حرفی از مقایسه زده نشد بهتره از اول بخونی![]()
حرفی از مقایسه زده نشد بهتره از اول بخونی![]()
شما اول میگین کیفیت 5700 خوبه ولی 2 ساله که تولید شده یعنی سال 2007
گفتین از سال 2007 تا حالا گوشی های زیادی تولید شدن که حتما توشون گوشی پیدا میشه که از 5700 بهتر باشه
درست؟
بعد میاین یک گوشی از سال 2005 مثال میزنین
حالا بی خیال داداش
مهم نیست
ما هم بیکاریم
خلاصه تا حالا من هیچ گوشی ندیدم که کیفیت صداش از 5700 بهتر باشه
همین
راستی شما با 5730 کار کردین؟
اون چه جوریاست؟
مثال زدم گفتم اونم خوبه نگفتم که به پای 5700 میرسه داداش
من بعد 5700 رفتم سراغ htc و کلا تو فاز Windows Mobile و اگه بخوام سری بعد گوشی بخرم HTC Tuch HD2 رو میخرم چون از هر نظر گزینه مناسبیه
متاسفانه 5730 رو هم کار نکردم باهاش
بی خیال داداش
مهم نیست
مهم این بود که فهمیذیم کیفیت صدای 5700 تکه
همین
البته گوشی های ساخت جدید رو اگه تست کنی کیفیت صداشون واقعا عالی هستند و شاید هم یکم بهتر
فعلا به گفته ی خود نوکیا 5800 بهترین اسپیکر ها رو داره ولی من صداشو با اسپیکر های 5700 کنار هم تست کردم...باز هم 5700 پیروز بود(از نظر کیفیت)...با جرات میگم که 5700 بهترین اسپیکر ها رو داره![]()
اره منم با 5800 مقایسه کردم
5700 سر بود
دوروبرم با هر گوشی مقایسه کردم 5700 از همه بهتر بود
دوستان من خودم بعد از اینکه گوشیم رو فروختم ، یه Z770 سونی اریکسون گرفتم /// توی اسپیکر که قابل مقایسه نیستن ، اما توی هدفونشون ، من واسه 5700 یه ایرفون کریتیو عالی گرفتم ، که خیلی هم راضی بودم ..
اما الان این گوشیم یه هندزفری بلوتوث فابریک روش بود که کیفیتش واقعا خیلی سرتره از 5700 ، واقعا قابل مقایسه نیست ..
دوستانی که مشکل باطری دارن تو علاالدین طبقه های بالا مراکز توزیع باطری هست به راحتی باطری اصلی رو 12-10 تومن می تونین تهیه کنین.
از نظر صدای خروجی هدفون گوشی های جدید بهتر هستندولی متاسفانه من معتاد اسپیکر های 5700 شدم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)