به نظر من نه .
اينطور كه شما فكر كنيد مثلا فلان مدل سفارشي و تنظيم شده بهترين كيفيت براي آمريكا هست غلطه
دو تا دليل دارم :
يكي اينكه قيمت ها جهاني هست و شما از هر جاي جهان مثلا تو سايت دل سفارش بديد با همون قيمت به دستتون ميرسه ( قيمت خام ) اين نشون ميده كه براي سازنده فرقي نميكنه شما كجايي هستيد و براي كجا ميخواين .
دليل دوم اينكه اكثر قطعات لپ تاپ ها در چين ساخته ميشن و كيفيت مواد اوليه هم يكسان هست و همينطور نيروي كار ، پس جنس توليد شده در صورت استفاده از يك فرمول خاص و يكسان حتما قيمت يكساني داره .
ممكنه يك شركت بخواد كالاي با كيفيت تري توليد كنه ولي حتما قيمتش هم افزايش پيدا ميكنه
مثلا من خودم Dell Inspiron 6400 دارم در عين حال كه لپ تاپ خيلي خوبي هست يكسري ايرادها داره كه تو تاپيك نكات مثبت و منفي هم گفتم ، مثلا پايه هاي ال سي دي خيلي راحت شل ميشن بعد از مدتي ( كه اين ايراد مربوط به شل شدن پيچ هاي پايه هست ) و بعد از مدتي ميشكنن
دختر خاله خودم از كانادا همين مدل رو خريده بود ، جالبه كه باهاش صحبت ميكردم براي اون هم همينطوري شده بود .
يا مثلا برخي سري هاي CS سوني كه مشكل در كليد هاي لمسي زير ال سي دي دارن تو خيلي از فروم هاي خارجي هم در اين مورد بحث شده بود اتفاقا تو همين انجمن هم يك تاپيك در مورد همين موضوع بود كه 4 نفر همين مشكل رو داشتن مثلا كليد ولوم كار نميكرد
اينها مثال بود گفتم
البته برخي موارد هم استثنا هست ، مثلا سوني كه ژاپن توليد ميكنه با همرده خودش كه آمريكا توليد و اسمبل ميكنه كمي گرون تر هست و اين به خاطر كيفيت بالاتر خط توليد هست ولي در مورد كشور فرق نداره ،همون توليد ژاپن به بازار ايران ميرسه و همينطور اروپا
حالا دوستان ديگه هم لطف ميكنن نظراتشون رو اعلام ميكنن
با تشكر