یعنی پهنای باند های وب تو مرکز ما کم هستش؟اگه مرکز پهنای باندش کمه پس چرا شاتل اینا این مشکل و ندارن؟
یعنی پهنای باند های وب تو مرکز ما کم هستش؟اگه مرکز پهنای باندش کمه پس چرا شاتل اینا این مشکل و ندارن؟
بله تایید میشه نزدیک ظهر که میشه منهدم میشه . یه app 25 مگابایتی یک ربع طول کشید تا اپدیت کرد تک کانکشن رو بهترین حالت 35 بود. بدجور دارن اذیت می کنن اخرش زدم با نسل سوم ایرانسل با 850 بقیه کارامو کردم. جاله adsl 8 مگ دادن مثلا بدون افزایش پهنای باند خارجی فقط افزایش کاربر . جالبه بازم تبلیغ می کنن این هزینه تبلیغ اگر صرف ارتقا تجهیزات و افزایش پورت و پهنای باند میشد بهتر بود.
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقا برا منم این اس ام اس اومد و گفتن طبق محاسبه sla 11 گیگ حجم به شما تعلق می گیره و حجمم 11 گیگ شد البته یه فشفشه 3 گیگ فعال دارم نمی دونم الان چی به چیه
بعد از دو سه هفته که اوضاع خوب بود دوباره دو روزه افتضاح شده. سرعت تک کانکشن به زور به 50 میرسه!
یه مشکل جدیدم که یک هفته هست هر چندروز یه بار اتفاق میافته و قبلا نبود اینه که همه سایتا فقط با ف*لترش*ن باز میشن و این وضیعت یکی دو ساعت طول میکشه.
برای من هم میگن پهنای باند تو مرکزمون کمه. که مثل شما میگید شرکتای دیگه مشکل ندارند مثلا دوستم پیشگامان داره پینگ 140 داره 8.8.8.8 و4.2.2.4 ولی این های وب از اون روزی که اولین قطعی داشت تو کل ایران که بعدش مسیرش رفت گرجستان وترکیه از اون موقع دیگه وضعیتش بد شده حالا حتما پهنای باند شرکتا تو مراکز جداست که اینطوریه![]()
چه خبره امشب !!!
دانلود از فیسبوق با هیتلرشکن
![]()
چه ربطی دراه؟مگه پهنای باند اشتراکی هست؟پهنای باند هر شرکت مربوط به خود اون شرکت هست که مخابرات در اختیار اون شرکت می گزارد.بعضی شرکت ها مثل آسیاتک-شاتل و... گردن کلفت تر هستند و زودتر می توانند مجوز پهنای باند بگیرند بعضی نه از مراکز مشکل دار در تهران از نظر پهنای باند میتونم سلمان فارسی را مثال بزنم من دو تا اینترنت داشتم یکی آسیاتک یکی عصر تلکام اول عصر تلکام تا 12 مگ باز بود آسیاتک تا 6 بعدا زور آسیاتک به عصر رسید عصر به زور 4 مگ شد و آسیا تک 10 مگ (محوز افزایش پهنای باند به عصر تلکام ندادند ) الان هم همین قضیه هست از های وب و آسیاتک دارم های وب 1.5 مگ رسیده و آسیاتک به 4 مگ فعلا ما در های وب فروش در سلمان فارسی را متوقف کردیم .آسیاتک هم به زودی پنهای باند میگره و دوباره یک میشه پس زور شرکت ها در مراکز شلوغ مخابراتی خیلی شرطه
دوست عزیز میشه پهنای باند مرکز سعادتمند اطلاع بدین که اضافه کنند . اوایل های وب مرکزمون مشکل نداشت اما با اضافه شدن کاربرای زیاد پهنای باند کم اورده. ضمن اینکه این مرکز اگر نگاه کنید خیلی مناطق و تحت پوشش میده و متاسفانه افت سرعت داره . اسیتک هم قبلا با های وب داشتم پهناش کم شد تخلیه کردم .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 12-09-2014 at 00:23.
بدون هیتلر چند بود؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)