تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 829 از 1045 اولاول ... 329729779819825826827828829830831832833839879929 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,281 به 8,290 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه فردان's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

شما ورد خودت را مشخص نکردی که 2003 است یا نه
    ولی در ورد 2003 باید روی نمای نرمال بروی view\normal بعد از نمای نرمال فوت نات را انتخاب کنی view\footnot بعد در قسمت پایین صفحه قسمت seperator را انتخاب کنی و می توانی آن خط را انتخاب و حذف کنی یا این که عین همان را در ادامه اش کپی کنی یا چیز دیگه جایگزین کنی
    در ضمن تصویر هم نگذاشته بودی ولی فاصله آخرین سطر پانویس با آخر صفحه در pagesetup\margine تعیین می شود و همچنین \page setup\layout\footer که اندازه جای پاصفحه را می خواهد آن را کمتر کن

سلام دوستان عزیز یکی بگه چگونه میشه خط بلندی که برای پانویس در شکل زیر ایجاد شده به اندازه استاندارد خودش درآورد؟ یا اصلا حذفش کرد بدون اینکه خطهای پانویسهای دیگر تغییری کند؟

دوم اینکه چگونه میشه در شکل زیر فاصله پانویس تا انتهای صفحه را کمتر یا تغییر داد؟(یعنی فاصله B تا A ) چون استادم گفته فاصله پانویس تا انتهای صفحه خیلی زیاد است و از ارزش پایان نامه ات کاسته است؟

2. این کاربر از فردان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

برای این کار من خودم به شخصه ردیف ها و سطرهای جدول رو انتخال میکنم و بوسیله کلیدهای میانبر Ctrl + ] یا [ فاصله خطوط و اندازه خانه های جدول رو کنترل می کنم ولی اگر بخوام فقط خط سطر یا ردیف رو تنظیم کنم بصورت Manual این کار رو انجام میدم ... در مورد پرینت هم قیوم جان گزینه ی Print Preview برای مشاهده نهایی در کاغذ پرینت هست و بوسیله اون میتونی تنظیم کنی که فکر میکنم آیکونش هست .
    اونجوری فکر کنم متن داخلش هم کوچیک بشه! من فقط میخوام کوچیکترش کنم. دستی انجام میدم کوچیکتر از اونی که کردم نمیشه ولی باید بشه عجیبه! چون جا داره هنوز.
    پرینت پرویو هم میزنم ولی نشون نمیده. کامل نشون میده که تو پرویوش معلومه چاپ میشه. ! اینو یه کاری میکنم ولی یه کاری باید کرد که بشه خیلی کامل تر تو برگه جا داد الان که خیلی کامل نمیشه. من بر گه هایی دیدم که اضافی هم جا دادن!

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    قصد دارم صفحه اول شماره صفحه نباشد
    صفحه تقدیم به، تقدیر و تشکر و فهرست مطالب آ،ب،ج باشد
    و از صفحه پیشگفتار صفحه یک شروع شود

سپاسگذارم
    Last edited by basketball; 31-01-2013 at 02:23.

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان لطفا فایل زیر را دانلود کنید
    قصد دارم صفحه اول شماره صفحه نباشد
    صفحه تقدیم به، تقدیر و تشکر و فهرست مطالب آ،ب،ج باشد
    و از صفحه پیشگفتار صفحه یک شروع شود

سپاسگذارم
    سلام
    باید سکشن بزنین، آموزشش تو همین تاپیک هست سرچ کنین
    Last edited by ask_bl; 31-01-2013 at 12:51.

6. 2 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با درود

دوستان گرامی من آفیس 2007 رو نصب کردم ولی این ایراد رو از من می گیره و زمانی که کنسل می کنم ابزارهای آفیس اون بالا کار نمی کنند و غیر فعال می شن

برای رفع این مشکل چه باید کرد؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سپاس

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    من ورد2010 داشتم ولی بعضی از فایلهای ورد رو باز نمیکرد ولی بیشتر فایلهارو باز میکرد.
    برای همین رفتم ورد2013 رو نصب کردم ولی هنوزم دقیقا همون مشکل هست و بعضی از فایلهارو باز نمیکنه.
    فایل رو که میزنم یه صفحه مربع کوچیک میاد که ارم ورد رو نوشته و نوشته opening in protected view و مثلا در حال سرچ کردن برای باز کردن فایل هست ولی اتفاقی نمیفته.
    احتمال این رو داره این فایلها با ورژنهای پایین ورد نوشته شدن و حالا نمیتونه بازشون کنه؟

کسی میدونه مشکل چیه و چیکار باید بکنم؟؟؟

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    من ورد2010 داشتم ولی بعضی از فایلهای ورد رو باز نمیکرد ولی بیشتر فایلهارو باز میکرد.
    برای همین رفتم ورد2013 رو نصب کردم ولی هنوزم دقیقا همون مشکل هست و بعضی از فایلهارو باز نمیکنه.
    فایل رو که میزنم یه صفحه مربع کوچیک میاد که ارم ورد رو نوشته و نوشته opening in protected view و مثلا در حال سرچ کردن برای باز کردن فایل هست ولی اتفاقی نمیفته.
    احتمال این رو داره این فایلها با ورژنهای پایین ورد نوشته شدن و حالا نمیتونه بازشون کنه؟

کسی میدونه مشکل چیه و چیکار باید بکنم؟؟؟
    مشکل عجیب حل شد.
    وقتی open رو میزنم فایل رو باز نمیکنه ولی کلیک راست edit رو میزنم فایل باز میشه حالا نمیدونم مشکل چیه ولی جالبه.

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با درود

دوستان گرامی من آفیس 2007 رو نصب کردم ولی این ایراد رو از من می گیره و زمانی که کنسل می کنم ابزارهای آفیس اون بالا کار نمی کنند و غیر فعال می شن

برای رفع این مشکل چه باید کرد؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سپاس
    سلام
    باید آفیس رو اکتیو کنید.
    در انجمن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جستجو کنید و از سریال های قرار داده شده برای این کار استفاده کنید.

11. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من آفیس 2013 دارم جدیدا وقتی ورد رو باز میکنم میخوام سند new باز کنم یا یه چیز کپی کنم یا سیو کنم مانیتور خاموش روشن میشه و این پیغام رو میده کسی میدونه دلیلش چیه؟

Last edited by jahangir1400; 01-02-2013 at 17:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Atefe_72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام اگه این چنتا سوالو جواب بدبد ممنون میشم:1. چطوری فاصله بین خطوط رو تنظیم کنم؟؟2.چطوری اعداد رو فارسی کنم؟؟3.هدر و فوتر جطوری پررنگ میشه؟؟4.میخام بنویسم مثلن پیااز(aLLIUM ) ولی نوشته میشه (allium پیاز) چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟5.اینم شبیه قبلیه تو یه متن فارسی میخام بنویسم 70c ولی درجه سانتیگرادش وقتی از symble انتخایش میکنم میره ابتدای خط

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •