سربازی الان میندازن هرکسی رو شهر خودش ؟
خیر.
ممکنه شهر خودت بیوفتی ممکنه یه جای دور بیوفتی.
اگه مشکلات پزشکی داشته باشم چی ؟
من بخاطر قلب معاف از رزم میشم
خب احتمال داره بیوفتی شهر خودت.ولی اگر هم نیوفتادی با توجه به همین مشکلت یه استشهاد محلی درست میکنی و از طریق نیروی انسانی پادگانت تقاضای انتقالی میکنی و احتمال خیلی زیاد انتقالیت درست میشه.ولی باید پیگیر باشی.
سربازي چيزي هست كه وقتي عقبش بندازين انگار يه كار نكرده دارين. مگه قرار باشه اصلا نرين!
بعد از كلي كش دادن خدمت سربازيم2 ماه تا تاريخ ترخيصم مونده ولي هنوز كه هنوزه دارم خودم رو سرزنش ميكنم كه اگه اون روزي كه تا در اداره پست رفتم مداركم رو ارسال ميكردم سه يا چهار ماه پيش ترخيص شده بودم شايد!
خدمت رو عقب نندازين حتي اگه آنشا دارين و ميدونين در بهترين حالت ممكن ميگذرونيدش!
حالا بذار من یه خاطره بگم. من موقعی که دفترچه پست کردم ، به خاطر اینکه غیبت داشتم من رو انداختن اولین اعزام یعنی 1/10 . بعد من چون داشتم برای پذیرش توی سپاه که میگفتن خوبه تلاش میکردم و تا حدی هم موفق بودم ولی وقتی رفتم برای پذیرش ، به من گفتن که باید تمدید کنی..... خلاصه اش کنم رفتم نظام وظیفه و گفتن نمیشه. همونجا رفتم پیش سرهنگ عبدی که مسئول این کار بود و ازش خواهش کردم یه دوره من رو بندازه عقب. ولی اون سر سخت که نه نمیشه و تو کد خوردی . خلاصه اونجا باهاش درگیری لفظی پیدا کردم و نزدیک بود بازداشتم کنه و چقدر هم بعدش بهش بد و بیراه گفتم.... بعد از اعزام شدن به خدمت و درک شرابط پادگان و....تازه فهمیدم چه لطفی به من کرد که تاریخ رو تمدید نکرد....
دیگه نمیکشه![]()
الان با اينكه اونجايي كه ميخواست نرفتي ولي اينو ميدوني كه يكي دو ماه زودتر تموم ميكني!
نكشي هم عالمي داره ها.من مسختره ميكردم قديميا رو. الان ميفهمم واقعا روزهاي اخر چقدر سخت ميگذره!!!!
![]()
از روزی که 66 روز مونده بود تا الان که 44 روز مونده برام 1 سال گذشته.![]()
ای بابا
من که سربازیم افتاد دزفول (750 کیلومتر اونورتر)
خیلی نامردیه و پارتی بازیه
منم از اصفهان افتادم اهواز.
البته نسبت به یکسری از دوستام نزدیک افتادم.از بچه های اصفهان که با هم توی یه گروهان بودیم غیر از یک نفر که شرایط داشت و افتاد خود اصفهان بقیه رو پخش و پلا کردند
یکی شیراز،من اهواز،مرند،قوچان،مشهد و تربت جام.
کلا میخواستند کل ایران رو بین ماها تقسیم کنند که یه مقدار اشتباه کردن
راستی من افتادم قرارگاه عملیاتی جنوب.کسی آماری ازش داره؟
خودم یه آدرس تقریبی ازش دارم.کسی از بچه های اهواز هست که بهم آمار دقیقش رو بده؟
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)