بهترین سرویس شاتل همین سرویسه به نظرم یه دانلود شبانه با چن گیگ اضافه بگیری میترکونه هیچ کدوم از ISP ها طرحی مشابه نذاشتن که با قیمت پایین سرعت باز باشه.
بهترین سرویس شاتل همین سرویسه به نظرم یه دانلود شبانه با چن گیگ اضافه بگیری میترکونه هیچ کدوم از ISP ها طرحی مشابه نذاشتن که با قیمت پایین سرعت باز باشه.
کسی سرویس 512 شاتل نگرفته جدیدا که تست سرعت بذاره؟
منم همین کارو کردم .... چند کیگ اضافه هم برای سرور خارج گرفتم
دیگه لازم نیست هزینه ی شاتل لند هم بدم
دقیقا برای کسایی مثه من که زیاد دانلود میکنن و سرعت بالا میخوان ولی نمیخوان زیاد هزینه کنن
این سرویس عالیه شاتل لندشم که رو خوده سرویس هست هرچی از سایتای داخلی خواستی دانلود کنی
لیچ میکنی تو آپلودسنتر شاتل لند و مجانی دانلود میزنی، شبانه رایگانم میگری برای لینکای خارجی و تورنت
دوستان دانلود رایگان 1 تا 8 صبح رو چه جوری میشه فعال کرد؟
اگه کاربر فعلی شاتل هستی وقتی طرحه فعلیت یا ترافیکت تموم شد میری تو مای شاتل لیست طرح ها میاد اونایی که جلوش نوشته NFG دانلود شبانه نداره
بقیه دانلود شبانه دارن و طبیعتاً 10 هزار تومن گرون ترن
من تازه مشترک شاتل شدم و نوع سرویس منو زده Fair16384nfg-1 الان یعنی از 1 تا 8 میتونم رایگان دانلود کنم؟
نه nfg دانلود شبانه نداره به قیمتها دقت کنید، سرویسهایی که شبانه دارن 10 تومن گرونتره
نمیشه الان این سرویس دانلود رایگان رو فعال کرد؟
بعد بفرمایید که سرعت دانلود در این ساعت شبانه رایگان همون سرعت اسمی سرویس شماست یا افت محسوسی میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)