تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 829 از 905 اولاول ... 329729779819825826827828829830831832833839879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,281 به 8,290 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام خوبید درود برشما خیر ماشین حدود 6 سال بود که دست نزده بودم

جفت کاسه چرخهای عقب+جفت دیسک چرخهارو هم عوض کردم+هر4 لنت ها رو مارک گولد انداختم.
    راستی، مشکل صدا دادن فنرهای کاسه ترمزت حل شد؟

ظاهرا کل کاسه ترمز عقب رو عوض کردی و صورت مسئله رو پاک کردی. اینطور نیست؟!

2. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

راستی، مشکل صدا دادن فنرهای کاسه ترمزت حل شد؟

ظاهرا کل کاسه ترمز عقب رو عوض کردی و صورت مسئله رو پاک کردی. اینطور نیست؟!
    سلام مجدد خدمت شما بله فنرهای مشکی رنگ اصلی گیر اوردم از سایپا یدک و تمام فنرهارو (مال هر 2 چرخ عقب رو تعویض کردم) مشکل کامل برطرف شد.
    در مورد کاسه چرخها هم جفتشو عوض کردم کامل زنگ زده بود+اینکه من هی بلبرینگ مینداختم هی به فنا میرفت جنس اصل تبریز هم مینداختم بعد حدود 1 سال به زوزه میفتاد چرخهای عقبم منم تصمیم گرفتم عوضش کنم(در صورتی که مکانیکم میگفت خوبه علی بیخودی خرج رو دست خودن نزار و عوضشون نکن.خودم شخصا عوض کردم نتیجشم دیدم الان حدود 2 ماه ونیمه عالیه مشکلیم ندارم.
    دیسکای چرخهای جلوم+توپکی هام رو هم عوض کردم اونم زنگ زده بود و ویرون شده بود.

در کل خدمت شما عرض کنم شخصا عقیده دارم ادم باید دستش به ماشین باشه ونزاره نابود بشه.
    الان پراید بنده هرکی میبینه میگه چه تمیزه ماشالا
    درب سوپر مارکت میرم خرید کنم ملت میبینن میگن با چی بدنه رو برق انداختی(منم میگم با چیز خاصی این کار رو نکردم فقط با یه لونگ ساده) تعجبشون میاد.
    در مورد زمستون وتابستون هم ماشین تو حیاط هست وافتاب و برف ویخ منهای 15 درجه کرمانشاه روشه(ولی چون 3 عدد چادر میکشم روش توپ تکونش نمیده)

سوالی بود درخدمتم داداش.یاعلی.

4. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام
    من کولر ماشین پرایدمو که دیگه هوا داشت گرم میشد روشن کردم دیدم باد گرم میزنه (کل زمستون اصلا سراغ کولر نرفتم) رفتم نشون دادم گفت گازش پریده سیستمشم چک کرد نشتی نداشت خلاصه 87هزار تومن گاز کولر زدیم حدود 5 ماهه پیش ولی الان یه هفته‌ای هست که سرماش کم شده بردم دوباره نشون دادم میگه گازش نصفه ست
    میگه احتمالا فن کار نکرده واسه چند ثانیه گازو داده بیرون بردم پیش سیم کش گفتش اول یه کالاچ روی کمپرسور هست اون رو تعمیر کن بعد ببر گاز بزن بعد بیارش اینجا تا برات درستش کنیم
    میخواستم بپرسم اینجوری ممکنه گاز کولر بپره؟
    بعد مراحل تعمیرش به همون صورته که تعمیرکار گفته؟
    بعد طریقه روشن کردن صحیح کولر چجوریه؟
    یعنی اول کمپرسور رو روشن کنیم بعد فن رو یا اول فن رو روشن کنیم بعد کمپرسور رو؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    من کولر ماشین پرایدمو که دیگه هوا داشت گرم میشد روشن کردم دیدم باد گرم میزنه (کل زمستون اصلا سراغ کولر نرفتم) رفتم نشون دادم گفت گازش پریده
    سیستمش هم چک کرد نشتی نداشت
    خلاصه 87هزار تومن گاز کولر زدیم حدود 5 ماهه پیش
    ولی الان یه هفته‌ای هست که سرماش کم شده بردم دوباره نشون دادم میگه گازش نصفه ست
    میگه احتمالا فن کار نکرده واسه چند ثانیه گاز رو داده بیرون
    بردم پیش سیم کش گفتش اول یه کلاچ روی کمپرسور هست اون رو تعمیر کن بعد ببر گاز بزن بعد بیارش اینجا تا برات درستش کنیم
    میخواستم بپرسم اینجوری ممکنه گاز کولر بپره؟بعد مراحل تعمیرش به همون صورته که تعمیرکار گفته؟بعد طریقه روشن کردن صحیح کولر چجوریه؟یعنی اول کمپرسور رو روشن کنیم بعد فن رو یا اول فن رو روشن کنیم بعد کمپرسور رو؟
    سلام
    1- بعد از فصل گرما هم کولر باید حداقل 2 هفته یک بار 5 دقیقه در گرمترین وقت روز کار کنه تا روغن توی سیستم نچرخه و همه اورینگهای لوله ها و اتصالات رو چرب کنه وگرنه بعد از مدتی خشک میشه و گاز نشت میکنه و خالی میشه
    2- هر تعمیری که روی سیستم انجام میشه , اگر اورینگها بیشتر از 3 یا 4 سال عمر داره باید اورینگها هم عوض بشه وگرنه ممکنه مدتی بعد از تعمیر باز گاز خالی بشه چون اورینگها کهنه هست
    اورینگها رو از مغازه های اورینگ فروشی بخرید نه از ایساکو و ساپیا . اورینگ امریکائی یا آلمانی یا اروپائی یا کره ای بخرید . ایرانی و چینی و هندی هم بنجل ترینه
    3- اگر با روشن کردنِ کولر , کمپرسور شروع به چرخش میکنه پس کلاچ کمپرسور سالمه و مشکلی نداره
    4- اگر کولر ماشینتون فیلتر مدادی (اوریفیس تیوب) داره پس باید حداقل 4 یا 5 سال یک بار عوض بشه
    اگر فیلتر مدادی نداره و درایر داره که اسطوانه ای شکل و آلمینیومی هست پی اون باید 4/5 سال یک بار عوض بشه و موقع تعویضش باید یک استکان روغن کولر ریخته بشه داخلش از سوراخ ورودیش IN

5- بیرونِ کندنسر هم باید هر سال در اول فصل گرما با فشار بسیار قوی آب از سمت موتور شسته بشه تا حشرات و سنگریزه و گل و لایش دربیاد وگرنه کولر خوب خنک نمیکنه و مصرف سوخت هم بالا میره چون به کمپرسور کولر فشار میاد و اون هم نیروش رو از موتور میگیره
    6- ممکنه همه چیز درست باشه اما والو گاز که ازش گاز میزنند توی سیستم نشتی داشته باشه و بیشتر تعمیرکارهای کولر فراموش میکنند سالم بودنش رو چک کنند
    7- برای روشن کردنِ کولر باید اول فن روشن بشه بعد از 10 ثانیه دکمه AC زده بشه . اگر ماشین در حال حرکت با سرعت بیش از 50KM هست پس بهتره اول فن روشن بشه بعدش پا بذارین روی کلاچ و یک ثانیه صبر کنین بعدش دکمه AC زده بشه و کلاچ رو آروم ول کنین تا کلاچ کمپرسور با سرعت کم درگیر بشه . البته کلاچ کمپرسور بعضی از ماشینها خودش در حرکت قطع و وصل میشه که مهم نیست چون گاز کولر سرد شده و به کلاچ ضربه وارد نمیشه .
    اما بار اول که کولر میخواد روشن بشه گازش گرمه و سفت هست و کلاچ گرفتن خیلی مفیده برای حفظ قطعات کلاچ کمپرسور .
    بعضی ماشینها هم کمپرسورش حالت اینوِرتِر داره یعنی همیشه روشنه و میچرخه اما سرعت حرکت و جابجائی پیستونهای توی کمپرسور توسط سیستمی کم میشه . این حالت وقتی اتفاق میافته که هوای توی اتاق ماشین به اندازه ی کافی خنک شده باشه
    اطلاعات بیشتر در مورد نگهداری و استفاده صحیح از کولر و میلیونها تومن صرفه جوئی در هزینه های خودرو , در تاپیک زیر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

خیلی ممنون از توضیحاتتون
    ولی کلا این حرفی که سیم کش در مورد تعمیر کولر گفته درسته؟
    کلا در صورتی که فن چند ثانیه کار نکنه گاز میپره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی ممنون از توضیحاتتون
    ولی کلا این حرفی که سیم کش در مورد تعمیر کولر گفته درسته؟
    کلا در صورتی که فن چند ثانیه کار نکنه گاز میپره؟
    سلام

وقتی فنِ کندنسر که پشت سپر جلو هم کار نکنه فشار گاز در قسمت پرفشار خیلی بالا میره چون گاز فشرده شده خنک و مایع نمیشه
    اما بعید میدونم با چند ثانیه کار نکردن فن , سیستم شروع کنه به نشت دادن مگر اینکه اورینگها خیلی کهنه و فرسوده باشه و نتونه بالا رفتنِ فشار رو چند ثانیه هم تحمل کنه

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام بر اساتید عزیز بنده به مسافرت شمال رفتم وبرگشتم

یه مشکلی برام پیش اومد فقط بعد از حدود 8 ساعت رانندگی ماشین رو خاموش کردم و شب رو کامل استراحت کردم ساعت 6 صبح میخواستم اقدام به حرکت کنم استارت زدم و دور موتور افت کرد و ماشین به پرت پرت افتاد گاز زدم سریع درست شد.

بعدش حدود 6 صبح رانندگی کردم تا 8 شب به پمپ بنزین که رسیدم خاموش کردم بنزین زدم واستارت زدم بازم دور موتور افت کرد نیش گاز زدم درست شد(دوستان واساتید اطلاع دارن که دریچه گاز رو کامل عوض کردم)صافی بنزین و شمع و خلاصه همش رو تعویض کردم.حدود 1 ماه قبلش هم دیاگ زدم سنسور اکسیژن رو Close up نشون داد که مکانیک گفت بستس وسالمه مشکل از چیه؟ماشین و موتور ممکنه گرم وداغ کرده باشه؟
    جای دقیق سنسور اکسیژن پراید کجاست؟عکس یا ویدیویی هست ببینم؟
    Last edited by fokahi110; 01-09-2017 at 21:56.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام بر اساتید عزیز بنده به مسافرت شمال رفتم وبرگشتم

یه مشکلی برام پیش اومد فقط بعد از حدود 8 ساعت رانندگی ماشین رو خاموش کردم و شب رو کامل استراحت کردم ساعت 6 صبح میخواستم اقدام به حرکت کنم استارت زدم و دور موتور افت کرد و ماشین به پرت پرت افتاد گاز زدم سریع درست شد.

بعدش حدود 6 صبح رانندگی کردم تا 8 شب به پمپ بنزین که رسیدم خاموش کردم بنزین زدم واستارت زدم بازم دور موتور افت کرد نیش گاز زدم درست شد(دوستان واساتید اطلاع دارن که دریچه گاز رو کامل عوض کردم)صافی بنزین و شمع و خلاصه همش رو تعویض کردم.حدود 1 ماه قبلش هم دیاگ زدم سنسور اکسیژن رو Close up نشون داد که مکانیک گفت بستس وسالمه مشکل از چیه؟ماشین و موتور ممکنه گرم وداغ کرده باشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام بر اساتید عزیز
    بنده به مسافرت شمال رفتم وبرگشتم
    این مشکل گاهی از نیم سوز بودن و یا شل بودن یک وایرشمع نست . باید با اهم متر چک بشند . اونی که چند هزار اهم از بقیه بیشتره پس نیم سوز شده و باید عوض بشه
    سنسور اکسیژن روی منیفولد دود یا ابتدای لوله ی اگزور هست یعنی کنار منیفولد دود یا زیر موتور
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 02-09-2017 at 17:44. دليل: تصحیح

12. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

تکراری . لطفا حذف شود ,,,,,,,
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 02-09-2017 at 17:41. دليل: تکراری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •