجه کنم و در باره اون مواردم بهم یه کوچولو توضیح بده
خیلی ممنون میشم
و علیکم
1- باید ببینی تو کدوم منطقه مخابراتی هستی
2- کدوم شرکت ها منطقه شما رو ساپورت میکنن
3- واسه خریدت بودجه تعیین کنی و انتظاراتت از این هزینه که میکنی
4- از بین این شرکت ها بنابر انتظاراتت یکی رو انتخاب کنی
5- نوع سرویس که میخوای
6- مراجعه کنی به اون شرکت و با پرداخت هزینه و خرید مودم منتظر بمونی تا خطت رانژه بشه سرویست وصل بشه
به همین سادگی![]()
میگم خیلی هم به همین سادگی نیستا
در ضمن تکلیف اون 800 مگا بایت من معلوم نشد
زنگ زدم به پشتیباین گفتم من حدود 600 مگ فقط دانلود کردم در حالیکه تو سایت برای من حدو 2 گیگ دانلود زده
و در ضمن میگفت که با سرعت 130 دانلود کرده حتما داشتی از دانلود سرور دانلود میکردی وگرنه سرعت دانلود شبانه کلاسیک 60 تا بالاتر نمیره من هم برای اینکه بهم گیر ندن گفتم اره داشتم از دانلود سرور دانلود میکردم![]()
دست اخر هم یه سری مطالب چرت تحویلم داد که اصلا ربطی نداشت
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)