خداروشکر خریدیدش
بسلامتی انشالله ک میخونید و عالی پاسش میکنید.![]()
خداروشکر خریدیدش
بسلامتی انشالله ک میخونید و عالی پاسش میکنید.![]()
سلام دوست عزیز
میتونید درخواست بند ج بدین و همین تابستون در امتحان شرکت کنید ....
بند ج در تابستونا انجام میشه و شما همین تابستون میتونید شرکت کنید .....
از دوستان تقاضا دارم درصورتی که مطمئن نیستن به سوالات ج ندن ... ممنون
فرشید جان این تیکه رو که الان دارم مینویسم رو پاک کن ...این سوالو یه بنده خدایی اشتباه پاسخ داد من اصلاحش کردم اما دیر تایید شده افتاده صفحه های قبل ... لطفا دوباره این رو تایید کن که طرف بنده خدا بیاد بخونه تا فردا بیشتر مهلت نداره ...
تشکر![]()
منظورم به طراحی سوال ها نبود
منظورم به میان ترم دادن و صحیح کردن اساتید بود....میان ترم که خداییش اصلا انتظارشو نداشتم...خیلی خوب نمره دادن....
دوستان اوضاع میان ترم های شما چطور بوده؟
تربیت بدنی نمره ی عملی رو 3 بهم داده . چطور محاسبه میشه ؟ از الان ردم دیگه آره ؟!
اندیشه2 رو هم دادیم.سوالات نسبتا خوب بود.برای منی که 1بار فقط کتاب رو خونده بودم خوب بود.من 6دوره نمونه سوال حل کرده بودم .تو امتحان امروز به جرات میتونم بگم از 30تاسوال 20تاشون از سال های قبل بود.اگه حمید دیابلوی عزیز به نصیحتی که بهش کردم گوش کرده باشه و نمونه سوالات سال های پیش رو خونده باشه به حتم امتحان رو خوب داده
کسی هست جواب منو بده ؟!
آره دقیقا اکثر سوالا عین ترمای پیش بود. خیلی خوب بود.امیدوارم فردا واسه نظریه هم همینطوری باشه
!!!!
از چهل تا سوال چندتا شو درست زده باشی قبولی؟(خودخوان)![]()
20 ، نهایتش 19
نمره پايان ترم هر درس نظري و عملي بر اساس تعداد واحد نظري و عملي تعيين مي شود يعني :حاصل تقسيم بر مجموع واحدهاي عملي و نظري درستعداد واحد عملي درس × نمره بر مبناي 20 + تعداد واحد نظري × نمره بر مبناي 20
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)