چه سوت و كور ... :دي
دقیقا...:|
خیلی وقت بود اینجا سر نزده بودم.
به دلیل فشار زیاد درسام کم میام، ولی معمولا آخر شبا HLR هستم. کسی دوست داشت آیدیم رو اد کنه:
dark.knight7
با سلام خدمت دوستان عزیز
HoN نسخه ی گرافیکی Dota میباشد که برای بازی کردن آن حتما باید یک اکانت داشته باشین و به صورت اینترنتی بازی کنین. برای داشتن اکانت HoN باید مبلغی درحدود 40 دلار بپردازین ولی انصافا واسه کسی که زیاد Dota بازی میکنه HoN براش میصرفه.
به هر حال, بازی HoN رو به مدت یک هفته ( تا بیست و سوم ماه می ) میشه رایگان بازی کرد
که باید به سایت مربوطه رفته و یک اکانت فری برای خودتون بسازین و بازی رو از همون سایت دانلود کنین و تا یک هفته لذتش رو ببرین.
به دوست داران دوتا توصیه میکنم حتما دانلود کنن و تا این یک هفته از دست نرفته بازی کنن.
محل ساختن اکانت رایگان :
محل دانلود بازی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nois3; 16-05-2011 at 11:44.
با سلام. ممنون , بايد جالب باشه اما صبر ميكنيم اين يك هفته هم بگذره![]()
چرا دوست عزیز
مهم همین ۱ هفته هست
فقط همین ۱ هفته رو میشه مجانی بازی کرد.بعد اون پولی هست
پس وقت رو هدر نده دانلود کن،۱ تست کن،شاید این ۱ هفته رو پا بند بازی شودی.
نسخه ی رایگان تحت LAN این بازی هم موجوده که بصورت شبکه توی گیم نت میشه بازی کرد. من توی گیم نتمون نصب کردم و داریم بازی میکنیم.
به نظرم نمیتونه جای dota رو بگیره:|
من که خوشم نیومد
خیلی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باحاله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر منم نمیتونه، دقیقا جریان CS قدیمی و CS های جدید هست که هیچ وقت نتونستن جایگزین قدیمیا بشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)