کمک من بازی دویل مای کرای4 رانصب کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی شوم این ارور را میدهد error6:unsupported pixel shader version detected .2.0.
کمک من بازی دویل مای کرای4 رانصب کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی شوم این ارور را میدهد error6:unsupported pixel shader version detected .2.0.
درورد بر اساتید
دوستان روش نصب این همسایه جهنمی 3 رو پیدا نکردید برا ما ؟
ممنون
مگه من با کسی دعوا کردمنه دوست عزیز من الان 2 تا بازیه دیگه نصب دارم رو سیستم که مشکلی ندارن far cry 2 و 007 اینم مشکلی نداره همه صداهاش هست جز صدای حرف زدنشون که خیلی یواشه هیچ جوره ام زیاد نمیشه میخواستم ببینم شاید اصلا مدل بازی اینجوری باشه !
cpu:amd 6000X2
VGA:4870 1G
Ram:4G buss 800
سلام عیدتون مبارک
من وقتی دی وی دی بازی مدال افتخار (ایر بورن) رو توی دی وی دی رام میزارم کامپیوتر ریستارت میشه
چیکار کنم
دوباره سلام....
ببخشيد....كسي تونست راه حلي پيدا كنه؟؟؟
ممنون...![]()
run رو باز كن توش بنويس dxdiag برو به تب sound اونجا تو قسمت directx features اون hardware sound acceleration level رو بيار عقب روي basic acceleration بذار فكر كنم مشكلت حل شه
سلام
اينجا نوشته تو بايد بري به Control Pane>Sound & Audio Devices بري به تب Audio در قسمت sound Playback مطمئن بشي توي كادر مقابل default device كارت صدات انتخاب شده اگه نشده از توي همون كادر كارت صداتو انتخاب كني و قرار بدي
فكر نمي كنم موضوع اين باشه ولي نكته ي جالبي بود
يه چيزايي هم درمورد total recording نوشته كه من نفهميدم كجاشه ولي نياز به ترجمه نداره
اين كارها رو هم بكن شايد درست شد:
-روي فايل اجرايي بازي كليك راست كن: properties>compatibility>run this program in compatibilty mode for رو تيك بزن windows 98 رو انتخاب كن ok كن بعد بازي رو اجرا كن ببين درست مي شه يا نه
-توي run بنويس services.msc دنبال windows audio بگرد ببين توي قسمت sturtup type گزينه disable انتخاب نشده باشه و اگه انتخاب شده بود به automatic تغييرش بده
اميدوارم يكيش جواب بده
سلام....
ممنون از پاسختون....
دقيقا همون كاري بود كه من وقتي از توي سايتش خوندم كردم....اما همون طور كه گفتيد مشكل از اونجا نبود و default device م كارت صدا بود....سلام
اينجا نوشته تو بايد بري به Control Pane>Sound & Audio Devices بري به تب Audio در قسمت sound Playback مطمئن بشي توي كادر مقابل default device كارت صدات انتخاب شده اگه نشده از توي همون كادر كارت صداتو انتخاب كني و قرار بدي
فكر نمي كنم موضوع اين باشه ولي نكته ي جالبي بود
يه چيزايي هم درمورد total recording نوشته كه من نفهميدم كجاشه ولي نياز به ترجمه نداره
اوليش رو كه انجام دادم....متاسفانه درست نشد...
دوميش هم كه خودش رو automatic بود....
گفته دوستمون كه تو چند صفحه قبل به من پاسخ دادن turok-71 :
منم ديگه فكر كنم همين باشه...آخه اگه بعد از اجرا بازي رو minimize كنم و بعد دوباره برم توش audio setting ش فعال ميشه...وقتي روش كليك ميكنم هنگ ميكنه و visual studio مياد بالا و ميگه كه باگ داره و از من ميخواد رفع باگش كنم....منم كه بلد نيستم...سلام.
من هم با این بازی اون موقع مشکل صدا داشتم هر کاری کردم حل نشد.
فک کنم مال شمام از همون نسخه هست که صدا ندارن و هیچ ربطی به سخت افزلرتون نداره.كاش ياد داشتم...
ممنون از شما...![]()
Last edited by mohammad.y1993; 27-03-2009 at 12:15.
من بازی comanche 4 رو از سایتی دانلود کردم . 7 فایل فشرده شده با RAR. فایلها سالم استخراج شده و مشکلی ندارند . ولی فایل اجرای EXE وجود ندارد .46 فایل با نام flt-com4.001 و یک فایل با نام flt-com4.sfv و پسوند sfv ....نمیدونم چه جوری اجراش کنم
سلام خدمت اساتید بزرگ.
چند تا سوال دارم از خدمتتون ، لطف کنین کمک کنین به این بنده حقیر!
1- موقع نصب پچ ها همون اول کار نصب نمیکنه و از یک INI ارور میگیره!
2- توی بازی قسمت گیم مود نمیره!
3- برای دریبل زدن با گیم پد مشکل دارم ( گیم پدم از این ضاقارتهاست Dilong)
4- یک کرک وخب برای فیفا میخوام
ممنون میشم اگه کمکم کنید و اگه جایی هست که جواب سوالهامو بگیرم ، لینکش رو بزارین چون اصولاً وقت گشتن رو ندارم اومدم اینجا شما کمکم کنین.
یا حق
سلام
من پس از مدت ها بازی Command and Conquer Generals رو نصب کردم و حالا که می خوام برم تو بازی صفحه اول که میاد تا بازی اجرا بشه همین جور می مونه و نمیره ؟
لطفا کمک کنید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)