من که گوشیم 6300 نیست
باید صبر کنی ببینی کسی این گوشیو داره یا نه؟
البته میتونی بری تو کلوپ گوشیها!!!! و بخش نوکیا اونجا شاید تاپیکی برا 6300 ایجاد شده باشه
من که گوشیم 6300 نیست
باید صبر کنی ببینی کسی این گوشیو داره یا نه؟
البته میتونی بری تو کلوپ گوشیها!!!! و بخش نوکیا اونجا شاید تاپیکی برا 6300 ایجاد شده باشه
نمیدونم این چه طرح قرمزیه اصلا نمیدونم تموم شده یا نه sms نمیده اما شبا هنوز رایگانه فلسفه اش چیه؟؟؟؟
دوستان اینجا کسی میدونه چه جوری میشه اس ام اس ها رو جوری فرستاد که شمارمون نیفته؟؟
یا حداقل همون 4 شماره اول بیفته مثلاً 0936xxxx برای زنگ زدن بلدم کاری کنم شماره نیفته اما برای اس ام اس میخوام بدونم باید چی کار کنم ؟
با تشکر
خواهرم یه اعتباری ایرانسل داره + یه گوشی سامسونگ مدل e310 ولی با وجود اینکه اون کدها جهت دریافت تنظیمات mms وgprs روبهش دادم باز هم هیچ کدومش کار نمی کنه یه بار هم تمام تنظیمات رو پاک کردم و دوباره کدها رو دادم اما این بار حتی تنظیمات رو هم برام نفرستاد علت چیست؟؟
اعصابم خورده خورده
دیشب داشتم شماره هارو نگا میکردم
که یهو دستم خورد به کد
و
بله
2000 تومن از حسابم کم کرد
الهی خیر نبینین!
نامردا من هفته ی پیش اعتبار گرفتم
حالا 1 تومن از حسابم مونده
آخه این انصافه!
من دیروز سیم کارت ایرانسلمو استفاده کردم ببینم کیفیتشو درست کرده یا نه.
ماشالله پس رفت داشته!اس ام اس ها بعد 1 ساعت بدون دلیوری میرسه...زنگ زدن که تعطیل ولی اینترنتش یه کم خوب بود.
ولی دیروز ساعت 4 این ایرانسل شتر(!) 4 تا اس ام اس پشت سر هم برام فرستاده که اولین تماسو برقرار کنین تا ....... هر چی فحشه بارش کردم...آخه یکی نیست بگه احمقا من سیم کارتم فعاله!!!!!!!
خدا به داد شماها برسه..این فقط یه روزش بود!!فکر کنم روزی 5-6 تایی بفرسته براتون.
خوب میشه بفرمایین وقتی شما کد را گرفتین باید چه کار کنه ایرانسل؟؟؟؟؟
والا بعضی ها توقعشون خیلی زیاده. خب وقتی کد رو زدی تازه میگی خیر نبینن؟؟؟؟؟
الان تو کلوپ هواداران همه از ایرانسل تو شیراز راضین ولی دوباره این سروش اومده معلوم نیست واسه چی داره بد و بیراه میگه.
چرا کسی جواب منو نمیده؟؟؟ مگه اینجا تاپیک ایرانسل نیست؟؟ اون موقع میایم بحث میکنیم در موردش میگین بحث نکنین مشکلات رو بگین که حل کنیم خوب بابا اینم مشکله دیگه اگه خودم بلد بودم که نمیومدم اینجا... کمک کنین بابا احتیاج دارم... در ضمن اگه کسی بلده تنظیمات دستی نوکیا سری 40 رو اینجا آموزش بده لطفا.
هنوز که 9تومن اضافی من درست نشده
آقا سروش اون اس ام اسی که واسه ی جنابالی فرستادن یه نوع تبلیغ و هیچ منظور دیگه ای داشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)